Рецепт Повидло з груш і яблук
У сезон багатого врожаю на яблука і груші раджу, крім звичних рецептів консервації, приготувати повидло. При цьому, з'єднати обидва фрукта і згадати чудовий смак з дитинства.
опис приготування:
У інгредієнтах рецепта відразу вказую яблучне і грушеве пюре, а не цілісні фрукти. Так легше виміряти і запам'ятати: всього беремо по півкіло.
Повидло з груш і яблук ви приготуєте за півтора годину , а насолоджуватися ним зможете аж до весни!
Як приготувати повидло з груш і яблук?
1. Яблука та груші промийте, очистіть від серцевини і пошкоджених місць. при бажанні, можете зняти шкірку. поріжте часточками.
2. Очищені і порізані яблука і груші пропустіть через м'ясорубку.
3. Отримане пюре зважте. За рецептом у нас повинно вийти кілограм яблучно-грушевого пюре. Якщо вийшло більше або менше, розрахуйте необхідну кількість цукру по пропорції: на обсяг пюре йде вдвічі менший обсяг цукру.
4. Пюре викладіть в каструлю, поставте на середній вогонь і варіть до загустіння. постійно помішуйте.
5. Після того, як пюре загусне, додайте цукор і сік одного лимона. перемішайте. Варіть до готовності.
6. Готове повидло розкладіть по простерилизованнимбанкам. При бажанні підсушіть повидло при невеликій температурі в духовці. Закрийте простерилізованих кришками. Povidlo готівки!
Повидло з груш і яблук смачно просто намазувати на білий хліб. Можна також його додавати в випічку в якості начинки.
Смачного!
Зберігайте повидло в темному прохолодному місці.
- Яблучне пюре— 500 грам
- Грушеве пюре— 500 грам
- цукор— 500 грам
- лимон— 1 штука(Надо выжать сок)
Повидло з груш і яблук ви приготуєте за півтора годину , а насолоджуватися ним зможете аж до весни!
Як приготувати повидло з груш і яблук?
1. Яблука та груші промийте, очистіть від серцевини і пошкоджених місць. при бажанні, можете зняти шкірку. поріжте часточками.
2. Очищені і порізані яблука і груші пропустіть через м'ясорубку.
3. Отримане пюре зважте. За рецептом у нас повинно вийти кілограм яблучно-грушевого пюре. Якщо вийшло більше або менше, розрахуйте необхідну кількість цукру по пропорції: на обсяг пюре йде вдвічі менший обсяг цукру.
4. Пюре викладіть в каструлю, поставте на середній вогонь і варіть до загустіння. постійно помішуйте.
5. Після того, як пюре загусне, додайте цукор і сік одного лимона. перемішайте. Варіть до готовності.
6. Готове повидло розкладіть по простерилизованнимбанкам. При бажанні підсушіть повидло при невеликій температурі в духовці. Закрийте простерилізованих кришками. Povidlo готівки!
Повидло з груш і яблук смачно просто намазувати на білий хліб. Можна також його додавати в випічку в якості начинки.
Смачного!
Зберігайте повидло в темному прохолодному місці.
Подібні рецепти
«Цезар» з куркою і сухариками
Повидло з дині і яблук, виготовлене за традиційним рецептом, — найулюбленіше в нашій родині. В такому повидлі міститься багато вітамінів, аромат і смак — чудові, а зі свіжої булочкою — чудо! опис приготування: Повидло з дині і яблук — відмінна начинка для пирогів. воно — густе, яскраве, не роз...
Повидло з яблук (білий налив)
Спеціально для любителів солоденького вирішила викласти рецепт повидла з мого самого улюбленого сорту яблук — білий залив. Рецепт безліч разів модифікувався і нарешті досяг мого ідеалу. Спробуйте опис приготування: Рецепт дуже простий і ідеально підходить для подачі з десертами (так і як сам д...
Салат з груш з огірками
Рецепт дуже легкого та поживного салату з фруктів і овочів. опис приготування: Візьміть груші і огірки, ретельно вимийте, зніміть з них шкірку, після чого наріжте соломкою. Запарте родзинки і подрібніть горіхи до стану гречаної крупи (за розмірами). Всі інгредієнти ретельно перемішайте. Після ...
Повидло з абрикосів на зиму
Сьогодні ділюся з вами класичним рецептом, як приготувати повидло з абрикосів на зиму. Це повидло можна додавати у випічку, а можна просто накласти на скибочку хліба і їсти з чаєм. опис приготування: Любителі солодкого домашньої випічки зі мною погодяться, що повидла багато не буває. Тому госп...
Повидло з гарбуза на зиму
Гарбуз широко використовується в кулінарії. сьогодні розповім, як приготувати повидло з гарбуза на зиму в домашніх умовах. ароматне, соковите, яскраве, воно нікого не залишить байдужим! опис приготування: Таке повидло можна подавати самостійно до чаю або додавати в всіляку домашню випічку в як...