Рецепт Пісна пряник з варенням

Рецепт Пісна пряник з варенням
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 50 хв.
Цей рецепт стане в нагоді в пісні дні, пряник готується виключно з простих продуктів, без яєць або кефіру. Як рідкої основи — чай чорний і варення. пробуємо.

опис приготування:

Приготуйте пісну пряники з варенням. Для цього нам знадобиться міцний чорний чай, улюблене варення, мука, масло рослинне, оцет і сода.

  • чай чорний— 100 мілілітрів(теплий)
  • масло rafinirovannoe— 60 мілілітрів
  • цукор— 100 грам
  • варення— 100 грам
  • Оцет 9-проц.  — 1 Чайна ложка
  • сода— 1/2 чайних ложки(можна трохи менше)
  • борошно— 1 1/2 склянки(півтора)
Пісна пряник з варенням - фото крок 1 1. Приготуємо продукти для пісної пряники.

Пісна пряник з варенням - фото крок 2 2. Заваріть в чашці міцний чорний чай, остудіть його, щоб не був гарячим.

Пісна пряник з варенням - фото крок 3 3. Змішайте всі продукти згідно зі списком.

Пісна пряник з варенням - фото крок 4 4. Виходить густе тісто.

Пісна пряник з варенням - фото крок 5 5. Змастіть форму або застеліть пекарської папером, вилийте тісто.

Пісна пряник з варенням - фото крок 6 6. Випікайте пряники при 200 градусах, перші хвилин 20 намагайтеся не відкривати дверцята духовки, може впасти тісто. випікаємо 40 хвилин до рум'яної темної скоринки.

Пісна пряник з варенням - фото крок 7 7. Готову пісну пряники дістаньте з форми, прикрасьте на ваш смак. Я просто змастила верх варенням, посипала присипкою. Смачного!

Подібні рецепти

Пісна пряник медова

Листкове тісто з сиром

Випічка в пост буває смачною, ця пряник тому доказ. Додайте в неї побільше горіхів, цукатів або сухофруктів, і порадуйте рідних в пост. розповім, як приготувати пісну пряники медову. опис приготування: Я печу пряники в мультиварці, це дуже зручно і смачно! Але можна спекти цей пиріг і в духовц...

Пряна пряник

Пряна пряник

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пряну пряник. Це чудовий рецепт, який є окрасою будь-якого сімейного свята! Такий випічкою можна сміливо пригощати в Новий рік і Різдво. опис приготування: У випічку я додала багато спецій. Це і гвоздика, і кришки, і кардамон. Також пряник приємно перетво...

Престонскій імбирний пряник

Престонскій імбирний пряник

цей сухий, хрусткий імбирний пряник дуже відрізняється від м'якого імбирного пряника і більше схожий на імбирну пряник. Його найкраще зберігати в герметичній формі протягом 2-3 днів перед вживанням. опис приготування: Змастіть жиром глибоку форму розміром 25 х 20 см. Просійте борошно і спеції,...

Пиріг відкритий з варенням

Пиріг відкритий з варенням

Щоб приготувати відкритий пиріг з варенням, потрібно дріжджове, пісочне або листкове тісто. Сьогодні я покажу, як приготувати пиріг з дріжджового тіста. опис приготування: Пиріг відкритий з варенням готуємо з дріжджового тіста і густого варення або джему. Як варення я буду використовувати дома...

Пиріг з полуничним варенням

Пиріг з полуничним варенням

Полуничне варення відмінно підходить для випічки пирогів і прекрасно поєднується з пісочним тістом. Переконайтеся в цьому, приготувавши пиріг на нашу рецептом. опис приготування: Випічка з полуницею завжди виходить дуже соковитою, смачною і ароматною. В якості альтернативи ви можете використов...