Рецепт Пиріг з червоними апельсинами

Рецепт Пиріг з червоними апельсинами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з червоними апельсинами.

опис приготування:

У цьому пирозі червоні апельсини якнайкраще демонструють свій насичений колір. Пиріг добре подавати з карамельним соусом.

  • розпушувача— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • паличка несолоного вершкового масла— 1 штука
  • води— 5 Ст. ложок(3-крижаний )
  • червоних апельсинів— 8-10 штук
  • жовток— 1 штука
Пиріг з червоними апельсинами - фото крок 1 1. Вершкове масло охолодити і нарізати на шматочки. У кухонному комбайні змішати 1 склянка борошна, 2 столові ложки цукру, розпушувач і сіль. Додати паличку холодного вершкового масла і перемішати кілька разів. Додати крижану воду і перемішати до консистенції крихт. Викласти тісто на робочій поверхні, розім'яти кілька разів і сформувати диск. Загорнути тісто в поліетилен і поставити в холодильник на 30 хвилин. На посипаною борошном робочій поверхні розкачати тісто в коло діаметром 27 см і товщиною 6 мм. Викласти тісто на пергаментний папір і поставити в холодильник на 15 хвилин. Тим часом, очистити апельсини і видалити сполучну плівку. 2 апельсина нарізати круглими скибочками і видалити кісточки. Викласти шматочки на тарілку.

Пиріг з червоними апельсинами - фото крок 2 2. Решта апельсини розділити на часточки і очистити від білої плівки. видалити кісточки.

Пиріг з червоними апельсинами - фото крок 3 3. Викласти скибочки апельсинів на тісто, залишивши по краю кордон 5 см. посипати 2 столовими ложками цукру. Тонко нарізати залишилася 1 столову ложку вершкового масла на апельсини.

Пиріг з червоними апельсинами - фото крок 4 4. Скласти тісто до центру, закриваючи більшу частину начинки. Змішати жовток з 2 столовими ложками води і змастити поверхню тіста. посипати 1 столовою ложкою цукру. Викласти гуртки апельсина зверху, залишаючи кордон 2,5 см навколо. посипати 1 столовою ложкою цукру. Заморозити принаймні до 4 годин, а краще на ніч.
Розігріти духовку до 190 градусів зі стійкою в центрі. Випікати пиріг прямо з морозильника 1 час 15 хвилин, поки тісто не підрум'яниться, а начинка не почне вирувати. Охолодити на стійці протягом 30 хвилин. потім дати повністю охолонути і подавати з карамельним соусом.

Подібні рецепти

Пиріг з апельсинами і оливковою олією

Ніжний пиріг з апельсинами

Рецепт приготування пирога з червоними апельсинами, йогуртом і оливковою олією. опис приготування: Цей соковитий пиріг ідеально подавати з медово-апельсиновим варенням, рецепт якого ви так само знайдете нижче. червоних апельсина— 3 штуки яйця— 3 штуки розпушувача— 1 1/2  чайних ложки соди— ...

Пиріг з апельсинами в мультиварці

Пиріг з апельсинами в мультиварці

Ароматні і смачні апельсини добре поєднуються з тестом. Втім, господині не часто використовують цей цитрусовий для випічки. Пропоную виправити це, і приготувати пиріг з апельсинами в мультиварці. опис приготування: Приготований за цим рецептом пиріг з апельсинами в мультиварці можна при бажанн...

Пісний пиріг з апельсинами

Пісний пиріг з апельсинами

Ніжний пиріг з насиченим смаком і ароматом апельсина. Це чудовий дієтичний десерт, який відмінно гармонує з різними видами джемів, свіжими ягодами і фруктами. обов'язково спробуйте! опис приготування: Приготування такої чудової пісної випічки радує простотою і доступністю інгредієнтів, проте, ...

Салат з яловичини з апельсинами

Салат з яловичини з апельсинами

Рецепт приготування салату зі смаженої яловичини з апельсинами, медом, імбиром, цибулею і морквою. опис приготування: Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Приправити стейки сіллю і перцем, додати в сковороду. готувати, перевертаючи один раз, близько 8 хвилин. Викласти на об...

Салат з апельсинами, смаженої буряком і аругула

Салат з апельсинами, смаженої буряком і аругула

Рецепт приготування легкого і корисного салату зі шматочками апельсинів, смаженої буряком і аругула. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Обернути буряк щільно в алюмінієву фольгу і викласти на аркуші для випічки. випікати від 45 до 50 хвилин. коли охолоне, видалити шкірку і н...