Рецепт Пиріг зі щукою
Спробуйте приготувати пиріг зі щукою — одне з традиційних страв російського застілля. Вам обов'язково сподобається. Простий рецепт пирога зі щукою подужає навіть недосвідчений кулінар, так що — дерзайте!
опис приготування:
Рибні пироги на Русі завжди прикрашали трапезу. Цей простий рецепт пирога зі щукою знадобиться вам для будь-якого торжества. Пиріг можна робити з будь-якого тесту — прісного, дріжджового, листкового. З начинкою теж можна експериментувати — замість картоплі додавати рис та інші інгредієнти. Так що цей рецепт приготування пирога з фото підкаже вам, як правильно зробити пиріг зі щукою, однак при бажанні ви можете вільно його видозмінювати на свій розсуд.
Готовий пиріг можна їсти і холодним і гарячим. Пробуйте і пригощайте своїх близьких! хай щастить!
- філе щуки— 500-700 грам
- Картопля— 2 штуки
- Цибуля— 1-2 штук
- Листкове тісто— 500 грам(тесто слоеное дрожжевое готовое)
- Вершкове масло— 50-70 грам
- яйце— 1 штука
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
- Спеції для риби— 2-3 Щепоток(любые сухие специи или зелень укропа и петрушки )
Раскатать в прямоугольник на листе бумаги( так будет удобнее перенести пирог на противень) листкове тісто. Толщина готового листа должна быть около 1 см.
Почистим луковицу и порежем как вам удобно — можна кубиками, можна півкільцями.
Очищенный сырой картофель настрогать тонкими пластинками.
Выкладываем картофель по центру нашего пласта теста.
На картофель выкладываем лук.
Верхним слоем в нашем пироге будет филе щуки. Равномерно раскладываем, солимо, перчим и посыпаем специями или зеленым укропом . Поверху раскладываем кусочки сливочного масла.
А теперь приступим к формированию пирога. Надрезаем пласт теста по бокам по диагонали полосками шириной по 3 см. Укладываем полоски косичкой к центру.
Смазываем пирог желтком и ставим в духовку на 45-50 хвилин . випікати при 180 градусах.
Подібні рецепти
Кокосовий пудинг з карамельним соусом
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...