Рецепт Реберця з вином і вершками
Рецепт приготування реберець з червоним вином, розмарином, зернами гірчиці, kapersami, вершками і грибним асорті. Жирні вершки роблять реберця надзвичайно соковитими і ніжними.
кількість порцій: 6
- реберця— 12 штук
- сіль і перець— 1 За смаком
- оливкова олія— 3 Ст. ложки
- червоне вино— 1 Склянка
- яловичий бульйон— 900 мілілітрів
- свіжий розмарин— 2 Ст. ложки
- zernistaya гірчиця— 2 Ст. ложки
- жирні вершки— 1 Склянка
- каперсами— 2 Ст. ложки
- асорті грибне— 480 грам
- гілочка розмарину— 1 штука( для прикраси)
2. Влити вино і м'ясний бульйон в каструлю.
3. Додати подрібнений розмарин. перемішати. Додати реберця, зменшити вогонь до слабкого, накрити каструлю і варити на повільному вогні від 2 1/2 до 3 годин. Ви можете також поставити каструлю в духовку і тушкувати при 150 градусах. Викласти реберця на блюдо.
4. У каструлю додати гірчицю, вершки і каперси, перемішати, потім збільшити вогонь і варити пару хвилин, поки соус не загусне. Додати сіль і перець за смаком, якщо необхідно. Додати реберця, накрити кришкою і вимкнути вогонь.
5. Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти гриби в один шар на деко. Полити оливковою олією, посипати сіллю і перцем. Запікати до золотистого кольору, близько 15-20 хвилин.
6. Викласти реберця поверх грибів і полити вершковим соусом. Прикрасити гілочками розмарину і подавати.
Подібні рецепти
Куряча піката з вином
Рецепт приготування фруктового пуншу з рожевим вином. опис приготування: нарізати диню, персик і нектарин на дрібні шматочки. Налити вино в великий глек і додати цукор. Так само додати нарізані фрукти і малину. Поставити в холодильник, накривши кришкою, з 2 годину. Для отримання більш насичено...
Сангрія з білим вином
сангрия — іспанська слабоалкогольний напій на основі вина з додаванням шматочків фруктів. Спробуйте приготувати сангрию з білого вина з яблуками і грушами, приправлену корицею і гвоздикою. опис приготування: довести воду, мідь, лимонну цедру і сік, аніс, палички кориці і гвоздики до кипіння у ...
Пиріг з гарбузової начинкою і збитими вершками
Рецепт приготування пирога з начинкою з гарбузового пюре, кориці, мускатного горіха, гвоздики і молока зі збитими вершками і зацукрованими горіхами пекан. опис приготування: Пиріг з ніжною гарбузової начинкою і хрусткими зацукрованими горіхами зробить звичайні вихідні святковими. імбирного п...
Різотто з вершками
Ніжне різотто з вершками готується за допомогою мультиварки. Крім вершків, тут присутній куряче філе, завдяки чому страва виходить дуже ситним. Підійде на обід або вечерю. рекомендую! опис приготування: Приготуємо різотто з вершками в домашніх умовах. Готувати будемо за допомогою мультиварки. ...
Пиріг з полуницею і вершками
Це справжній літній пиріг і відмінний спосіб використовувати перестиглі полуницю. опис приготування: Нагріти духовку до 190 ° С. Змастити маслом три форми для пирога діаметром 18 см. Масло і цукор розтерти разом. Поступово додати яйця, збиваючи після кожного додавання. Додати борошно, потім до...