Рецепт Підлива з печериць
Підлива з печериць чудово доповнить практично будь-який, приготоване вами блюдо, будь то макарони або тушковане м'ясо! Готується така підлива швидко, а виходить надзвичайно смачно!
опис приготування:
Сьогодні я розповім вам, як швидко і смачно приготувати підливу з печериць! Цю підливу можна подавати до дуже багатьох страв, навіть до звичайної відвареної картоплі - її ніжний смак відмінно доповнить смак головної страви і зробить його соковитіше і ситніше. Отже, готуємо підливку з печериць!
- печериці— 400 грам
- вода— 600 грам(400 — в бульйон + 200 — в заливку)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- бульйонний кубик— 1 штука
- борошно— 3 Ст. ложки
- крем— 3 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком(перець, базилік, орегано)
2. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого відтінку.
3. Печериці теж нарізаємо і додаємо до цибулі. Солимо і перемішуємо все. Тушкуємо до тих пір, поки не випарується рідина. додаємо спеції.
4. Обсмажені печериці з цибулею кладемо в бульйон, продовжуємо все це тушкувати.
5. Тепер займемося заливкою: наливаємо в миску воду (200 г), додаємо туди по 3 ст. ложки борошна і сметани і трохи солі. гарненько збиваємо.
6. Готову заливку вливаємо в каструлю з бульйоном. Доводимо масу до кипіння, варимо 5 хвилин.
7. перекус готовий! Даємо їй трохи настоятися, потім подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Запечена буженина
Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...
Підлива для гречки без м'яса
Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...
Підлива з білих грибів
Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...
Підлива з яловичини в мультиварці
не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...
Підлива з грибів до макаронів
Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...