Рецепт Пісна лазіння
обожнюю все, що пов'язано з пастою. А лазіння — блюдо номер один. Рекомендую подавати її з оливковою олією з чилі. це — просто бомба! Пісна лазіння готується з овочів, сиру і листів лазаньї.
опис приготування:
пісна лазіння — блюдо універсальне. Можна в неї додати кабачки, зелень, баклажани. якщо бажаєте, можете використовувати інші сорти сиру, головне, щоб він плавився. лазанья — дуже ситна за рахунок сиру, раджу подавати її в обід.
- листи лазаньї, пачка— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- помідори— 10 штук(можуть бути консервовані у власному соку)
- Масло оливкове— 1/4 склянки
- орегано— 1 Чайна ложка
- сіль, перець— За смаком
- Лавровий лист— 1 штука
- цукор— 1 Чайна ложка
- шпинат— 450 грам
- Сир або сир Рікотта— 1 1/2 склянки
- Сир Моцарелла тертий— 1 1/2 склянки
- пармезан тертий— 2 склянки
2. На плиту поставте сотейник або сковорідку, влийте пару ложок олії. Обсмажте на середньому вогні до м'якості половину цибулю і один зубчик часнику. Додайте нарізані помідори, орегано, сіль, цукор, перець, лавровий лист і смажте, помішуючи, ще протягом 5 хвилин.
3. В іншому сотейнику на маслі (пару столових ложок) обсмажте половину цибулі з часником, додайте шпинат і обсмажте, поки обсяг шпинату не зменшиться вдвічі. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.
4. Готовий соус з томатів розділіть на три блюдця. В одну з порцій додайте Рікотта і терту моцарелу.
5. У форму для запікання викладіть перший шар з лазаньї.
6. На листи лазаньї викладіть шпинат з цибулею і часником, розподіліть його по всій поверхні.
7. На шпинат викладіть томатний соус без сиру, також розподіліть по всій поверхні.
8. Потім накрийте листами лазаньї.
9. На нього викладіть томатний соус, накрийте знову листами лазаньї і викладіть томатний соус з сиром.
10. Зверху лазанью посипте тертим сиром Пармезан. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 50 хвилин. Потім залиште на 20 хвилин настоятися і охолонути.
11. Пісна лазіння готова! Нарізайте і подавайте! Смачного!
Подібні рецепти
Зимовий салат з кабачків
Долма - це як голубці, тільки замість капустяного листя використовуються листя винограду. Можна зробити її з м'ясом або без. Розповім про останньому варіанті, як приготувати пісну долму (без м'яса). опис приготування: Начинку можна зробити з рису і овочів або використовувати відварений горох, ...
Пісна горохова каша
Смачна пісна горохова каша відмінно насичує організм і вгамовує почуття голоду надовго. Її можна подати з засмажкою з цибулі і моркви, з квашеною капустою, з солоними помідорами чи огірками. опис приготування: Горохова каша дуже смачна і живильна, але час її приготування часто відлякує кулінар...
Пісна картопляна запіканка
Пост не означає несмачне харчування, просто в ці дні не можна використовувати для приготування їжі деякі продукти. Але це не завадить спекти смачну запіканку з картоплі з грибною начинкою. опис приготування: Отже, як приготувати пісну картопляну запіканку? легко! Я навіть не буду додавати сіль...
Пісна пряник з варенням
Цей рецепт стане в нагоді в пісні дні, пряник готується виключно з простих продуктів, без яєць або кефіру. Як рідкої основи — чай чорний і варення. пробуємо. опис приготування: Приготуйте пісну пряники з варенням. Для цього нам знадобиться міцний чорний чай, улюблене варення, мука, масло росли...
Пісна плетінка з 7 джгутів
Пісна випічка може здивувати своїм смаком настільки, що ви будете пекти булочки із здобного тіста на заквасці навіть не під час посту. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати пісну плетінку з 7 джгутів. опис приготування: Пісне тісто на заквасці для солодкої випічки підходить не тільки для булочок, ...