Рецепт Реберця з вином і вершками

Рецепт Реберця з вином і вершками
Час приготування: 3 г. 10 хв.
Рецепт приготування реберець з червоним вином, розмарином, зернами гірчиці, kapersami, вершками і грибним асорті. Жирні вершки роблять реберця надзвичайно соковитими і ніжними.

кількість порцій: 6
  • реберця— 12 штук
  • сіль і перець— 1 За смаком
  • оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • червоне вино— 1 Склянка
  • яловичий бульйон— 900 мілілітрів
  • свіжий розмарин— 2 Ст. ложки
  • zernistaya гірчиця— 2 Ст. ложки
  • жирні вершки— 1 Склянка
  • каперсами— 2 Ст. ложки
  • асорті грибне— 480 грам
  • гілочка розмарину— 1 штука( для прикраси)
Реберця з вином і вершками - фото крок 1 1. Нагріти оливкова олія у великій каструлі на сильному вогні. Посипати ребра з обох сторін сіллю і перцем. Швидко обсмажити ребра з обох сторін, використовуючи щипці, близько 1 1/2 хвилин з кожного боку. Викласти на тарілку.

Реберця з вином і вершками - фото крок 2 2. Влити вино і м'ясний бульйон в каструлю.

Реберця з вином і вершками - фото крок 3 3. Додати подрібнений розмарин. перемішати. Додати реберця, зменшити вогонь до слабкого, накрити каструлю і варити на повільному вогні від 2 1/2 до 3 годин. Ви можете також поставити каструлю в духовку і тушкувати при 150 градусах. Викласти реберця на блюдо.

Реберця з вином і вершками - фото крок 4 4. У каструлю додати гірчицю, вершки і каперси, перемішати, потім збільшити вогонь і варити пару хвилин, поки соус не загусне. Додати сіль і перець за смаком, якщо необхідно. Додати реберця, накрити кришкою і вимкнути вогонь.

Реберця з вином і вершками - фото крок 5 5. Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти гриби в один шар на деко. Полити оливковою олією, посипати сіллю і перцем. Запікати до золотистого кольору, близько 15-20 хвилин.

Реберця з вином і вершками - фото крок 6 6. Викласти реберця поверх грибів і полити вершковим соусом. Прикрасити гілочками розмарину і подавати.

Подібні рецепти

Пунш з рожевим вином

Куряча піката з вином

Рецепт приготування фруктового пуншу з рожевим вином. опис приготування: нарізати диню, персик і нектарин на дрібні шматочки. Налити вино в великий глек і додати цукор. Так само додати нарізані фрукти і малину. Поставити в холодильник, накривши кришкою, з 2 годину. Для отримання більш насичено...

Сангрія з білим вином

Сангрія з білим вином

сангрия — іспанська слабоалкогольний напій на основі вина з додаванням шматочків фруктів. Спробуйте приготувати сангрию з білого вина з яблуками і грушами, приправлену корицею і гвоздикою. опис приготування: довести воду, мідь, лимонну цедру і сік, аніс, палички кориці і гвоздики до кипіння у ...

Пиріг з гарбузової начинкою і збитими вершками

Пиріг з гарбузової начинкою і збитими вершками

Рецепт приготування пирога з начинкою з гарбузового пюре, кориці, мускатного горіха, гвоздики і молока зі збитими вершками і зацукрованими горіхами пекан. опис приготування: Пиріг з ніжною гарбузової начинкою і хрусткими зацукрованими горіхами зробить звичайні вихідні святковими. імбирного п...

Різотто з вершками

Різотто з вершками

Ніжне різотто з вершками готується за допомогою мультиварки. Крім вершків, тут присутній куряче філе, завдяки чому страва виходить дуже ситним. Підійде на обід або вечерю. рекомендую! опис приготування: Приготуємо різотто з вершками в домашніх умовах. Готувати будемо за допомогою мультиварки. ...

Пиріг з полуницею і вершками

Пиріг з полуницею і вершками

Це справжній літній пиріг і відмінний спосіб використовувати перестиглі полуницю. опис приготування: Нагріти духовку до 190 ° С. Змастити маслом три форми для пирога діаметром 18 см. Масло і цукор розтерти разом. Поступово додати яйця, збиваючи після кожного додавання. Додати борошно, потім до...