Рецепт Плов з курагою і родзинками

Рецепт Плов з курагою і родзинками
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Жменя сухофруктів здатна перетворити будь-який, навіть не самий "; м'ясистий" плов в справжні ласощі. Але як приготувати плов з курагою і родзинками взагалі без м'яса? легко! подробиці — в рецепті.

опис приготування:

Якщо все, ніж ви маєте в своєму розпорядженні для приготування вечері, це трохи м'ясного бульйону, склянку рису, цибуля-часник, трохи сухофруктів і спеції — не впадай у відчай, простий рецепт плову з курагою і родзинками вам допоможе вдосталь нагодувати голодних домочадців! Незважаючи на відсутність м'яса, за рахунок розсолику плов виходить відмінним — дуже насиченим, ароматним, смачним. Вегетаріанський варіант цієї страви — без бульйону — мені подобається менше, але, як то кажуть, & Quot; на смак і колір ";…

що, до того ж такий плов — ідеальне рішення для тих, хто сидить на дієті або постить. Так що візьміть на замітку.

  • рис довгозерний— 1 Склянка
  • М'ясний або курячий бульйон— 3 склянки
  • Ізюм— 4-5 Ст. ложок
  • чорнослив— 10-15 штук
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
  • часник— 1-2 зубчиків
  • сіль— За смаком
  • шафран— 2-3 Щепоток
  • обкладинка— 2-3 Щепоток
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
Плов з курагою і родзинками - фото крок 1 Курагу залити гарячою водою. коли розбухне — злити, віджати і нарізати тонкою соломкою.

Плов з курагою і родзинками - фото крок 2 Цибулю почистити і дрібно нарізати.

Плов з курагою і родзинками - фото крок 3 Розігріти сковороду з маслом.

Плов з курагою і родзинками - фото крок 4 На середньому вогні обсмажувати цибулю до прозорості.

Плов з курагою і родзинками - фото крок 5 Ізюм промити теплою водою.

Плов з курагою і родзинками - фото крок 6 У сковороду з цибулею додати подрібнений часник і курагу. обсмажувати, помішуючи 1-2 хвилини, після чого викласти рис, поверх нього — висипати родзинки. залити бульйоном, посолити, посипати спеціями і готувати на повільному вогні під кришкою, поки рис не вбере всю рідину.

Плов з курагою і родзинками - фото крок 7 Готовий плов перемішати і подати на стіл гарячим.
звичайно, його можна використовувати як гарнір, але, повірте, такий плов з родзинками, курагою і прянощами цілком самодостатній:). Смачного!

Подібні рецепти

Пісний плов з чорносливом і курагою

Оселедець під шубою на рік Щура

Перед вами простий рецепт пісного плову з чорносливом і курагою. Ця страва ще раз доводить, що пісна, дієтична, вегетаріанська їжа буває не тільки корисною, але і дуже смачною! Спробуйте! опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати пісний плов з чорносливом і курагою в домашніх умовах. ...

Плов з курагою

Плов з курагою

Любителі солодкого плову оцінять цей рецепт по достоїнству! Простий в приготуванні з мінімальною кількістю інгредієнтів, але в той же час смачний і ситний плов з курагою. готуємо! опис приготування: Шановні любителі сухофруктів і солодких каш, цей рецепт спеціально для вас! Можна сказати, що т...

Пиріг з курагою

Пиріг з курагою

Пиріг з курагою — чудово смачний пиріг, який дуже легко приготувати в домашніх умовах. Для його приготування не потребує багато фінансових і фізичних витрат. Зустрічайте! опис приготування: Пиріг з курагою готується досить класичним способом. Але для тесту найкраще використовувати варенець. Як...

Рисовий десерт з родзинками

Рисовий десерт з родзинками

Рецепт приготування десерту з рису, кокосового молока, кориці, імбиру, гвоздики, мускатного горіха, цукру і родзинок. опис приготування: Цей рисовий десерт з ароматом кориці, гвоздики і імбиру - ідеальний десерт для новорічних свят. солі— 1 1/2  чайних ложки палички кориці— 3 штуки імбиру— 1...

Пиріг з родзинками вівсяний датський

Пиріг з родзинками вівсяний датський

Цей пиріг дуже корисний, так як готується з вівсяних пластівців. Цей пиріг дуже смачний, ароматний і ситний. Цей пиріг просто і легко готується і не займе у вас багато часу. кількість порцій: 4 Вівсяні або пшеничні пластівці— 3 склянки молоко— 1 Склянка вода— 0,5 склянки яйце— 1 штука борошно— ...