Рецепт Пісна шарлотка в мультиварці

Рецепт Пісна шарлотка в мультиварці
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пісну шарлотку в мультиварці. Під час обмеження себе у вживанні продуктів тваринного походження потрібно йти на всілякі хитрощі. Часом це навіть цікаво!

опис приготування:

Всі ми звикли до того, що шарлотка — це пиріг зі свіжих фруктів на швидку руку. Так би мовити, коли влітку на дачі вже нікуди діватися від достатку яблук, все компоти зварені, варення закачано, сухофрукти заготовлені, а яблукам все немає рахунку… доводиться піч!

  • борошно— 1,5 склянки
  • цукор— 0,5 склянки
  • дріжджі— 6 грам
  • ванілін— 1 штука
  • обкладинка— 1 щіпка
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Пісна шарлотка в мультиварці - фото крок 1 Для пісної шарлотки нам знадобиться звичайна пшенична мука. звичайно, без яєць вона сама не підніметься. Але ж пишність — найголовніше в цьому солодкому пирозі. Отже, просіюємо борошно.

Пісна шарлотка в мультиварці - фото крок 2 Зазвичай шарлотку я готую за півгодини. Але тут доведеться почекати. Я витрачу більше часу, зате збережу пишність тесту. Для цього нам знадобляться дріжджі. Французькі дріжджі піднімаються набагато швидше, тому беру їх і розводжу з теплою водою. Додаю в борошно разом з цукром і ваніліном. У нас повинна вийти в'язка консистенція, як тісто для пампушок. Ставлю в тепле місце, накривши рушником, з 2-3 годину.

Пісна шарлотка в мультиварці - фото крок 3 А поки ріжемо яблука. Сюди підійдуть і солодкі, і кислі сорти. Нарізаю їх на шматочки і очищаю від серцевини. Ріжу на красиві часточки і накриваю пакетом, щоб не завітрились.

Пісна шарлотка в мультиварці - фото крок 4 З плином часу дістаємо тісто. Воно вже добре піднялося, так як стояло біля батареї. Беру посуд з мультиварки і змащую дно рослинним маслом. Викладаю спочатку часточки яблук, присыпаю сахариком. Зверху виливаю тісто. Ставлю в мультиварку на півтори години в режимі випічка.

Пісна шарлотка в мультиварці - фото крок 5 Через покладений час відкриваємо мультиварку. Якщо у вас є відчуття, що щось не допекли, залиште ще на 15-20 хвилин. Так буває, коли яблука трапляються дуже соковиті. Дістаємо і перевертаємо пиріг від низу до верху, щоб яблука виявилися зверху. Їх можна присипати корицею або цукровою пудрою до смаку. Приємного вам чаювання!

Подібні рецепти

Пісна долма (без м'яса)

Яблучно-банановий пиріг

Долма - це як голубці, тільки замість капустяного листя використовуються листя винограду. Можна зробити її з м'ясом або без. Розповім про останньому варіанті, як приготувати пісну долму (без м'яса). опис приготування: Начинку можна зробити з рису і овочів або використовувати відварений горох, ...

Пісна горохова каша

Пісна горохова каша

Смачна пісна горохова каша відмінно насичує організм і вгамовує почуття голоду надовго. Її можна подати з засмажкою з цибулі і моркви, з квашеною капустою, з солоними помідорами чи огірками. опис приготування: Горохова каша дуже смачна і живильна, але час її приготування часто відлякує кулінар...

Пісна картопляна запіканка

Пісна картопляна запіканка

Пост не означає несмачне харчування, просто в ці дні не можна використовувати для приготування їжі деякі продукти. Але це не завадить спекти смачну запіканку з картоплі з грибною начинкою. опис приготування: Отже, як приготувати пісну картопляну запіканку? легко! Я навіть не буду додавати сіль...

Пісна пряник з варенням

Пісна пряник з варенням

Цей рецепт стане в нагоді в пісні дні, пряник готується виключно з простих продуктів, без яєць або кефіру. Як рідкої основи — чай чорний і варення. пробуємо. опис приготування: Приготуйте пісну пряники з варенням. Для цього нам знадобиться міцний чорний чай, улюблене варення, мука, масло росли...

Пісна лазіння

Пісна лазіння

обожнюю все, що пов'язано з пастою. А лазіння — блюдо номер один. Рекомендую подавати її з оливковою олією з чилі. це — просто бомба! Пісна лазіння готується з овочів, сиру і листів лазаньї. опис приготування: пісна лазіння — блюдо універсальне. Можна в неї додати кабачки, зелень, баклажани. я...