Рецепт Салат з картоплею, грибами і буряком
Якщо ви любите нескладні в процесі, недорогі і цікаві страви, тоді не проходите мимо цього рецепта. простенький, ситний і оригінальний салатик - чудова ідея для вашого меню. Спробуйте!
опис приготування:
Хочу відразу звернути вашу увагу на що, що є кілька варіантів, як приготувати салат з картоплею, грибами і буряком. Використовувати ви можете як смажені грибочки, так і консервовані. Те ж стосується і буряка, вона може бути відварна або консервована. Останній варіант заощадить вам немало часу. Але про все по порядку.
1. Для початку вимийте, очистіть і наріжте невеликими брусочками картопля.
2. На сковороді розігрійте олію. Викладіть картоплю і на середньому вогні обсмажте до золотистої скоринки. В процесі посоліть за смаком, можна додати спеції.
3. На окремій сковороді обсмажте трохи цибулю.
4. Листя салату вимийте, обсушити і викладіть в глибоку миску.
5. Додайте туди ж консервовані грибочки і буряк (в даному випадку це буряк з банки, вже нарізана кубиками. Можна також попередньо відварити або запекти її).
6. Приготуйте заправку, з'єднавши рослинне масло з соєвим соусом, гірчицею, сіллю і перцем. Все як слід перемішайте.
7. Готовий охолоджений картопля викладіть в салатник, полийте все заправкою. Можна подавати до столу.
Смачного!
- печериці консервовані— 200 грам
- Буряк консервована— 300 грам
- Картопля— 3-4 штук
- Листя салату— За смаком
- цибулина— 1 штука(краще червона)
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки(+ для смаження)
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- Сіль і перець— За смаком
1. Для початку вимийте, очистіть і наріжте невеликими брусочками картопля.
2. На сковороді розігрійте олію. Викладіть картоплю і на середньому вогні обсмажте до золотистої скоринки. В процесі посоліть за смаком, можна додати спеції.
3. На окремій сковороді обсмажте трохи цибулю.
4. Листя салату вимийте, обсушити і викладіть в глибоку миску.
5. Додайте туди ж консервовані грибочки і буряк (в даному випадку це буряк з банки, вже нарізана кубиками. Можна також попередньо відварити або запекти її).
6. Приготуйте заправку, з'єднавши рослинне масло з соєвим соусом, гірчицею, сіллю і перцем. Все як слід перемішайте.
7. Готовий охолоджений картопля викладіть в салатник, полийте все заправкою. Можна подавати до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Кращий рецепт тесту для піци
Соковитий і пікантний салат з буряка з грибами припаде до смаку як дотримують пост, так і любителям вегетаріанської їжі. ароматний, легкий і корисний! опис приготування: Гриби і буряк - основа відомого багатьом гуцульського салату Шухи. Додавши солоні огірки і столовий хрін, отримаємо більш п...
Салат грузинський з буряком
Надихаюся рецептами Грузії і готую салати, прохолодні напої, основні страви та багато іншого. Цього разу ділюся одним з найулюбленіших і простих рецептів, як приготувати салат грузинський з буряком. опис приготування: У Грузії дуже люблять велику кількість спецій, зелені і різні сміливі рішенн...
Салат з куркою і буряком
Дуже цікаве поєднання буряка, курки і червоної квасолі. Пікантність надає копчена курка і смажену цибулю. Часто цей салат не роблю, але він вартий того. Спробуйте і ви салат з куркою і буряком! опис приготування: У салат також можна трошки додати і часнику, замість цибулі, це також додасть йом...
Салат з апельсинами, смаженої буряком і аругула
Рецепт приготування легкого і корисного салату зі шматочками апельсинів, смаженої буряком і аругула. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Обернути буряк щільно в алюмінієву фольгу і викласти на аркуші для випічки. випікати від 45 до 50 хвилин. коли охолоне, видалити шкірку і н...
Салат з печеної буряком і блакитним сиром
Рецепт приготування салату з червоною і жовтою буряка з сиром з цвіллю і горіхами-пекан. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. викласти 4 лінії з фольги. Викласти на кожну по 10 svekol. полити маслом. Приправити сіллю і перцем. Загорнути у фольгу і випікати, поки буряк не стане...