Сальса (класичний рецепт)

Сальса (класичний рецепт)
Кількість порцій: 6 Час приготування: 15 хв.
Всім любителям мексиканської кухні присвячую цей рецепт. З нього ви дізнаєтеся, як приготувати сальсу (класичний рецепт). знадобляться помідори, цибуля, часник, перчик чилі і деякі інші інгредієнти.

опис приготування:

звичайно, для сальси найкраще брати свіжі помідори, але з ними багато метушні, адже треба очистити шкірку і подрібнити їх. Цього разу я вирішила схитрувати і взяти консервовані томати. Так що рецепт вийшов класичним, але в прискореному варіанті

  • томати— 800 грам(свіжі або консервовані)
  • Цибуля ріпчаста— 0,5 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • кмин— 0,5 чайних ложки
  • Чилі перець— 0,25 чайних ложки
  • вапно— 0,5 штуки
  • Халапеньо— 1 штука
  • Braai— 1 пучок
  • сіль— За смаком
сальса (класичний рецепт) - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти, вимийте овочі. Якщо берете свіжі помідори, зніміть з них шкірку і подрібніть. Я беру консервовані у власному соку.

сальса (класичний рецепт) - фото крок 2 подрібніть цибулю, часник і кінзу, халапеньо. Вичавіть сік з лайма. Складіть все у чашу блендера разом зі спеціями і перемеліть. Я надаю перевагу, щоб залишалися шматочки овочів.

сальса (класичний рецепт) - фото крок 3 Ось така чудова ароматна сальса у нас вийде. Посоліть її за смаком.

сальса (класичний рецепт) - фото крок 4 Подавайте з тарталетки або своїми улюбленими закусками.

Подібні рецепти

Сальса з квасолі з чіпсами

Соус «сальса» класичний

Рецепт сальса з квасолі — приготування сальса з чорної квасолі, помідорів, лука і кінзи. Блюдо подається разом з обсмаженими коржиками тортилья. опис приготування: розігріти духовку. Промити квасоля під холодною проточною водою. приготувати сальса. Помістити 1/4 чашки чорної квасолі в миску ку...

Сальса зі свіжої кукурудзи і авокадо

Сальса зі свіжої кукурудзи і авокадо

Вчимося готувати закуску-салат Сальса. Зазвичай подається до коржикам і картопляних чіпсів. кількість порцій: 2 солодка кукурудза— 4 штуки авокадо— 2 штуки Червона цибуля— 1/2 штуки перець халапеньо— 1/2 штуки чилі— 1/2 штуки вапно— 1 штука(сік) Braai— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) оцет— 1 С...

Сальса з запечених томатів, часнику і перцю

Сальса з запечених томатів, часнику і перцю

Сальса - соус з латинської кухні, часто гострий. Популярність цієї страви велика, тому можна зустріти різні варіації. розповім, як приготувати сальсу з запечених томатів, часнику і перцю. опис приготування: Базові інгредієнти для сальси - це томати, перець, цибуля, часник. Крім цих інгредієнті...

Сальса

Сальса

У цьому рецепті я розповім, як приготувати нескладну закуску з сальси і чіпсів. американське блюдо. кількість порцій: 4 банка консервованих помідорів— 1 штука помідори в банках— 2 штуки(помідори + соус чилі) цибулина— 1 штука чилі— 1 штука цукор— 3 Ст. ложки часник— 1 штука Braai— 1 штука ...

Сальса з лаймом і кокосовою стружкою

Сальса з лаймом і кокосовою стружкою

Сальса - мексиканський соус, який робиться з овочів або фруктів з додаванням чилі. Спробуйте приготувати швидкий легкий варіант цього соусу з кокосовою стружкою, кмином і лаймом. Соус добре подавати з смаженими креветками, рибою і куркою. опис приготування: У невеликій сковороді підсмажити нас...