Рецепт Піца з гарбузом, грушею і горгонзола

Рецепт Піца з гарбузом, грушею і горгонзола
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Піца з гарбузом, грушею і горгонзола — дуже вдалий експеримент на тему класичної італійської кухні. Досконале поєднання інгредієнтів робить цю піцу такою, що заслуговує уваги.

опис приготування:

Настійно рекомендую не побоятися експерименту і приготувати піцу з гарбузом, грушею і горгонзола за описаним мною рецептом. Я звичайно розумію, що блюдо кілька незвичайне і нестандартне (НЕ піца з ковбасою і сиром, згоден), проте це не означає, що воно погане, вірно?

складові, до того ж, вельми доступні і недорогі, тому спробувати варто. Як на мене, поєднання продуктів дуже вдале, і піца тому — чудова.

сподіваюся, рецепт вам сподобається. Удачі в приготуванні!


  • Борошно пшеничне— 375 грам
  • Дріжджі сухі швидкодіючі— 5 грам
  • гарбуз мускатний— 250 грам
  • горгонзола— 200 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія— 35 мілілітрів
  • груші— 2 штуки
  • шавлія свіжий— 10 грам
Піца з гарбузом, грушею і горгонзола - фото крок 1 починаємо традиційно — з тіста. Для приготовления теста смешиваем муку, сіль, дріжджі, теплу воду (близько 230 мл) і оливкове масло. Месим до эластичности, после чего отправляем на минут 40 в теплое место под полотенцем. Затем необходимо еще разок обмять тесто и вновь оставить минут на 20.

Піца з гарбузом, грушею і горгонзола - фото крок 2 Тем временем возьмемся за начинку. Тыкву нарежем кубиками и обжарим в масле до мягкости.

Піца з гарбузом, грушею і горгонзола - фото крок 3 Грушу нарезаем дольками, сир — кубиками.

Піца з гарбузом, грушею і горгонзола - фото крок 4 Поднявшееся тесто разрезаем пополам и раскатываем на две лепешки овальной формы. Кладем лепешки на противень, присипаний борошном.

Піца з гарбузом, грушею і горгонзола - фото крок 5 Слегка смазываем наши лепешки оливковым маслом.

Піца з гарбузом, грушею і горгонзола - фото крок 6 Раскладываем на лепешках дольки груш.

Піца з гарбузом, грушею і горгонзола - фото крок 7 Затем выкладываем на лепешки сыр и тыкву, сверху посыпаем шалфеем или розмарином. Ставимо в духовку і запікаємо 25-30 хвилин при 200 градусах.

Піца з гарбузом, грушею і горгонзола - фото крок 8 Готово! Нарезаем и подаем в горячем виде, как и полагается Приятного аппетита.

Подібні рецепти

Салат з грушею і сиром

Піца з грушею і горгонзола (десертна)

Влітку треба користуватися моментом і готувати якомога більше свіжих салатів. Салат з грушею і сиром — це феєрія, в якій також беруть участь рукола, гранат, горіхи. розкішний, смачний, корисний салат. опис приготування: Салат з грушею і сиром — дуже красивий і смачний салат. У ньому багато віт...

Пиріг з листкового тіста з гарбузом

Пиріг з листкового тіста з гарбузом

Осінньою порою кожен з нас просто зобов'язаний приготувати якусь страву з такого дивного і сонячного плода, як гарбуз. Прекрасним вибором стане пиріг з листкового тіста з гарбузом. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати пиріг з листкового тіста з гарбузом? Тоді дотримуйтесь вказів...

Пиріг з гарбузом і ананасом

Пиріг з гарбузом і ананасом

Цей пиріг подається теплим. Він дивно соковитий, з вологою текстурою. Завершує його смак вершкова глазур на основі вершкового сиру. Оцініть рецепт, як приготувати пиріг з гарбузом і ананасом. опис приготування: Для приготування використовується сирий гарбуз, ананас підійде консервований або св...

Пиріг з гарбузом простий

Пиріг з гарбузом простий

Мені подобається цей простий гарбузовий пиріг, тому що він виходить дуже яскравим, ароматним і з насиченим горіховим присмаком. Просто в самий раз для сімейних чаювань, чи не так? рецепт простий! опис приготування: Коли пиріг варто в духовці, то по дому розносяться та-акі аромати ... ммм ... я...

Пиріг з гарбузом без борошна

Пиріг з гарбузом без борошна

Не варто думати, що спекти пиріг, в складі якого немає борошна, неможливо. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати пиріг з гарбузом без борошна - з бананом і яблуками. Випічка виходить неймовірно вологою. опис приготування: Здавалося б, невже пиріг без борошна може тримати форму? Це дійсно так, і да...