Рецепт Рагу з конини

Рецепт Рагу з конини
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Конина не надто популярне м'ясо, а даремно! Воно дуже легко засвоюється і дуже корисно для організму. Якщо вам вдалося купити це смачне м'ясо, приготуйте з нього на обід смачне рагу з овочами.

опис приготування:

Конина - дуже смачне м'ясо, єдиний його недолік полягає в тому, що приготувати багато м'яса швидко ну ніяк не вийде. Але це нас не зупинить, ми нікуди не поспішаємо, тому скористаємося цим рецептом і приготуємо смачне і ситне рагу з конини.

  • м'якоть конини— 800-900 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Перець болгарський— 1 штука
  • помідори свіжі— 3-4 штук
  • Аджика— 1 Ст. ложка
  • часник— 3 зубчики
  • хрін тертий— 1 Ст. ложка
  • цукор— 0,5-1 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • зелень кропу, петрушки, лука— 30 грам
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
Рагу з конини - фото крок 1 Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, додаємо пів-ложки солі, дрібку меленого перцю, аджику і подрібнений часник, перемішуємо і залишаємо хвилин на 20-30.

Рагу з конини - фото крок 2 очистимо цибулю, перець і моркву, наріжемо шматочками. Можна злегка запекти в духовці, а можна трошки обсмажити на сухій сковороді.

Рагу з конини - фото крок 3 Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом і швидко обсмажуємо м'ясо до скориночки. Потім додамо півтори склянки води і протушкувати м'ясо на невеликому вогні години півтори. Тепер додамо овочі, подрібнені в пюре помідори, хрін, перець, цукор і сіль за смаком.

Рагу з конини - фото крок 4 Тушкуємо під кришкою на невеликому вогні ще хвилин 15-20. Потім додаємо дрібно нарізану зелень, перемішуємо і прибираємо з вогню.

Рагу з конини - фото крок 5 Подаємо до столу з будь-яким гарніром: хоч з рисом, хоч з макаронами або картоплею.

Подібні рецепти

Рагу швидко-смачно-красиво

Чужук з конини

Ця страва готую в мікрохвильовці. Дуже підходить до нежданому приходу гостей або при нестачі часу. час готування 30-40 хв. Мені подобається експериментувати з різними овочами, приправами. опис приготування: приготування: 1. У форму для мікрохвильовки налити масло, скласти всі овочі шарами. 2....

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...

Рагу з баклажанів в мультиварці

Рагу з баклажанів в мультиварці

Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рецепт приготування рагу з цукіні, лука і помідорів з яйцями в грибах портобелло, Motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Це ситне італійська страва багате білками і містить мало калорій. оливкового масла— 2 чайних ложки цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1...

Рагу з квасолі з овочами

Рагу з квасолі з овочами

У цьому рецепті я розповім вам, як якісно, швидко і смачно приготувати корисне рагу з квасолі з овочами. Дуже просте блюдо, яке багате необхідними для організму елементами і вітамінами. опис приготування: Рагу з квасолі з овочами - дуже просте, але смачна страва, яке готується швидко і легко. ...