Рецепт Підлива з сухих грибів

Рецепт Підлива з сухих грибів
Кількість порцій: 4 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Сушені гриби мають свій характерний смак і особливий аромат, який цінується в кулінарії і улюблений багатьма господинями. Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати підливу з сухих грибів.

опис приготування:

Урізноманітнити свій раціон можна за допомогою підлив з різних продуктів, зокрема - з грибів. Практично у кожної господині є на кухні зв'язка сушених лісових грибочків. Ніякі гливи або шампіньйони не зрівняються по аромату і насиченому смаку зі справжніми білими грибами, маслятами або навіть опеньками. Підлива з таких грибів змусить будь-яке ваше блюдо заграти по-новому.

  • гриби сушені— 20 грам
  • відвар грибів— 300 мілілітрів
  • Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
  • петрушка— 1 пучок
  • крем— 100 грам
  • перець, сіль— За смаком
  • часник— 2-3 зубчиків
1 Сухі гриби добре промийте і залийте окропом, залиште у воді на ніч.

2 На наступний день перелийте гриби з водою в каструлю, додайте трохи води і відварюють гриби хвилин 20. воду зцідіть, але не виливайте.

3 У суху сковороду помістіть борошно і підсмажте її до тих пір, поки вона не потемніє.

4 Додайте до борошна відвар грибів і інтенсивно перемішайте до отримання однорідної консистенції.

5 Додайте необхідну кількість води до отримання бажаної густоти.

6 Коли соус почне густіти додавайте до нього сметану, гриби, перець і сіль. Варіть на невеликому вогні 5 хвилин.

7 Зніміть з вогню, киньте в підливу подрібнений часник і зелень. Можна подавати на стіл. Смачного!

Подібні рецепти

Підлива з білих грибів

Млинці на сухих дріжджах

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...

Підлива з грибів до макаронів

Підлива з грибів до макаронів

Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...

Підлива з грибів

Підлива з грибів

Підлива з грибів може бути приготовлена ​​по-різному. Я пропоную незвичайний спосіб приготування, по якому підлива вийде дивно смачною. Гриби готуються разом зі свіжими огірками! опис приготування: хочете розповім, як приготувати підливу з грибів незвичайним способом? Я дуже люблю цей рецепт, ...

Підлива з сушених грибів

Підлива з сушених грибів

Використовуючи всього лише невелику жменю сухих грибів, можна зробити смачну підливу для пасти, каші, до картоплі та інших гарнірів. Розповідаю про рецепт, як приготувати підливу з сушених грибів. опис приготування: Якщо у вас є великі запаси сушених грибів і ви не знаєте, що ж з ними можна зр...

Підлива з грибів зі сметаною

Підлива з грибів зі сметаною

Ця смачна підлива поліпшить смак будь-якої страви. готується просто, з'їдається швидко. Даю рецепт підливи з грибів зі сметаною — сподіваюся, вам він сподобається! опис приготування: Рецепт приготування грибної підливи зі сметаною дуже простий. Готується така підлива порівняно швидко і дуже по...