Рецепт Підлива з помідорів на зиму
Підливу з помідорів на зиму дуже зручно мати під рукою. По перше, це прискорить приготування страви, до того ж, оброблені помідори набагато корисніші за свіжі. Тому, восени робимо підливу!
опис приготування:
Підлива з помідорів на зиму готується дуже просто. Я раджу всім у кого є дача і урожай помідорів, приготувати цю чудову підливу. В першу чергу вона ідеально підійде з макаронів і в пісний супчик. Ну і кінцеве її можна додавати в багато м'ясні страви.
- помідори— 3 кілограма
- Цибуля— 1 кілограм
- Олія— 200 мілілітрів
- цукор— 100 грам
- сіль— 4 Ст. ложки
- перець червоний— 1/2 Ст. ложки
Помідори наріжте або наріжте. Шкірку з помідорів рекомендую зняти. Для цього опустіть їх в окріп, попередньо надрізати плодоніжку. потримайте 3-4 хвилини, потім зніміть шкірку і наріжте.
Підготуйте сіль, олія, цукор, перець.
У каструлю налити масло і викласти цибулю. гасити півгодини.
Додати помідори.
всипати спеції. Після закипання варити 15 хвилин.
Постерезовать банки в духовці.
Кришки прокип'ятити хвилинку.
Розлийте гарячу підливу і закрутіть кришку.
Банки щільно закрити або закатати, перевернути і укутати ковдрою.
Підлива з помідорів на зиму готова.
Подібні рецепти
Підлива до гарнірів (простий рецепт)
Підлива до макаронів на зиму — дуже зручна заготовка для швидкого приготування чергового страви. В Італії макарони заправляють НЕ вершковим маслом, а томатної підливою, це набагато корисніше і смачніше. опис приготування: Підливу до макаронів на зиму можна розкласти по мішечках і заморозити в ...
Підлива для гречки без м'яса
Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...
Підлива з білих грибів
Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...
Підлива з яловичини в мультиварці
не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...
Підлива з грибів до макаронів
Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...