Рецепт Пшениця з овочами

Рецепт Пшениця з овочами
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування вареної пшениці з брокколі, цибулею, помідорами, кабачком і баклажаном.

опис приготування:

Помістити зерна пшениці в каструлю. Додати воду. Накрити кришкою і довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму. Варити на повільному вогні до м'якості, принаймні 40 хвилин. Злити воду, відкласти в сторону.

Заповніть велику миску льодом і водою, відкласти в сторону. Довести воду в середній каструлі до кипіння. Додати брокколі і бланшувати до яскраво-зеленого кольору, від 1 до 2 хвилин. Помістити в миску з льодом, відкласти в сторону.

Нагріти оливкова олія у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник, смажити, помішуючи, до прозорості, близько 10 хвилин. Збільшити вогонь до середнього і додати помідори, орегано, кабачки, баклажани, сіль і перець. готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, близько 15 хвилин. Додати брокколі і пшеницю і продовжувати варити близько 3 хвилин. Подавати відразу ж.


  • води— 1 літр
  • головка брокколі— 450 грам
  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • жовтий цибулю— 1 штука
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • помідорів— 900 грам
  • желтый кабачок— 1 скибочку(нарізаний скибочками)
  • баклажана— 1/2 штуки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • свежемолотого перцю— 1/4 чайних ложки
Помістити зерна пшениці в каструлю. Додати воду. Накрити кришкою і довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму. Варити на повільному вогні до м'якості, принаймні 40 хвилин. Злити воду, відкласти в сторону.

Заповніть велику миску льодом і водою, відкласти в сторону. Довести воду в середній каструлі до кипіння. Додати брокколі і бланшувати до яскраво-зеленого кольору, від 1 до 2 хвилин. Помістити в миску з льодом, відкласти в сторону.

Нагріти оливкова олія у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник, смажити, помішуючи, до прозорості, близько 10 хвилин. Збільшити вогонь до середнього і додати помідори, орегано, кабачки, баклажани, сіль і перець. готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, близько 15 хвилин. Додати брокколі і пшеницю і продовжувати варити близько 3 хвилин. Подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Плов з грибами і овочами

Горохові коржі

Дуже просте в приготуванні і доступне блюдо. Плов можна готувати на плиті або в мультиварці, кому як зручніше. Лісові гриби прекрасно поєднуються з овочами і рисом. Виходить дуже смачно! опис приготування: Перед вами — плову з грибами і овочами. Для приготування плову я використовував готову о...

Плов з куркою і овочами

Плов з куркою і овочами

На наш стіл плов з куркою і овочами в домашніх умовах прийшов з далекого Сходу. Само по собі блюдо дуже любить спеції і часник, але і без м'яса і овочів плов неможливий. опис приготування: Цей рецепт по праву можна назвати демократичним, оскільки курка — найдешевше м'ясо. Але це не заважає пло...

Помідори, фаршировані курячим філе і овочами

Помідори, фаршировані курячим філе і овочами

помідори, фаршировані курячим філе і овочами — дуже барвиста, апетитно виглядає, ситна і смачна закуска, яка не загубиться навіть на багатому святковому столі. опис приготування: Якщо вам потрібна закуска, яка ефектно і барвисто виглядає на столі, добре відтіняє інші страви і насичує їдців, ви...

Помідори з овочами в желе «Єралаш»

Помідори з овочами в желе «Єралаш»

рецепт, як приготувати помідори з овочами в желе "; Єралаш ";, підійде тим, хто любить їсти не тільки самі мариновані помідори, але і інші овочі в банку. Та й самі банки виходять дуже яскравими! опис приготування: Помідори з овочами в желе — це справжня бомба! Мало того, що самі помідори виход...

Простий курячий суп з овочами

Простий курячий суп з овочами

Що може бути краще сімейного обіду, який починається з простого курячого супу з овочами і свіжою зеленню? Не варто строго слідувати моїм рецептом, кожна господиня додасть свої овочі за смаком. опис приготування: Для бульйону можна взяти половину курки з шкірою, її частини або курячу грудку без...