Рецепт Повидло з яблук (білий налив)

Рецепт Повидло з яблук (білий налив)
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Спеціально для любителів солоденького вирішила викласти рецепт повидла з мого самого улюбленого сорту яблук — білий залив. Рецепт безліч разів модифікувався і нарешті досяг мого ідеалу. Спробуйте

опис приготування:

Рецепт дуже простий і ідеально підходить для подачі з десертами (так і як сам десерт). Якщо ж ви готуєте повидло для подальшого використання у випічці, то уварювали повидло коштує трохи довше — хвилин 20 до майже повного загустіння.

  • яблука — білий налив— 2 кілограма
  • цукор— 1 кілограм
  • обкладинка— 0,5 чайних ложки
Повидло з яблук (білий налив) - фото крок 1 1. яблука помийте, очистіть від кісточок і наріжте на четвертинки.

Повидло з яблук (білий налив) - фото крок 2 2. Засипте яблука цукром в пропорції 2 до 1.

Повидло з яблук (білий налив) - фото крок 3 3. І ретельно перемішайте.

Повидло з яблук (білий налив) - фото крок 4 4. Зацукрованим яблукам дайте настоятися, щоб яблука дали сік. Це займе близько 30 хвилин. Після на середньому вогні підігрівати їх протягом 5-7 хвилин помішуючи.

Повидло з яблук (білий налив) - фото крок 5 5. тепер, коли весь цукор розчинився, підігріті яблука подрібніть в блендері до однорідної маси.

Повидло з яблук (білий налив) - фото крок 6 6. додайте 0,5 немає. ложки кориці і знову поставте на вогонь. варіть хвилин 10.

Повидло з яблук (білий налив) - фото крок 7 7. Гаряче повидло закатати в банки і поставте в темне прохолодне місце на пару годин.

Повидло з яблук (білий налив) - фото крок 8 8. Таке повидло можна подавати з оладками і млинцями, можна додавати до випічки, а можна і їсти ложками (як я). Смачного!

Подібні рецепти

Повидло з дині і яблук

Варення з яблук «білий налив» часточками

Повидло з дині і яблук, виготовлене за традиційним рецептом, — найулюбленіше в нашій родині. В такому повидлі міститься багато вітамінів, аромат і смак — чудові, а зі свіжої булочкою — чудо! опис приготування: Повидло з дині і яблук — відмінна начинка для пирогів. воно — густе, яскраве, не роз...

Повидло з груш і яблук

Повидло з груш і яблук

У сезон багатого врожаю на яблука і груші раджу, крім звичних рецептів консервації, приготувати повидло. При цьому, з'єднати обидва фрукта і згадати чудовий смак з дитинства. опис приготування: У інгредієнтах рецепта відразу вказую яблучне і грушеве пюре, а не цілісні фрукти. Так легше вимірят...

Повидло з гарбуза на зиму

Повидло з гарбуза на зиму

Гарбуз широко використовується в кулінарії. сьогодні розповім, як приготувати повидло з гарбуза на зиму в домашніх умовах. ароматне, соковите, яскраве, воно нікого не залишить байдужим! опис приготування: Таке повидло можна подавати самостійно до чаю або додавати в всіляку домашню випічку в як...

Повидло з абрикосів на зиму

Повидло з абрикосів на зиму

Сьогодні ділюся з вами класичним рецептом, як приготувати повидло з абрикосів на зиму. Це повидло можна додавати у випічку, а можна просто накласти на скибочку хліба і їсти з чаєм. опис приготування: Любителі солодкого домашньої випічки зі мною погодяться, що повидла багато не буває. Тому госп...

Повидло з апельсинів

Повидло з апельсинів

Повидло з апельсинів сподобається любителям кисло-солодких страв. Це повидло відрізняється яскравим кольором, смаком і ароматом. Готувати його можна цілий рік, але все ж раджу робити це в сезон апельсинів. опис приготування: Приготування повидла з апельсинів займає велику кількість часу. Але й...