Рецепт Пиріг з начинкою з гарбуза і цибулі
Прекрасне блюдо для тих, кому хочеться чогось простого і смачного, а також для любителів вегетаріанської кухні.
опис приготування:
Приготування будь-якого пирога починається з тіста. Нарізаємо вершкове масло кубиками і викладаємо миску. В іншій мисці змішуємо борошно і сіль. Відправляємо обидві миски з заготовками в морозильник на 1 час. Через годину робимо поглиблення в центрі миски з борошном і додаємо вершкове масло. добре перемішуємо. Тісто стане нагадувати по консистенції великі крихти.
Збиваємо сметану з 2 чайними ложками лимонного соку і ¼ склянки холодної води. Потім робимо ще одне поглиблення і додаємо в нього отриману суміш. перемішуємо тісто, ретельно розтираючи великі грудочки.
Гарний тест Куля, накриваємо його поліетиленовою плівкою і ставимо в холодильник на 1 час.
Тепер пора зайнятися гарбузом. Нарізаємо її на дрібні шматочки, перемішуємо з оливковою олією і 1/2 ложки солі. Одночасно розігріваємо духовку до 190 градусів. Коли духовка готова, викладаємо на деко, попередньо застелений фольгою, гарбуз і запікаємо протягом 30 хвилин. Десь через 15-20 хв гарбуз слід перевернути.
Поки гарбузова складова начинки готуватися, займемося цибулею. Тонко нарізаємо его.Кідаем на сковороду пару кубиків вершкового масла і пасеруємо цибулю на слабкому вогні до того часу, поки він не стане м'яким і золотистим. Не забуваємо додати в цибулю 2-3 дрібка солі і 1 дрібку цукру. Коли цибуля готовий, перемішуємо його з кайенский перцем.
Останній і найважливіший етап приготування пирога. Збільшуємо температуру духовки до 200 градусів. Готовий гарбуз, цибуля, тертий сиром і нарізаний шавлія перемішуємо. На посипаною борошном гладкою чистої поверхні розгортаємо тісто в коло з приблизними діаметром 30 см. Розміщуємо це коло на деку. Зверху викладаємо начинку так, що краю тесту (3-4 см) залишилися вільними. Загортаємо краю на скільки це можливо. Серединка пирога залишається відкритою.
Відправляємо пиріг в духовку на 30- 40 хвилин. Після того як пиріг приготуватися, йому треба дати постояти 5 хвилин, після чого нарізати на скибочки і подавати теплим. Смачного!
- борошно— 1,25 склянки
- сіль— 1/4 чайних ложки
- вершкове масло— 8 Ст. ложок
- крем— 1/4 склянки
- лимонний сік— 2 чайних ложки
- холодна вода— 1/4 склянки
- гарбуз— 450 грам
- оливкова олія— 2 Ст. ложки
- вершкове масло— 1-2 Ст. ложок(для начинки)
- цибулина— 1 штука
- сіль— 1 Чайна ложка(для начинки)
- цукор— 1 щіпка
- червоний перець— 1/4 чайних ложки
- сир— 100 грам
- листя шавлії— 1,5 чайних ложки
Збиваємо сметану з 2 чайними ложками лимонного соку і ¼ склянки холодної води. Потім робимо ще одне поглиблення і додаємо в нього отриману суміш. перемішуємо тісто, ретельно розтираючи великі грудочки.
Гарний тест Куля, накриваємо його поліетиленовою плівкою і ставимо в холодильник на 1 час.
Тепер пора зайнятися гарбузом. Нарізаємо її на дрібні шматочки, перемішуємо з оливковою олією і 1/2 ложки солі. Одночасно розігріваємо духовку до 190 градусів. Коли духовка готова, викладаємо на деко, попередньо застелений фольгою, гарбуз і запікаємо протягом 30 хвилин. Десь через 15-20 хв гарбуз слід перевернути.
Поки гарбузова складова начинки готуватися, займемося цибулею. Тонко нарізаємо его.Кідаем на сковороду пару кубиків вершкового масла і пасеруємо цибулю на слабкому вогні до того часу, поки він не стане м'яким і золотистим. Не забуваємо додати в цибулю 2-3 дрібка солі і 1 дрібку цукру. Коли цибуля готовий, перемішуємо його з кайенский перцем.
Останній і найважливіший етап приготування пирога. Збільшуємо температуру духовки до 200 градусів. Готовий гарбуз, цибуля, тертий сиром і нарізаний шавлія перемішуємо. На посипаною борошном гладкою чистої поверхні розгортаємо тісто в коло з приблизними діаметром 30 см. Розміщуємо це коло на деку. Зверху викладаємо начинку так, що краю тесту (3-4 см) залишилися вільними. Загортаємо краю на скільки це можливо. Серединка пирога залишається відкритою.
Відправляємо пиріг в духовку на 30- 40 хвилин. Після того як пиріг приготуватися, йому треба дати постояти 5 хвилин, після чого нарізати на скибочки і подавати теплим. Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт запіканки з гарбуза
Відмінне овочеве блюдо — перекус з моркви і цибулі. Овочі, макарони і трохи гарного настрою — і відмінна трапеза гарантована. опис приготування: Овочі промийте, очистіть, наріжте соломкою. Обсмажте овочі на маслі на швидкому вогні, потім додайте сир і готову пасту. перемішайте, приправте і под...
Салат з авокадо і червоної цибулі
Цей французький салат дуже смачний і дуже корисний! Прекрасно підійде як гарнір до риби або м'яса, а також стане смачним самостійною стравою. опис приготування: В даному рецепті поєднується все: свіжі овочі і пікантні кедрові горішки. рецепт Французький — традиційний, тому рекомендую точно дот...
Салат з кальмарів і цибулі
На мій погляд, це просто відмінний рецепт святкового салату з кальмарів і цибулі! Блюдо виходить дуже смачним і корисним, адже кальмари є одним з джерел дієтичного білка і йоду. опис приготування: Це простий і корисний рецепт. Він прекрасно прикрашає святковий стіл. Іноді можна побалувати себе...
Салат з огірків і цибулі на зиму
Це дивно смачна альтернатива класичним маринованим огіркам. Одного разу спробуєте - і будете готувати так постійно, як це роблю я. Така закуска прекрасно сочтется з будь-яким гарніром. опис приготування: Дуже рекомендую запам'ятати, як приготувати салат з огірків на зиму. Маринад для салату не...
Салат з нуту і цибулі
Іноді для смачного і незвичайного страви досить використовувати мінімум продуктів, при цьому все буде просто. Таке можливо, коли мова йде про подібні рецептах. опис приготування: подивіться, як приготувати салат з нуту і цибулі. Це свіже і легке блюдо підійде для вегетаріанського і пісного хар...