Рецепт Плов в Тажіна

Рецепт Плов в Тажіна
Кількість порцій: 12 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Плов в Тажіна - це національне узбецьке блюдо. У Тажіна плов виходить по-особливому смачним і соковитим. особливо, якщо правильно його приготувати. Спробуйте і ви таку смакоту!

опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати плов в Тажіна, то просто прочитайте цей рецепт. Смачна страва стане справжньою окрасою вашого обіднього столу. Якщо ви хочете, щоб страва вийшла більш дієтичним, то використовуйте замість качиного смальцю звичайне оливкове масло.

  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • курячі гомілки— 6 штук
  • сіль, куркума, зіра, koriandr, паприка— За смаком
  • часник— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Пекучий перець— 4-5 штук
  • качиний жир— 5 Ст. ложок
  • Мал— 300 грам
1 Мал відварити окремо до повної готовності в підсоленій воді. Додайте до нього куркуму.

2 Курячі гомілки вимийте і замаринуйте в суміші різних прянощів.

3 У тажин викладіть нарізану півкільцями ріпчасту цибулю.

4 Зверху покладіть курку зі спеціями.

5 Цілком покладіть головки часнику, не очищаючи їх.

6 Моркву очистіть і натріть на крупній тертці. Викладіть в тажин.

7 Зверху покладіть стручки пекучого перцю.

8 На перець покладіть качиний жир, розрівняйте його.

9 Накрийте тажин кришкою, поставте в розігріту до двохсот градусів грубку. Запікайте півтори години.

10 Подавайте з заздалегідь підготовленим рисом.

Подібні рецепти

Плов з бурого рису

Суп із зеленою квасолею

приготування плову — момент відповідальний! Цей плов приготовлений не з традиційного білого рису, а з бурого або коричневого рису. Готував за допомогою мультиварки, що істотно заощадило час! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з бурого рису. Попередньо ретельн...

Плов з гречки з куркою

Плов з гречки з куркою

Якщо ви до цих пір думаєте, що плов можна приготувати тільки з рису, тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті я розповім вам, як зробити чудовий плов з гречки з куркою. опис приготування: Рецепт приготування плову з гречки з куркою можна назвати чимось абсолютно новим, адже подібні стр...

Плов з індоуткі

Плов з індоуткі

Рецептів плову є безліч, у кожної господині напевно є свій секрет приготування цього смачного і ситного страви. Сьогодні поділюся своїм варіантом готування плову з індоуткі. опис приготування: Незважаючи на те, що варіацій і тонкощів в приготуванні плову може бути багато, основний сценарій зал...

Плов з дикого рису з журавлиною і горіхами

Плов з дикого рису з журавлиною і горіхами

Рецепт приготування святкового плову з дикого рису, сушеної журавлини і смажених горіхів з родзинками. опис приготування: Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і варити, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати рис і варити протягом 1 хвилини. Додати куря...

Пиріг-плов

Пиріг-плов

Пиріг-плов — експеримент, який згодом перетворився на улюблене мною блюдо. Скажу відверто, що пиріг-плов дивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. опис приготування: Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготоване, або куплене дріжджове тісто, ...