Рецепт Тістечко «мрія»
Всіх шанувальників заварного тіста і десертів з сиром запрошую на кухню, щоб приготувати тістечко "; Мрія ";. повітряне, тане в роті, з відмінним балансом смаків. Якщо ще не пробували, рекомендую!
опис приготування:
З покроковими радами навіть новачок в кондитерській справі обов'язково впорається з процесом. Робота з тестом — одне задоволення. Начинка виходить в міру солодкої, тому перед подачею тістечко можна доповнити шоколадним, карамельним або іншим соусом.
- вода— 1 Склянка
- борошно— 1 Склянка
- Вершкове масло— 150 грам
- сіль— 1 Чайна ложка(без гірки)
- яйце— 4-5 штук
- Сир— 300 грам
- цукор— За смаком(або цукрова пудра)
Насамперед з'єднайте вершкове масло, сіль, воду і поставте на вогонь.
Доведіть до кипіння.
Всипте борошно і швидко перемішайте, щоб вона заварилася. через 30 секунд зніміть з вогню.
Готове тісто відставте в сторону на 5-7 хвилин, щоб воно трохи охололо.
За цей час можна зробити крем для начинки. З'єднайте сир і цукрову пудру. Кількість пудри залежить від сиру і ваших смакових уподобань.
Взбейте до пышности. У деяких рецептах в крем додають вершкове масло, але я не захотіла обтяжувати його.
У теплу, але вже не гаряче тісто, по одному вбивайте яйця. Дуже важливо ретельно вимішати тісто перш, ніж додавати наступне яйце.
В результаті тісто повинне вийти м'яким, гладким, нещільно. У мене пішло 4 яйця.
на деко, застелене пергаментом, відсадити тісто і відправте в розігріту до 190 градусів духовку. Випікайте тістечка близько 50 хвилин, не відкриваючи дверцята духовки!
Готові тістечка повинні добре тримати форму. Залиште їх остигати.
Після акуратно наповніть начинкою.
Тістечко "; Мрія" чудово поєднується з карамеллю, шоколадом і свіжими ягодами. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Відбивні з телятини соковиті
Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...
Тістечко «Білосніжка»
Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...
Тістечко без випічки на Новий рік Щура
Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...
Тістечко «безе»
Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...
Тістечко «Буше» класичне
Тістечка "; Буше" готуються з особливого бісквіта, який виходить повітряним і легким. Сьогодні хочу розповісти про класичному варіанті приготування легендарного тістечка. Спробуйте! опис приготування: Так як же приготувати тістечко "; Буше" класичне в домашніх умовах? перше правило: Не забувай...