Рецепт Пиріг з гарбузової начинкою і збитими вершками
Рецепт приготування пирога з начинкою з гарбузового пюре, кориці, мускатного горіха, гвоздики і молока зі збитими вершками і зацукрованими горіхами пекан.
опис приготування:
Пиріг з ніжною гарбузової начинкою і хрусткими зацукрованими горіхами зробить звичайні вихідні святковими.
- імбирного печива— 1 1/2 склянки(близько 30 штук) корочка)
- цукру— 2 Ст. ложки(корочка)
- топленого солоного вершкового масла— 5 Ст. ложок(корочка)
- молока— 2 склянки(начинка)
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(начинка)
- кориці— 1/2 чайних ложки(начинка)
- тертого мускатного ореха— 1/2 чайних ложки(начинка)
- меленої гвоздики— 1 щіпка(начинка)
- сіль— За смаком(начинка)
- великих яєчних жовтки— 4 штуки(начинка)
- кукурудзяного крохмалю— 1/4 склянки(начинка)
- гарбузового пюре— 1 1/4 склянки(начинка)
- солоного вершкового масла— 1 Ст. ложка(начинка)
- жирних вершків— 1 1/2 склянки(начинка)
- половинок горіхів пекан— 10 штук(для горіхів пекан)
- мелена кориця— За смаком(для горіхів пекан)
2. Викласти масу в форму для пирога, притискаючи до поверхні. Запекти в духовці протягом 15 хвилин. дати охолонути.
3. Щоб зробити гарбузову начинку, змішати молоко, ванільний екстракт, корицю, мускатний горіх, гвоздику, 1/4 чашки цукру і дрібку солі в середній каструлі. Довести до кипіння на повільному вогні.
4. У середній мисці збити яєчні жовтки з кукурудзяним крохмалем і 1/4 склянки цукру. Поступово додати молочну суміш і збити. Вилити рідину назад в каструлю. Готувати на середньому вогні, постійно збиваючи, протягом 2 хвилин.
5. Зняти з вогню і збити з гарбузовим пюре і розтопленим маслом. Процідити отриману суміш через дрібне сито в чисту миску.
6. Викласти начинку поверх охолодженої скоринки, розрівняти шпателем. Поставити в холодильник мінімум на 4 годину.
7. Щоб зробити зацукровані горіхи, розтопити 1/2 склянки цукру в маленькій каструлі на середньому вогні. Коли цукор стане світло-коричневий, додати дрібку кориці і горіхи пекан. Обережно перемішати і викласти горіхи на лист пергаментного паперу, щоб охолодити. через 8 хвилин дрібно нарізати горіхи.
8. Збити жирні вершки і прикрасити ними пиріг. Посипати зацукрованими горіхами зверху і подавати.
Подібні рецепти
Полуничний пиріг зі збитими вершками
Пиріг з м'якого тіста, приготованого на основі подрібнених стебел ревеню з солодкою гарбузової начинкою. Яскрава і ароматна річна випічка, яка є пісної і дуже корисною. готуємо! опис приготування: Незвичайне тісто з подрібнених стебел ревеню виходить ніжним, злегка вологим і відмінно поєднуєть...
Простий полуничний пиріг з вершками
Рецепт приготування класичного англійського полуничного пирога, прикрашеного збитими вершками. опис приготування: менш ніж за годину ви зможете приготувати настільки дивовижний, красивий і смачний вершково-полуничний десерт, що ваші домашні по праву будуть вважати вас просто дивовижною господи...
Пиріг з полуницею і вершками
Це справжній літній пиріг і відмінний спосіб використовувати перестиглі полуницю. опис приготування: Нагріти духовку до 190 ° С. Змастити маслом три форми для пирога діаметром 18 см. Масло і цукор розтерти разом. Поступово додати яйця, збиваючи після кожного додавання. Додати борошно, потім до...
Пиріг з ананасової начинкою
Рецепт приготування пирога з ананасною начинкою. У процесі приготування пиріг виходить ароматним і дуже смачним. опис приготування: Тісто на пиріг замішується м'яким. Потім його викладаємо на деко, робимо бортики, додаємо начинку і запікаємо. розпушувач— 4 чайних ложки сода— 2 чайних ложки я...
Пиріг з лимонною начинкою
Пропоную рецепт смачного пирога з лимонною начинкою. Готується він досить легко. Інгредієнти для приготування пирога — прості, а смак виходить чудовим, калорійність не надто висока. опис приготування: Пиріг з лимонною начинкою приготувати дуже легко. Зазвичай приготування займає від 30 до 60 х...