Рецепт Тістечка Чарівна флейта

Рецепт Тістечка Чарівна флейта
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Відмінний рецепт бісквітних апельсинових тістечок з горіхами.

опис приготування:

варимо апельсин, не знімаючи шкірку.

М'якоть вареного апельсина і шкірку натираємо е на дрібній тертці або пропускаємо через м'ясорубку.

В отриману апельсинову суміш додаємо воду і 1/3 від зазначеної кількості цукру.

варимо 25-30 хв масу до загустіння.

Розтираємо остигнула суміш її з жовтками 5-6 яєць і цукром. Жовтки додаємо по черзі

Збиваємо в міцну піну білки. додаємо сухарі, борошно, горіхи. Все акуратно додаємо в апельсиново-яєчну суміш і перемішуємо. Заповнюємо готовим тестом фігурні формочки.

Розігріваємо духовку до 200 градусів.

випікаємо тістечка 25-30 хвилин.

Готуємо крем для прошарку і обробки тістечок.

Яєчні жовтки розтираємо з цукром до білого кольору. додаємо 1 стакан міцного свіжозвареної кави.

Нагріваємо суміш на невеликому вогні.

варимо, помішуючи, до загустіння.

Прибравши з вогню, збиваємо суміш до охолодження.

Додаємо натерте на тертці масло і перемішуємо до отримання однорідної маси.

Ставимо крем в холодильник на 2 годину.

Обмащуємо холодним кремом тістечка в середині і зверху.

Прикрашаємо горіховою крихтою.

Смачного!


  • апельсин— 1 штука
  • цукор— 350 грам(150 — для тіста,200- для крему)
  • яйця— 8 штук(5 — для тіста,3-для крему)
  • вода— 3-4 Ст. ложок
  • борошно або крохмаль— 50 грам
  • молотые сухари или булка— 2 чайних ложки
  • грецкие орехи рубленые— 2 склянки(1-в тісто,1-для прикраси)
  • свежезаваренный кофе— 1 Склянка
  • масло слив.  — 150 грам
варимо апельсин, не знімаючи шкірку.

М'якоть вареного апельсина і шкірку натираємо е на дрібній тертці або пропускаємо через м'ясорубку.

В отриману апельсинову суміш додаємо воду і 1/3 від зазначеної кількості цукру.

варимо 25-30 хв масу до загустіння.

Розтираємо остигнула суміш її з жовтками 5-6 яєць і цукром. Жовтки додаємо по черзі

Збиваємо в міцну піну білки. додаємо сухарі, борошно, горіхи. Все акуратно додаємо в апельсиново-яєчну суміш і перемішуємо. Заповнюємо готовим тестом фігурні формочки.

Розігріваємо духовку до 200 градусів.

випікаємо тістечка 25-30 хвилин.

Готуємо крем для прошарку і обробки тістечок.

Яєчні жовтки розтираємо з цукром до білого кольору. додаємо 1 стакан міцного свіжозвареної кави.

Нагріваємо суміш на невеликому вогні.

варимо, помішуючи, до загустіння.

Прибравши з вогню, збиваємо суміш до охолодження.

Додаємо натерте на тертці масло і перемішуємо до отримання однорідної маси.

Ставимо крем в холодильник на 2 годину.

Обмащуємо холодним кремом тістечка в середині і зверху.

Прикрашаємо горіховою крихтою.

Смачного!


Подібні рецепти

Тістечка пісочні «Кільця з мигдалем»

Пісочне печиво з лимоном

Рецепт приготування пісочного тістечок з мигдалем. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 70 г. приготування: Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщино...

Тістечка з молочною карамеллю і вершковим сиром

Тістечка з молочною карамеллю і вершковим сиром

Рецепт приготування тістечок з крекерів з наповненням з молочної карамелі і вершкового сиру і вершкової глазур'ю. опис приготування: Незвичайно ніжні карамельні тістечка припадуть вам до душі. цукру— 2 чайних ложки меленої кориці— 1/4 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/4  штуки(топле...

Тістечка з горіхами і кокосовою стружкою

Тістечка з горіхами і кокосовою стружкою

Рецепт приготування німецьких тістечок з горіхами пекан та кокосовою стружкою. опис приготування: Тістечка можуть бути зроблені заздалегідь і зберігатися протягом декількох днів в герметичному контейнері. Посипання також можна зробити заздалегідь і зберігати 3-4 дня перед вживанням. яйця— 4 ...

Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю

Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю

Рецепт приготування тістечок з шоколадним шаром і шоколадно-ванільною глазур'ю. опис приготування: Багаті шоколадом тістечка з подвійною глазур'ю стануть відмінним завершенням святкового вечері. розпушувача— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) солі— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) несолоного в...

Тістечка з шоколадом і безе

Тістечка з шоколадом і безе

Рецепт приготування тістечок з шоколадними чіпсами, ванільним екстрактом і безе зі збитих яєчних білків з коричневим цукром. опис приготування: М'які тістечка з шоколадом і хрустким безе - незвичайний смачний десерт для будь-якого випадку. розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки со...