Рецепт Пиріг з листкового тіста з гарбузом

Рецепт Пиріг з листкового тіста з гарбузом
Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Осінньою порою кожен з нас просто зобов'язаний приготувати якусь страву з такого дивного і сонячного плода, як гарбуз. Прекрасним вибором стане пиріг з листкового тіста з гарбузом.

опис приготування:

хочете дізнатися, як приготувати пиріг з листкового тіста з гарбузом? Тоді дотримуйтесь вказівок з цього рецепта. Тут я докладно рассказажу, як спекти ароматний і просто незабутній пиріг так, щоб всі гості ще й просили добавки!

  • гарбуз— 250 грам(пюре)
  • тісто листкове— 500 грам(бездрожжевое)
  • молоко— 150 мілілітрів
  • вершки— 100 мілілітрів
  • цукор— 130 грам
  • жовток яєчний— 3 штуки
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • коньяк— 2 Ст. ложки
  • обкладинка— За смаком
Пиріг з листкового тіста з гарбузом - фото крок 1 Листкове тісто необхідно розморозити, розкачати і викласти у жароміцних форму. Гарбуз - очистити, порізати, відварити або запекти. У блендері подрібніть і змішайте гарбуз і коньяк до однорідної маси.

Пиріг з листкового тіста з гарбузом - фото крок 2 У мисці збийте жовтки і цукор до утворення пишної білої маси.

Пиріг з листкового тіста з гарбузом - фото крок 3 Додайте до збитих яєць борошно, ретельно перемішайте. Молоко з'єднайте з вершками і доведіть до кипіння. Киплячу рідину влийте тонким струменем в яйця, не припиняючи їх перемішувати. Додати гарбузове пюре і корицю. знову перемішайте.

Пиріг з листкового тіста з гарбузом - фото крок 4 Начинку налийте в форму. Прикрасьте пиріг залишками листкового тіста. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 40-45 хвилин.

Подібні рецепти

Пиріг з яблуками з листкового дріжджового тіста

Щука в рукаві в духовці

Які гарні плетені пироги вийдуть у Вас! Дуже простий рецепт! Пару простих інгредієнтів - і готовий смачний, ароматний пиріг, який і на святковий стіл не соромно подати. Пальчики оближеш! опис приготування: У процесі випічки пиріг набуває приємний золотистий колір, ніжну начинку, а як хрумтить....

Рибний пиріг з листкового тіста

Рибний пиріг з листкового тіста

Пироги - це завжди свято. Вони ситні і легко можуть бути на святковому столі. Моя сім'я дуже любить їх, і я вмію готувати їх по-різному. Зараз поділюся одним улюблених рецептів. опис приготування: Найбільше люблю готувати з листкового тіста, так як воно виходить дуже легким і не перебиває смак...

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....

Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою

Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою

Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...

Рулети з листкового тіста з фаршем

Рулети з листкового тіста з фаршем

Ділюся з вами дуже простим рецептом рулетів з листкового тіста з фаршем! Якщо ви, як і я, використовуєте готове листкове тісто, але на всю готування піде максимум 40 хвилин! Спробуйте, смачно дуже! опис приготування: Такий рецепт приготування рулетів з листкового тіста з фаршем сподобається вс...