Рецепт Підлива з помідорів на зиму

Рецепт Підлива з помідорів на зиму
Кількість порцій: 20 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Підливу з помідорів на зиму дуже зручно мати під рукою. По перше, це прискорить приготування страви, до того ж, оброблені помідори набагато корисніші за свіжі. Тому, восени робимо підливу!

опис приготування:

Підлива з помідорів на зиму готується дуже просто. Я раджу всім у кого є дача і урожай помідорів, приготувати цю чудову підливу. В першу чергу вона ідеально підійде з макаронів і в пісний супчик. Ну і кінцеве її можна додавати в багато м'ясні страви.

  • помідори— 3 кілограма
  • Цибуля— 1 кілограм
  • Олія— 200 мілілітрів
  • цукор— 100 грам
  • сіль— 4 Ст. ложки
  • перець червоний— 1/2 Ст. ложки
Підлива з помідорів на зиму - фото крок 1 Цибулю почистити і нашаткувати.

Підлива з помідорів на зиму - фото крок 2 Помідори наріжте або наріжте. Шкірку з помідорів рекомендую зняти. Для цього опустіть їх в окріп, попередньо надрізати плодоніжку. потримайте 3-4 хвилини, потім зніміть шкірку і наріжте.

Підлива з помідорів на зиму - фото крок 3 Підготуйте сіль, олія, цукор, перець.

Підлива з помідорів на зиму - фото крок 4 У каструлю налити масло і викласти цибулю. гасити півгодини.

Підлива з помідорів на зиму - фото крок 5 Додати помідори.

Підлива з помідорів на зиму - фото крок 6 всипати спеції. Після закипання варити 15 хвилин.

Підлива з помідорів на зиму - фото крок 7 Постерезовать банки в духовці.

Підлива з помідорів на зиму - фото крок 8 Кришки прокип'ятити хвилинку.

Підлива з помідорів на зиму - фото крок 9 Розлийте гарячу підливу і закрутіть кришку.

Підлива з помідорів на зиму - фото крок 10 Банки щільно закрити або закатати, перевернути і укутати ковдрою.

Підлива з помідорів на зиму - фото крок 11 Підлива з помідорів на зиму готова.

Подібні рецепти

Підлива до макаронів на зиму

Підлива до гарнірів (простий рецепт)

Підлива до макаронів на зиму — дуже зручна заготовка для швидкого приготування чергового страви. В Італії макарони заправляють НЕ вершковим маслом, а томатної підливою, це набагато корисніше і смачніше. опис приготування: Підливу до макаронів на зиму можна розкласти по мішечках і заморозити в ...

Підлива для гречки без м'яса

Підлива для гречки без м'яса

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...

Підлива з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини в мультиварці

не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...

Підлива з грибів до макаронів

Підлива з грибів до макаронів

Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...