Рецепт Пиріг з шоколадною начинкою і зефірної наповненням
Рецепт приготування пирога з начинкою з гіркого шоколаду, вершків і мигдалю з зефірної наповненням.
опис приготування:
Перед цим ніжним пирогом просто неможливо встояти.
- для пирога:вершкового масла— 5 Ст. ложок
- цукру— 2 Ст. ложки
- солі— 1/8 чайних ложки
- Для шоколадного крему:гіркого шоколаду— 200 грам(не більше 70% какао)
- жирних вершків— 1 Склянка
- яйце— 1 штука
- шоколадних чіпсів— 1/4 склянки
- Для зефірного наповнення:желатину— 1 Чайна ложка
- цукру— 3/4 склянки
- кукурудзяного сиропу— 1/4 склянки
- ванілі— 1/2 чайних ложки
2. Тим часом приготувати шоколадний крем. Обсмажити мигдаль на деку при 175 градусах протягом приблизно 5 хвилин, поки не з'явиться аромат. Крупно нарізати і відкласти в сторону.
3. Дрібно нарізати гіркий шоколад. Викласти шоколад у велику миску. Вершки довести тільки до кипіння в каструлі, потім залити гарячими вершками шоколад. дати постояти 1 хвилину, потім злегка збити, поки шоколад не розтане, і суміш не стане однорідною.
4. Злегка збити яйце і щіпку солі, додати в шоколадну масу разом з мигдалем і шоколадними чіпсами. Вилити шоколадний крем поверх тесту. Накрити краю пирога фольгою і запікати близько 25 хвилин. Охолодити пиріг до кімнатної температури, пока начинка не затвердеет, близько 1 годину.
5. Зробити зефірне наповнення. залити желатин 1/4 склянки холодної води у великій глибокій мисці і дати постояти близько 1 хвилини. перемішати цукор, кукурудзяний сироп, щіпку солі і залишилися в 1/4 склянки води в каструлі. Довести до кипіння на помірному вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, потім варити близько 6 хвилин.
6. Збити желатинову суміш міксером на середній швидкості, потім обережно влити в гарячий сироп і перемішати. Збільшити швидкість до високої і продовжувати збивати, поки суміш не збільшиться в об'ємі в 3 рази і не загусне, близько 5 хвилин. Додати ванілін і збити.
7. Зефірне наповнення рівномірно розподілити поверх шоколадного крему, щоб воно покривало всю його поверхню. Поставити пиріг в холодильник на 1 час, потім обернути змащеній маслом плівкою (промаслений стороною вниз) і поставити в холодильник на 3 годину.
8. Викласти пиріг на деко. Накрити краю фольгою і запікати 3-4 хвилини, поки зефірне наповнення не стане золотистого кольору. Охолодити пиріг на стійці 10 хвилин. великим ножем, змоченим в гарячій воді, розрізати пиріг на скибочки.
Подібні рецепти
Китайські голубці
Рецепт приготування пирога з ананасною начинкою. У процесі приготування пиріг виходить ароматним і дуже смачним. опис приготування: Тісто на пиріг замішується м'яким. Потім його викладаємо на деко, робимо бортики, додаємо начинку і запікаємо. розпушувач— 4 чайних ложки сода— 2 чайних ложки я...
Пиріг з лимонною начинкою
Пропоную рецепт смачного пирога з лимонною начинкою. Готується він досить легко. Інгредієнти для приготування пирога — прості, а смак виходить чудовим, калорійність не надто висока. опис приготування: Пиріг з лимонною начинкою приготувати дуже легко. Зазвичай приготування займає від 30 до 60 х...
Пиріг з начинкою
І знову я до вас з найпростішими рецептами смачної домашньої випічки! На цей раз поспішаю розповісти, як приготувати пиріг з начинкою з персиків. Пиріг виходить дуже соковитим і ароматним. опис приготування: В основі нашого пирога - покупне листкове тісто, а в якості начинки будемо використову...
Пиріг з гарбузової начинкою і збитими вершками
Рецепт приготування пирога з начинкою з гарбузового пюре, кориці, мускатного горіха, гвоздики і молока зі збитими вершками і зацукрованими горіхами пекан. опис приготування: Пиріг з ніжною гарбузової начинкою і хрусткими зацукрованими горіхами зробить звичайні вихідні святковими. імбирного п...
Ріжковий пиріг з яєчної начинкою
Апетитний пиріг у вигляді квітки, утворений з декількох ріжків, наповнених несолодкої яєчної начинкою. Готується ця випічка з сирного тесту, виходить ніжною, злегка шаруватої і дуже смачною! опис приготування: При виборі сиру для приготування тіста орієнтуйтеся на те, що він повинен бути досит...