Рецепт Пісні листкові пиріжки з кольрабі
Тісто для цих пиріжків готується без олії та інших пом'якшуючих компонентів. А виходять вони зовсім не жорсткими через великої кількості шарів з соковитою капустяної начинкою. Це просто і дуже смачно!
опис приготування:
При приготуванні таких пиріжків важливо тонко розкачати тісто і не забувати змащувати його поверхню маслом перед кожним складанням і прослаіванія начинкою, в якості якої можна використовувати також дрібно порізану цибулю або інші овочі за бажанням.
- Борошно пшеничне (1 або вищий сорт) — 170-200 грам
- борошно цільнозернове (пшеничне) — 200 грам
- вода— 200 мілілітрів
- кольрабі— 450-500 грам
- Цибуля зелена— 50-60 грам
- Олія соняшникова— 20-30 мілілітрів(для змазування тіста)
- сіль кухонна— За смаком
- паприка, куркума— За смаком
У відповідну миску всипте просіяне борошно 1-го сорту (для початку візьміть 170 грам) і цельнозерновую, а також сіль (приблизно 0,5 чайної ложки).
З'єднайте сухі компоненти і влийте воду, перемішуючи тісто ложкою.
Завершіть заміс тесту ручним способом, при необхідності додаючи невелику кількість білого борошна. Дайте тесту відлежатися протягом 10-15 хвилин, накривши його харчовою плівкою.
Приготуйте начинку з натертою на крупній тертці капусти, зеленої цибулі, дрібка солі, паприки і куркуми.
розділити тісто 6 рівних частин і розкачайте одну з них в довгастий пласт товщиною 1-2 мм. Змастіть розкатаний пласт соняшниковою олією за допомогою пензля і розподіліть частина начинки в центральній його частині.
Накрийте капусту однієї з вільних частин тесту, змастіть її поверхню маслом і покладіть трохи начинки.
Які залишилися вільним краєм тіста накрийте капустяну начинку і знову змастіть поверхню олією, покладіть трохи начинки в центр отриманого прямокутного пласта.
Накрийте начинку вільним краєм тіста, знову змастіть його поверхню маслом і знову покладіть невелику кількість начинки.
Закрийте останню порцію начинки залишилися краєм тесту і злегка притисніть вийшов прямокутний пиріжок, щоб він не був занадто товстим. Повторіть аналогічні дії з рештою частинами тесту.
Додайте на підготовленому деку пісні листкові пиріжки з кольрабі і випікайте їх в розігрітій до 190-200 градусів духовці протягом 40-45 хвилин.
Готові пиріжки виходять дуже соковитими і шаруватими на зрізі. Подавайте їх до столу відразу після випікання і насолоджуйтеся смачною пісною випічкою!
Подібні рецепти
Мармелад пластової яблучний
Рецепт приготування легкого корисного салату з кольрабі, ріпи, зеленої цибулі і меду. опис приготування: Відрізати від кольрабі жорсткі стебла. Нарізати листя поздовжньо тонкими смужками. Обрізати кінець кореня від цибулини і видалити жорсткий зовнішній шар. Розрізати навпіл по довжині. Очисти...
Пиріжки пісні з грибами
Сьогодні я приготувала пісні пиріжки з печерицями. опис приготування: Щоб приготувати пісні пиріжки з грибами потрібні будь-які гриби: печериці, гливи, Лісіцкі, білі гриби. Для зв'язування в пиріжках грибів також можна додавати як картоплю, так і капусту, смажена цибуля. печериці— 400 грам(...
Пісні картопляні пиріжки
Пісні картопляні пиріжки з грибами - це прекрасне блюдо. Вони виходять дуже ніжними і смачними. Такі пиріжки чудово підійдуть для вживання в пост або при дотриманні дієти. опис приготування: Готові пісні картопляні пиріжки подавайте зі сметаною або грибним соусом і зеленню. Якщо готуєте їх не ...
Пісні пиріжки з картоплею
Пісні пиріжки з картоплею — пиріжки, суперечать законам фізики. Їх можна з'їсти більше, ніж фізично влазить в людини. перевірено особисто. Простий рецепт пісних пиріжків з картоплею — для вас! опис приготування: Великий піст для нашої сім'ї — цей час, коли ми дуже часто смажимо пісні пиріжки. ...
Пісні пиріжки
Рецепт приготування пісних пиріжків з капустою. опис приготування: Якщо ви постите, побалуйте себе пісними пиріжками з капустою. приготування: Щоб приготувати начинку, викласти в сковороду нашатковану капусту, терту моркву, 2 склянки води і сіль. Накрити сковороду кришкою і тушкувати на середн...