Рецепт Пряний кекс з імбиром

Рецепт Пряний кекс з імбиром
Кількість порцій: 8-9 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування кексу з китайськими спеціями, ванільним екстрактом, чорним перцем, кристалізуватися імбиром і темної патокою.

опис приготування:

Цей кекс добре подавати з пряним чаєм латте, теплим молочним чаєм, кулькою ванільного морозива або теплими запеченими грушами.

  • пшеничного борошна— 3 склянки
  • суміші 5 китайських спецій— 1 Ст. ложка
  • соди— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • ванільного екстракту— 1 1/2 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/4 чайних ложки
  • цукрового піску— 1 Склянка
  • палички несолоного вершкового масла кімнатної температури— 1 1/2 штуки
  • великих яйця— 2 штуки
  • темної патоки— 1 Склянка
  • цукрова пудра— За смаком(для посыпки)
Пряний кекс з імбиром - фото крок 1 1. Розбавити темну патоку 1 склянкою гарячої води. Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в нижній третині. Змастити маслом і посипати борошном форму для кексу. У мисці змішати пшеничне борошно, суміш китайських спецій, соду, сіль і чорний перець.

Пряний кекс з імбиром - фото крок 2 2. Використовуючи кухонний комбайн, змішати цукор і імбир, поки імбир не подрібнюючи.

Пряний кекс з імбиром - фото крок 3 3. Використовуючи електричний міксер, збити вершкове масло, цукрово-імбирним суміш і ванільний екстракт на високій швидкості протягом приблизно 5 хвилин. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання міксером на середній швидкості. Додати борошняну суміш поперемінно з патокою в 3 заходу і збити міксером на низькій швидкості.

Пряний кекс з імбиром - фото крок 4 4. Вилити тісто в підготовлену форму для кексу і випікати до тих пір, поки кекс не почне відходити від країв форми і не стане пружним на дотик, близько 1 годину. Помістити форму на стійку і дати охолонути протягом 20 хвилин. Витягти кекс з форми на стійку і дати повністю охолонути. Посипати цукровою пудрою, розрізати на скибочки і подавати.

Подібні рецепти

Пряний гороховий суп

Американський кекс з імбиром

Неймовірно смачний густий зимовий суп з овочів під пряним соусом Харисса. Популярна страва в Європі і магрибских країнах (Марокко, Туніс і TD). кількість порцій: 4 грибний відвар— 4 склянки(або вегетаріанський бульйон) пряної Харисса— 2 Ст. ложки часник— 2 Ст. ложки(дрібно нарізаний) сироп агав...

Пряний картопляний суп з горіхами

Пряний картопляний суп з горіхами

Чудово смачний суп, ароматний, зігріваючий і бадьорить. Дуже хороший по ще нестійкою весняної погоди! опис приготування: Суп трохи нагадує харчо горіхами в складі, яловичої грудинкою і прянощами. Густа картопляна основа і ніжний трохи солодкуватий смак роблять його незвичайним і незвичним, а...

Пряний лимонний пиріг з глазур'ю

Пряний лимонний пиріг з глазур'ю

Рецепт приготування пирога з тертою лимонною цедрою, лимонним соком, меленим кардамоном і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. опис приготування: Цей ніжний соковитий пиріг заповнить ваш будинок терпким ароматом лимона і кардамону. паличка несолоного вершкового масла кімнатної темпера...

Пряний пиріг з ревенем

Пряний пиріг з ревенем

Рецепт приготування пирога з ревенем, корицею і імбиром. опис приготування: Цей пиріг ідеально підходить до чашечки кави. велике яйце— 1 штука велике яйце, жовток— 1 штука ванільного екстракту— 2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Гарбуз з яблуками приправимо імбиром і корицею запікати будемо в духовці. Смак гарбуза ледве вгадується, пудинг виходить ароматним, соковитим і ніжним. Горіхи з родзинками надають насичений смак. приступимо! опис приготування: Смак страви залежить від гарбуза і яблук, які ви використовуєте. ви...