Рецепт Пісна запіканка з грибами

Рецепт Пісна запіканка з грибами
Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пісна запіканка з грибами - це відмінне ситне і ароматне блюдо, яке обов'язково прикрасить ваш стіл під час Великого посту. Це відмінний варіант для тих, хто дотримується дієти.

опис приготування:

стало цікаво, як приготувати пісну запіканку з грибами? І правильно, адже це відмінне блюдо для вегетаріанців або тих, хто дотримується посту. Такою смакотою ви зможете нагодувати велику компанію, і ніхто не залишиться голодним.

  • печериці свіжі— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • кріп— 1 пучок
  • крохмаль— 3 Ст. ложки
  • Приправа для картоплі— 1 Ст. ложка
  • Картопля— 700 грам
  • сіль— За смаком
Пісна запіканка з грибами - фото крок 1 Насамперед необхідно підготувати гриби. Для цього розжарити сковорідку, влийте на неї пару ложок рослинного масла. Печериці очистіть і наріжте на маленькі шматочки. Те ж саме зробіть з цибулею. Викладіть цибулю і гриби на сковорідку. Томмі, поки не зникне вся рідина, яку пустять печериці. Очистіть і пропустіть через прес часник. Вимитий кріп нарубати. Додайте зелень і часник до грибам. Посоліть і перемішайте інгредієнти.

Пісна запіканка з грибами - фото крок 2 Щоб підготувати картопля, вимийте його і очистіть від шкірки. Потім візьміть тертку і натріть бульби на великі смужки. У чайнику або в каструльці закип'ятіть воду, залийте окропом картопля так, щоб вода його повністю покрила. Залиште картоплю постояти в окропі п'ять хвилин.

Пісна запіканка з грибами - фото крок 3 Тепер візьміть друшляк, відкиньте на нього картоплю, який вже грунтовно запарился. Коли рідина стече, перекладіть картоплю в миску, додайте крохмаль і приправу. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.

Пісна запіканка з грибами - фото крок 4 Візьміть жароміцних форму для запікання, гарненько змастіть її дно рослинним маслом, щоб блюдо не прилипло до поверхні. Викладіть на дно форми шар картоплі так, щоб не залишилося просвітів.

Пісна запіканка з грибами - фото крок 5 Тепер візьміть пару ложок підготовлених і обсмажених грибів, викладіть їх поверх картоплі. Гарненько розрівняйте грибний шар. Якщо необхідно, додати сіль або отримання.

Пісна запіканка з грибами - фото крок 6 Чергуйте шари картоплі та грибів до тих пір, поки інгредієнти не закінчаться. Верхній шар повинен бути картопляним. Його слід змастити олією за допомогою спеціальної кулінарної пензлика з силіконовими зубчиками. Потім розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте в ній блюдо сорок хвилин.

Подібні рецепти

Пісна запіканка з гарбуза

Картопляна запіканка з гарбузом пісна

Пропоную вам випробувати один з рецептів пісної запіканки з гарбуза, яка виходить дуже ніжною і смачною. А при використанні формочок у вигляді звіряток, вона здатна привернути увагу дітей. опис приготування: Пісна запіканка з гарбуза може бути як самостійною стравою, так і десертом. Подавайте ...

Пісна картопляна запіканка

Пісна картопляна запіканка

Пост не означає несмачне харчування, просто в ці дні не можна використовувати для приготування їжі деякі продукти. Але це не завадить спекти смачну запіканку з картоплі з грибною начинкою. опис приготування: Отже, як приготувати пісну картопляну запіканку? легко! Я навіть не буду додавати сіль...

Пісна запіканка з макаронів

Пісна запіканка з макаронів

Один з багатьох варіантів пісного страви з макаронів - смачна і ніжна запіканка з овочами. вони, хто дотримується посту, або вегетаріанці безсумнівно оцінять це блюдо, а м'ясоїди до страви подайте відбивну. опис приготування: Дуже смачна страва можна приготувати для тих, хто з якихось причин н...

Пісна окрошка з грибами

Пісна окрошка з грибами

В пост і для розвантаження ми з домашніми їмо пісну окрошку з грибами. Грибочки в неї йдуть будь-які, які є у вас вдома або які купите. простий варіант — з печерицями, королівський — з білими. опис приготування: Окрошка з грибами виходить дуже пікантній. Грибочки з солоними огірками відмінно п...

Пісна долма

Пісна долма

долма — це ті ж голубці, але в виноградному листі. Принцип приготування практично такий же — нічого складного. Давайте ж приготуємо смачну пісну долму і здивуємо рідних новим блюдом. опис приготування: долма — це родич наших голубців. різниця є, звичайно: долму загортають у виноградне листя, а...