Рецепт Пряний суп-пюре з нуту
Якщо не знаєте, що приготувати з нуту, спробуйте пряний суп-пюре з нуту. Суп виходить дуже густий і пряний, в східному стилі. Дуже оригінальний смак — спробуйте!
опис приготування:
Пряний суп-пюре з нуту — дуже незвичайний і оригінальний супчик, смакова гамма якого має деякий східний відтінок. Особисто мені цей пряний, густий і ситний супчик особливо подобається взимку, в холоди. Приходиш з морозу додому, тарілочку гарячого супу-пюре з нуту з'їдаєш — кайф…
Удачі в приготуванні, друзі!
- гайка (турецький горох) — 350 грам
- Перець чилі— 2 штуки
- коріандр сушений (Braai) — 1 Чайна ложка
- часник— 3 зубчики
- крем— 150 грам
- Лайми— 1 штука
- бульйон яловичий— 2 L
- зіра (кмин) — 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 40 мілілітрів
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Braai— 15 грам
Размокший и набухший нут заливаем горячим бульоном, ставим на огонь и варим около часа. Тим часом займемося іншими інгредієнтами — почистим чеснок, вымоем перчик и кинзу.
Перець чилі аккуратно очищаем от семян и мембран.
Специи в течение 1-2 минут обжариваем на сухой сковороде.
Затем подливаем в сковороду со специями немного масла, добавляем измельченный перец и чеснок. обсмажуємо 2-3 хвилини.
Сливаем примерно четверть бульона, в котором варился нут, в сотейник. Добавляем туда нашу зажарку, доводимо до кипіння і варимо 10-15 хвилин на повільному вогні.
Нут с оставшимся бульоном при помощи блендера превращаем в однородный суп-пюре. Солим и смешиваем суп-пюре с бульоном, в котором варятся специи. Солимо і доводимо до кипіння.
робимо заправочку: змішуємо сметану, Kinzu, немного сока лайма и тертой цедры лайма. Збиваємо до однорідності.
Суп-пюре снимаем с огня, розливаємо по тарілочках. Добавляем в него немного сметанной заправки — і подаємо. приємного!
Подібні рецепти
Шашлик з телятини
Неймовірно смачний густий зимовий суп з овочів під пряним соусом Харисса. Популярна страва в Європі і магрибских країнах (Марокко, Туніс і TD). кількість порцій: 4 грибний відвар— 4 склянки(або вегетаріанський бульйон) пряної Харисса— 2 Ст. ложки часник— 2 Ст. ложки(дрібно нарізаний) сироп агав...
Пряний картопляний суп з горіхами
Чудово смачний суп, ароматний, зігріваючий і бадьорить. Дуже хороший по ще нестійкою весняної погоди! опис приготування: Суп трохи нагадує харчо горіхами в складі, яловичої грудинкою і прянощами. Густа картопляна основа і ніжний трохи солодкуватий смак роблять його незвичайним і незвичним, а...
Пряний суп з сочевицею і рисом
ароматний, по-східному пряний, цей суп відмінно насичує і зігріває. Якщо до цього не пробували поєднувати сочевицю і рис, зараз саме час! опис приготування: Прянощі не тільки ароматизують суп з сочевицею, але і допомагають краще засвоювати рослинний білок. сочевиця— 1 Склянка рис круглий— 1...
Салат з авокадо і нуту
Коли на моїй кухні став часто з'являтися нут, я задумалась, що, крім хумус і подачі його на гарнір, можна придумати? Природно згадала про салатах. Але ж їх справді багато, спробуємо один. опис приготування: сьогодні, наприклад, ви дізнаєтеся про те, як приготувати салат з авокадо і нуту. Він п...
Салат з нуту і цибулі
Іноді для смачного і незвичайного страви досить використовувати мінімум продуктів, при цьому все буде просто. Таке можливо, коли мова йде про подібні рецептах. опис приготування: подивіться, як приготувати салат з нуту і цибулі. Це свіже і легке блюдо підійде для вегетаріанського і пісного хар...