Рецепт Помідори з хріном

Рецепт Помідори з хріном
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
По суті, помідори з хріном - це і є аджика, тільки рецептів її приготування існує декілька. Основа будь-якої аджики - це помідори і хрін, а також часник і спеції, але пропорції завжди різні.

опис приготування:

такий аджики, скільки не приготуй, завжди виявляється мало. ідеальний рецепт, за яким помідори з хріном і часником поєднуються просто ідеально. Гострий перець додавайте до смаку. Деякі додають в таку аджику зелень і спеції, все на ваш смак. Я розповіла, як приготувати помідори з хріном за класичним рецептом, а ви вже можете експериментувати.

  • помідори— 2,5  кілограма
  • Червоний перець— 500  грам
  • гіркий перець— За смаком
  • часник— 3  штуки
  • хрін— 100  грам
  • оцет— 100  грам(1 ч.л на кожну баночку)
  • сіль— За смаком
Помідори з хріном - фото крок 1 1. Я завжди готую аджику з помідорів сорту "; Сливка ";, оскільки з цих томатів аджика варто весь рік, як тільки її приготували. Крім цього, ці помідори більш м'ясисті, тому аджика виходить густий і смачною. Помідори потрібно помити і очистити, після чого нарізати на частини, щоб їх було зручніше перекручувати.

Помідори з хріном - фото крок 2 2. Перець краще брати такого ж червоного кольору, щоб аджика НЕ ​​"; рясніла" різними відтінками. Кількість гострого перцю регулюйте самі, оскільки у кожного сприйняття смаку різний.

Помідори з хріном - фото крок 3 3. Кількість хрону теж регулюйте самі. Зазвичай за цим рецептом я кладу не більше 100 грамів.

Помідори з хріном - фото крок 4 4. Тепер перекручуємо всі інгредієнти через м'ясорубку. Блендер для цього не зовсім підійде, тому краще користуватися м'ясорубкою. Помідори можна прокрутити кілька разів (якщо буде така необхідність).

Помідори з хріном - фото крок 5 5. Потім відправляємо перекручену масу в каструлю і ставимо її на вогонь. Доводимо до кипіння, після чого кип'ятимо близько 5 хвилин на слабкому вогні і розливаємо по стерилізованим баночках. У кожну банку потрібно додати чайну ложку оцту (на літрову банку), після чого банки закатати і укрийте чим-небудь теплим, а після повного остигання відправте їх в холод. Таку аджику можна їсти і відразу.

Подібні рецепти

Помідори з хріном і часником без стерилізації

Курка, тушкована в вершках

Помідори з хріном і часником — відмінна закуска в будні і свята. Такі помідори не тільки смачні, але і корисні, завдяки чудовим властивостям хрону і часнику. опис приготування: Помідори з хріном і часником я готую без стерилізації. це старий, випробуваний роками спосіб. Вони відмінно зберігают...

Салат «Гуцульский» с грибами, буряком і хріном

Салат «Гуцульский» с грибами, буряком і хріном

Соковитий і пікантний салат з буряка з грибами припаде до смаку як дотримують пост, так і любителям вегетаріанської їжі. ароматний, легкий і корисний! опис приготування: Гриби і буряк - основа відомого багатьом гуцульського салату Шухи. Додавши солоні огірки і столовий хрін, отримаємо більш п...

Помідори «Армянчікі»

Помідори «Армянчікі»

Щоб приготувати помідори "; Армянчікі" варто зупинитися на невеликих, щільних плодах. Вони найкраще тримають форму, тим самим передаючи відмінний смак заготовки. опис приготування: Готова заготовка повинна мати кислувато-солоний смак з вираженим запахом зелені. При зберіганні в холодильнику ар...

Помідори черрі на зиму

Помідори черрі на зиму

На будь-якому застілля заготовки з помідорів завжди займають почесне місце і є найкращою закускою до міцних напоїв. Ну а такі помідори черрі не тільки дуже смачні, але досить симпатичні. опис приготування: Відтоді, як ці симпатичні помідори з'явилися в продажу, вони стали дуже популярні і вико...

Помідори дольками з цибулею і маслом

Помідори дольками з цибулею і маслом

Смачний салат з помідорів і цибулі на зиму стане паличкою-виручалочкою в холодну пору року, коли так хочеться подати що-небудь соковите до м'яса або до риби, з кашею або макаронами, з картопляним пюре. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на дві ємності об'ємом 0,5 L. Якщо ви хоч...