Рецепт Тістечка Чарівна флейта
Відмінний рецепт бісквітних апельсинових тістечок з горіхами.
опис приготування:
варимо апельсин, не знімаючи шкірку.
М'якоть вареного апельсина і шкірку натираємо е на дрібній тертці або пропускаємо через м'ясорубку.
В отриману апельсинову суміш додаємо воду і 1/3 від зазначеної кількості цукру.
варимо 25-30 хв масу до загустіння.
Розтираємо остигнула суміш її з жовтками 5-6 яєць і цукром. Жовтки додаємо по черзі
Збиваємо в міцну піну білки. додаємо сухарі, борошно, горіхи. Все акуратно додаємо в апельсиново-яєчну суміш і перемішуємо. Заповнюємо готовим тестом фігурні формочки.
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
випікаємо тістечка 25-30 хвилин.
Готуємо крем для прошарку і обробки тістечок.
Яєчні жовтки розтираємо з цукром до білого кольору. додаємо 1 стакан міцного свіжозвареної кави.
Нагріваємо суміш на невеликому вогні.
варимо, помішуючи, до загустіння.
Прибравши з вогню, збиваємо суміш до охолодження.
Додаємо натерте на тертці масло і перемішуємо до отримання однорідної маси.
Ставимо крем в холодильник на 2 годину.
Обмащуємо холодним кремом тістечка в середині і зверху.
Прикрашаємо горіховою крихтою.
Смачного!
- апельсин— 1 штука
- цукор— 350 грам(150 — для тіста,200- для крему)
- яйця— 8 штук(5 — для тіста,3-для крему)
- вода— 3-4 Ст. ложок
- борошно або крохмаль— 50 грам
- молотые сухари или булка— 2 чайних ложки
- грецкие орехи рубленые— 2 склянки(1-в тісто,1-для прикраси)
- свежезаваренный кофе— 1 Склянка
- масло слив. — 150 грам
М'якоть вареного апельсина і шкірку натираємо е на дрібній тертці або пропускаємо через м'ясорубку.
В отриману апельсинову суміш додаємо воду і 1/3 від зазначеної кількості цукру.
варимо 25-30 хв масу до загустіння.
Розтираємо остигнула суміш її з жовтками 5-6 яєць і цукром. Жовтки додаємо по черзі
Збиваємо в міцну піну білки. додаємо сухарі, борошно, горіхи. Все акуратно додаємо в апельсиново-яєчну суміш і перемішуємо. Заповнюємо готовим тестом фігурні формочки.
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
випікаємо тістечка 25-30 хвилин.
Готуємо крем для прошарку і обробки тістечок.
Яєчні жовтки розтираємо з цукром до білого кольору. додаємо 1 стакан міцного свіжозвареної кави.
Нагріваємо суміш на невеликому вогні.
варимо, помішуючи, до загустіння.
Прибравши з вогню, збиваємо суміш до охолодження.
Додаємо натерте на тертці масло і перемішуємо до отримання однорідної маси.
Ставимо крем в холодильник на 2 годину.
Обмащуємо холодним кремом тістечка в середині і зверху.
Прикрашаємо горіховою крихтою.
Смачного!
Подібні рецепти
Пісочне печиво з лимоном
Рецепт приготування пісочного тістечок з мигдалем. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 тістечок вагою 70 г. приготування: Змішати в мисці масло, цукор і яйця дерев'яною лопаткою до отримання однорідної маси. Всипати борошно і руками замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщино...
Тістечка з молочною карамеллю і вершковим сиром
Рецепт приготування тістечок з крекерів з наповненням з молочної карамелі і вершкового сиру і вершкової глазур'ю. опис приготування: Незвичайно ніжні карамельні тістечка припадуть вам до душі. цукру— 2 чайних ложки меленої кориці— 1/4 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/4 штуки(топле...
Тістечка з горіхами і кокосовою стружкою
Рецепт приготування німецьких тістечок з горіхами пекан та кокосовою стружкою. опис приготування: Тістечка можуть бути зроблені заздалегідь і зберігатися протягом декількох днів в герметичному контейнері. Посипання також можна зробити заздалегідь і зберігати 3-4 дня перед вживанням. яйця— 4 ...
Тістечка з шоколадно-ванільною глазур'ю
Рецепт приготування тістечок з шоколадним шаром і шоколадно-ванільною глазур'ю. опис приготування: Багаті шоколадом тістечка з подвійною глазур'ю стануть відмінним завершенням святкового вечері. розпушувача— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) солі— 1/2 чайних ложки(шоколадний шар) несолоного в...
Тістечка з шоколадом і безе
Рецепт приготування тістечок з шоколадними чіпсами, ванільним екстрактом і безе зі збитих яєчних білків з коричневим цукром. опис приготування: М'які тістечка з шоколадом і хрустким безе - незвичайний смачний десерт для будь-якого випадку. розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки со...