Рецепт Тістечка Мавпочка

Рецепт Тістечка Мавпочка
Кількість порцій: 7 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Яке ж свято без солодкого столу? Хочу вам показати, як приготувати тістечка "; Мавпочка ";. Моїм домашнім дуже сподобалися мавпочки, дітки з'їли десерт за дві хвилини!

опис приготування:

Щоб приготувати тістечка "; Мавпочка ";, потрібно спекти за улюбленим рецептом невисокий бісквіт. Можна спекти половину рецепта високого бісквіта, потім остиглий корж розділити на частини і, змащуючи кремом, сформувати мордочки! хай щастить!

  • кефір жирний— 1 Склянка
  • цукор— 1 Склянка
  • Борошно пшеничне— 1,5 склянки
  • яйце— 1 штука
  • Какао-порошок— 2 Ст. ложки
  • сода— 1 Чайна ложка(гасити оцтом або лимонним соком)
  • Ванільний цукор— За смаком
  • крем 21%  — 350 грам
  • Загущувач сметани— 1 штука(упаковка)
  • Цукрова пудра— 2-3 Ст. ложок
тістечка Мавпочка - фото крок 1 Підготуйте продукти для тістечок. Для того, щоб зрозуміліше було, що куди використовується, я розділила візуально продукти. зліва — для крему, справа — для тіста.

тістечка Мавпочка - фото крок 2 Візьміть зручну глибоку тару для збивання. Можна скористатися віночком або міксером. Збийте яйце з цукром до пишної піни.

тістечка Мавпочка - фото крок 3 Влийте жирний кефір і продовжите збивання.

тістечка Мавпочка - фото крок 4 додайте борошно, какао і соду (погасіть її). З'єднайте продукти до однорідної маси.

тістечка Мавпочка - фото крок 5 Testo майже.

тістечка Мавпочка - фото крок 6 Змастіть каструлю мультиварки маслом без запаху, перелийте тісто. Поставте каструлю в машинку, виберіть режим "; Випічка ";, час - 45 хвилин. Стартуйте.

тістечка Мавпочка - фото крок 7 Поки бісквіт печеться, можна зробити крем. охолоджену сметану (жирність не менше 21% повинна бути) з'єднайте з загустителем сметани і цукровою пудрою. Збийте міксером до кремоподібного однорідного стану.

тістечка Мавпочка - фото крок 8 Готовий крем накрийте щільно і відправте в холодильник.

тістечка Мавпочка - фото крок 9 Готовий бісквіт дістаньте з каструлі. Остудіть повністю на решітці. Поріжте його на дві частини (щоб вийшло два коржа). Формою для печива, як на фото, видавіть бісквіт.

тістечка Мавпочка - фото крок 10 У вас повинно вийти з кожного коржа по 7 заготовок для тістечка. Кожну заготовку просочіть цукровим сиропом або варенням.

тістечка Мавпочка - фото крок 11 Починаємо збирати тістечка. Змащуйте кремом все заготовки.

тістечка Мавпочка - фото крок 12 Накривайте другими частинами.

тістечка Мавпочка - фото крок 13 І кремом малюйте очі, вуха, мордочку. А з останків бісквіта виріжте частини для очей і рота, вкладіть їх в крем. За бажанням посипте кокосовою стружкою крем. тістечка готові!

тістечка Мавпочка - фото крок 14 Подавайте тістечка до чаю!

Подібні рецепти

Салат «мавпочка»

Салат «Новорічна мавпочка»

Совсем скоро уже настанет праздник, которого ждут и взрослые, та діти. чарівний, таинственный и нарядный! Удивите родных и гостей, украсьте на свой вкус — и подайте салат "Обезьянка" на новий рік 2016 до столу! С Наступающим годом обезьяны! печінка відварна— 300 грам(куряча, свиняча, яловича) г...

Тістечка пісочні «Кільця з мигдалем»

Тістечка пісочні «Кільця з мигдалем»

Рецепт приготування пісочного тістечок з мигдалем. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 70 г. приготування: Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщино...

Тістечка з молочною карамеллю і вершковим сиром

Тістечка з молочною карамеллю і вершковим сиром

Рецепт приготування тістечок з крекерів з наповненням з молочної карамелі і вершкового сиру і вершкової глазур'ю. опис приготування: Незвичайно ніжні карамельні тістечка припадуть вам до душі. цукру— 2 чайних ложки меленої кориці— 1/4 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/4  штуки(топле...

Тістечка з горіхами і кокосовою стружкою

Тістечка з горіхами і кокосовою стружкою

Рецепт приготування німецьких тістечок з горіхами пекан та кокосовою стружкою. опис приготування: Тістечка можуть бути зроблені заздалегідь і зберігатися протягом декількох днів в герметичному контейнері. Посипання також можна зробити заздалегідь і зберігати 3-4 дня перед вживанням. яйця— 4 ...

Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю

Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю

Рецепт приготування тістечок з шоколадним шаром і шоколадно-ванільною глазур'ю. опис приготування: Багаті шоколадом тістечка з подвійною глазур'ю стануть відмінним завершенням святкового вечері. розпушувача— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) солі— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) несолоного в...