Рецепт Пиріг з полуницею і вершками

Рецепт Пиріг з полуницею і вершками
Кількість порцій: 16 Час приготування: 40 хв.
Це справжній літній пиріг і відмінний спосіб використовувати перестиглі полуницю.

опис приготування:

Нагріти духовку до 190 ° С. Змастити маслом три форми для пирога діаметром 18 см.

Масло і цукор розтерти разом. Поступово додати яйця, збиваючи після кожного додавання. Додати борошно, потім достатню кількість молока, щоб вийшло тісто рідкої консистенції.

Розділити суміш рівномірно між трьома підготовленими формами і випікати протягом 25-30 хвилин, поки тісто добре не підніметься і не стане твердим на дотик. Дайте коржам охолонути.

збийте вершки. З'єднайте всі три коржа кремом зі збитих вершків і полуницею, залишивши кілька ягід для прикраси.

Зверху прикрасьте пиріг цукровою пудрою і полуницею.


  • масла— 225 грам
  • цукрової пудри— 225 грам
  • яйця— 4 штуки
  • борошна— 350 грам
  • молока— 2-3 Ст. ложок
  • жирних вершків— 300 мілілітрів
  • полуниці, нарізаної— 225 грам
  • цукрова пудра для прикраси— 1 частина
Нагріти духовку до 190 ° С. Змастити маслом три форми для пирога діаметром 18 см.

Масло і цукор розтерти разом. Поступово додати яйця, збиваючи після кожного додавання. Додати борошно, потім достатню кількість молока, щоб вийшло тісто рідкої консистенції.

Розділити суміш рівномірно між трьома підготовленими формами і випікати протягом 25-30 хвилин, поки тісто добре не підніметься і не стане твердим на дотик. Дайте коржам охолонути.

збийте вершки. З'єднайте всі три коржа кремом зі збитих вершків і полуницею, залишивши кілька ягід для прикраси.

Зверху прикрасьте пиріг цукровою пудрою і полуницею.


Подібні рецепти

Пиріг з полуницею і ревенем

Швидкий пиріг з полуницею

Рецепт приготування пирога з листкового тіста з полуницею і ревенем. опис приготування: Ревінь робить цей пиріг трохи терпким. Якщо ви хочете зробити пиріг солодшим, додайте цукру загальною кількістю 3/4 склянки. листкове тісто для пирога— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/4 склянки лимон...

Пиріг з полуницею і сиром

Пиріг з полуницею і сиром

Полуниця - завжди відмінна начинка для пирогів, а в поєднанні з сиром у вас вийде незвичайно ніжне і соковите ласощі. опис приготування: Пиріг з сиром і полуницею - це смачний шматочок літа на вашому столі. Готується він дуже просто - вам потрібно всього лише замісити тісто, викласти його в фо...

Пиріг з гарбузової начинкою і збитими вершками

Пиріг з гарбузової начинкою і збитими вершками

Рецепт приготування пирога з начинкою з гарбузового пюре, кориці, мускатного горіха, гвоздики і молока зі збитими вершками і зацукрованими горіхами пекан. опис приготування: Пиріг з ніжною гарбузової начинкою і хрусткими зацукрованими горіхами зробить звичайні вихідні святковими. імбирного п...

Простий полуничний пиріг з вершками

Простий полуничний пиріг з вершками

Рецепт приготування класичного англійського полуничного пирога, прикрашеного збитими вершками. опис приготування: менш ніж за годину ви зможете приготувати настільки дивовижний, красивий і смачний вершково-полуничний десерт, що ваші домашні по праву будуть вважати вас просто дивовижною господи...

Реберця з вином і вершками

Реберця з вином і вершками

Рецепт приготування реберець з червоним вином, розмарином, зернами гірчиці, kapersami, вершками і грибним асорті. Жирні вершки роблять реберця надзвичайно соковитими і ніжними. кількість порцій: 6 реберця— 12 штук сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 3 Ст. ложки червоне вино— 1 Склянка яло...