Рецепт Соболь

Рецепт Соболь
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Шаблі в перекладі з французької мови "; пісочне" печиво, розсипчасте і незвичайно ніжне, дуже часто його можна зустріти в європейських кав'ярнях. рецептів багато, цей рецепт "; Шаблі Діаманд ";.

опис приготування:

Вишукане французьке печиво "; Шаблі ";, різновидів якого насправді багато, дуже просте в приготуванні, досить підготувати всі інгредієнти і слідувати подальшим поетапним рекомендацій до даного рецептом. Пропоную рецепт "; Шаблі Діаманд" або "; Діамантового Шаблі ";, яке називається так, тому, що цукрова обсипання надає йому діамантовий блиск.

  • Вершкове масло— 175 грам
  • Цукровий пісок— 100 грам
  • Борошно пшеничне— 250 грам
  • ванілін— 1 грам(або натуральна ваніль одного стручка)
  • сіль— 1 грам
  • крем— 33 грам(високої жирності або крем-фреш)
  • Сухі дріжджі— 7 грам(швидкодіючі)
  • Яєчний жовток— 1 штука
  • Тростинний цукор— 50 грам(для посыпки)
соболь - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

соболь - фото крок 2 Просійте борошно в ємність для замішування тіста.

соболь - фото крок 3 додайте ванілін.

соболь - фото крок 4 Всипте цукровий пісок і сіль.

соболь - фото крок 5 Всипте швидкодіючі сухі дріжджі.

соболь - фото крок 6 Змішайте сухі інгредієнти.

соболь - фото крок 7 Поріжте кубиком охолоджене вершкове масло і додайте в суміш.

соболь - фото крок 8 змішайте міксером.

соболь - фото крок 9 Додайте жовток одного яйця.

соболь - фото крок 10 Додайте сметану або крем-фреш.

соболь - фото крок 11 замістити тісто, скачайте з нього дві щільні ковбаски діаметром приблизно 5-6 сантиметрів, оберніть їх плівкою і відправте в холодильник на 1 час.

соболь - фото крок 12 Через годину дістаньте тісто з холодильника, прокатайте ковбаски в коричневому очеретяному цукрі, щоб вийшла цукрова обсипання.

соболь - фото крок 13 Поріжте ковбаски на кружечки товщиною близько 1 см.

соболь - фото крок 14 Покладіть заготовки печива на папір для випічки на відстані приблизно 1,5-2 см інше інше.

соболь - фото крок 15 Випікайте печиво помітно 15 хвилин при температурі 180-200 градусів до легкого золотистого кольору.

соболь - фото крок 16 Злегка остигле печиво перекладайте на тарілку і насолоджуйтеся незвичайним смаком французької випічки. Смачного!

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Легкий рецепт «шарлотки» з яблуками

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...