Рецепт Тістечка Мавпочка
Яке ж свято без солодкого столу? Хочу вам показати, як приготувати тістечка "; Мавпочка ";. Моїм домашнім дуже сподобалися мавпочки, дітки з'їли десерт за дві хвилини!
опис приготування:
Щоб приготувати тістечка "; Мавпочка ";, потрібно спекти за улюбленим рецептом невисокий бісквіт. Можна спекти половину рецепта високого бісквіта, потім остиглий корж розділити на частини і, змащуючи кремом, сформувати мордочки! хай щастить!
- кефір жирний— 1 Склянка
- цукор— 1 Склянка
- Борошно пшеничне— 1,5 склянки
- яйце— 1 штука
- Какао-порошок— 2 Ст. ложки
- сода— 1 Чайна ложка(гасити оцтом або лимонним соком)
- Ванільний цукор— За смаком
- крем 21% — 350 грам
- Загущувач сметани— 1 штука(упаковка)
- Цукрова пудра— 2-3 Ст. ложок
Візьміть зручну глибоку тару для збивання. Можна скористатися віночком або міксером. Збийте яйце з цукром до пишної піни.
Влийте жирний кефір і продовжите збивання.
додайте борошно, какао і соду (погасіть її). З'єднайте продукти до однорідної маси.
Testo майже.
Змастіть каструлю мультиварки маслом без запаху, перелийте тісто. Поставте каструлю в машинку, виберіть режим "; Випічка ";, час - 45 хвилин. Стартуйте.
Поки бісквіт печеться, можна зробити крем. охолоджену сметану (жирність не менше 21% повинна бути) з'єднайте з загустителем сметани і цукровою пудрою. Збийте міксером до кремоподібного однорідного стану.
Готовий крем накрийте щільно і відправте в холодильник.
Готовий бісквіт дістаньте з каструлі. Остудіть повністю на решітці. Поріжте його на дві частини (щоб вийшло два коржа). Формою для печива, як на фото, видавіть бісквіт.
У вас повинно вийти з кожного коржа по 7 заготовок для тістечка. Кожну заготовку просочіть цукровим сиропом або варенням.
Починаємо збирати тістечка. Змащуйте кремом все заготовки.
Накривайте другими частинами.
І кремом малюйте очі, вуха, мордочку. А з останків бісквіта виріжте частини для очей і рота, вкладіть їх в крем. За бажанням посипте кокосовою стружкою крем. тістечка готові!
Подавайте тістечка до чаю!
Подібні рецепти
Салат «Новорічна мавпочка»
Совсем скоро уже настанет праздник, которого ждут и взрослые, та діти. чарівний, таинственный и нарядный! Удивите родных и гостей, украсьте на свой вкус — и подайте салат "Обезьянка" на новий рік 2016 до столу! С Наступающим годом обезьяны! печінка відварна— 300 грам(куряча, свиняча, яловича) г...
Тістечка пісочні «Кільця з мигдалем»
Рецепт приготування пісочного тістечок з мигдалем. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 70 г. приготування: Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщино...
Тістечка з молочною карамеллю і вершковим сиром
Рецепт приготування тістечок з крекерів з наповненням з молочної карамелі і вершкового сиру і вершкової глазур'ю. опис приготування: Незвичайно ніжні карамельні тістечка припадуть вам до душі. цукру— 2 чайних ложки меленої кориці— 1/4 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/4 штуки(топле...
Тістечка з горіхами і кокосовою стружкою
Рецепт приготування німецьких тістечок з горіхами пекан та кокосовою стружкою. опис приготування: Тістечка можуть бути зроблені заздалегідь і зберігатися протягом декількох днів в герметичному контейнері. Посипання також можна зробити заздалегідь і зберігати 3-4 дня перед вживанням. яйця— 4 ...
Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю
Рецепт приготування тістечок з шоколадним шаром і шоколадно-ванільною глазур'ю. опис приготування: Багаті шоколадом тістечка з подвійною глазур'ю стануть відмінним завершенням святкового вечері. розпушувача— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) солі— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) несолоного в...