Рецепт Підлива з печериць

Рецепт Підлива з печериць
Кількість порцій: 5 Час приготування: 35 хв.
Підлива з печериць чудово доповнить практично будь-який, приготоване вами блюдо, будь то макарони або тушковане м'ясо! Готується така підлива швидко, а виходить надзвичайно смачно!

опис приготування:

Сьогодні я розповім вам, як швидко і смачно приготувати підливу з печериць! Цю підливу можна подавати до дуже багатьох страв, навіть до звичайної відвареної картоплі - її ніжний смак відмінно доповнить смак головної страви і зробить його соковитіше і ситніше. Отже, готуємо підливку з печериць!

  • печериці— 400 грам
  • вода— 600 грам(400 — в бульйон + 200 — в заливку)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • бульйонний кубик— 1 штука
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • крем— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком(перець, базилік, орегано)
Підлива з печериць - фото крок 1 1. Ставимо каструлю води (400 г) на вогонь, доводимо воду до кипіння, після чого розчиняємо в ній бульйонний кубик. Ми залишаємо бульйон кипіти.

Підлива з печериць - фото крок 2 2. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого відтінку.

Підлива з печериць - фото крок 3 3. Печериці теж нарізаємо і додаємо до цибулі. Солимо і перемішуємо все. Тушкуємо до тих пір, поки не випарується рідина. додаємо спеції.

Підлива з печериць - фото крок 4 4. Обсмажені печериці з цибулею кладемо в бульйон, продовжуємо все це тушкувати.

Підлива з печериць - фото крок 5 5. Тепер займемося заливкою: наливаємо в миску воду (200 г), додаємо туди по 3 ст. ложки борошна і сметани і трохи солі. гарненько збиваємо.

Підлива з печериць - фото крок 6 6. Готову заливку вливаємо в каструлю з бульйоном. Доводимо масу до кипіння, варимо 5 хвилин.

Підлива з печериць - фото крок 7 7. перекус готовий! Даємо їй трохи настоятися, потім подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Підлива з печериць і вершків

Запечена буженина

Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...

Підлива для гречки без м'яса

Підлива для гречки без м'яса

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...

Підлива з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини в мультиварці

не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...

Підлива з грибів до макаронів

Підлива з грибів до макаронів

Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...