Рецепт Підлива з куркою

Рецепт Підлива з куркою
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ділюся цікавим і дуже смачним, та ще й простим рецептом підливи з курки. Ви просто зобов'язані спробувати це блюдо! Воно виходить дуже смачним, соковитим і ароматним, підкреслюючи смак гарнірів!

опис приготування:

Така підлива з курки в домашніх умовах виходить незмінно смачною і чудово поєднується навіть з тими гарнірами, які вважаються традиційно "; нашими ";, як, наприклад, гречана або пшоняна каша. Незважаючи на всі вишукування тайської кухні (а саме звідти цей рецепт), виходить в результаті дуже смачна страва, яке оцінять як гурмани, так і просто ті, хто любить густі і насичені за смаком підливи. Спробуйте!

  • Курячі грудки— 900 грам
  • квасоля спаржева— 200 грам
  • Арахісове масло— 100 грам
  • Кокосове молоко— 100 мілілітрів(можна замінити звичайним)
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • каррі— 1 Ст. ложка
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • крем— 2 Ст. ложки
  • спеції— За смаком
Підлива з куркою - фото крок 1 1. Для початку зробимо соус: арахісове масло, кокосове молоко, каррі, лимонний сік, соєвий соус, сметану і 1 ст.л. масла змішаємо до однорідності. Сіль і перець — за смаком.

Підлива з куркою - фото крок 2 2. Масло, що залишилося виливаємо в сковорідку, розігріваємо, обсмажуємо на ньому подрібнені цибулю і часник. Далі додамо курку, порізану кубиками. Слідкуйте, щоб не було кісток або шкурки. обсмажуємо, поки курка не стане білою.

Підлива з куркою - фото крок 3 3. Далі додаємо спаржеву квасолю, обсмажуємо ще трохи, і відразу вливаємо соус і зменшуємо вогонь. Доводимо до кипіння, під кришкою тушкуємо ще 5-10 хвилин.

Підлива з куркою - фото крок 4 4. Якщо квасоля вже готова — готовий і соус. Знімаємо його з вогню і подаємо до улюбленого гарніру. Смачного!

Подібні рецепти

Підлива до рису з куркою

Підлива до гарнірів (простий рецепт)

Я люблю куряче м'ясо, але, коли їси одне і те ж — швидко приїдається, тому я намагаюся урізноманітнити страви якимось соусом або підливою — ось вам рецепт підливи до курки з рисом. опис приготування: Соус будемо готувати на основі слив. Їх потрібно очистити, подрібнити і збити блендером. Потім...

Підлива для гречки без м'яса

Підлива для гречки без м'яса

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...

Підлива з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини в мультиварці

не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...

Підлива з грибів до макаронів

Підлива з грибів до макаронів

Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...