Салат «мімоза» (рецепт з рисом)
Існує чимало варіантів приготування всіма улюбленого нами салату "; Мімоза ";. В тому числі його готують з відвареним рисом. Виходить дуже ніжно і смачно, обов'язково спробуйте і ви!
опис приготування:
Щоб дізнатися, як приготувати салат "; Мімоза" (рецепт з рисом), вам достатньо просто прочитати мій варіант. Салат виглядає барвисто і нарядно. На смак він просто приголомшливий. Все це говорить про те, що він обов'язково стане родзинкою вашого святкового столу.
- Консерви— 200 грам
- Мал— 100 грам
- сир— 150 грам
- яйця— 4 штуки
- морква— 200 грам
- майонез— 200 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Цибуля зелена— За смаком
Відкрийте рибну консерву, злийте зайву рідину. дістаньте кісточки. Пам'ятайте виделкою рибну консерву і викладіть шар консерви поверх рису. Знову змастіть шар майонезом.
Вимийте зелена цибуля, обсушити і нарубати його дрібно. Очистіть і наріжте цибулю. Викладіть в центр трохи ріпчастої цибулі, а зелений розкладіть ближче до країв.
У каструльці відваріть яйця в круту (протягом десяти хвилин). Остудіть їх і очистіть від шкаралупи. Потім відокремте білки від жовтків і натріть їх на тертці. Викладіть шар білків в кільце і змастіть майонезом.
Почистіть і вимийте морква. В окремій каструлі закип'ятіть воду і відваріть в ній морква до готовності. Потім натріть моркву на тертці і викладіть шар в салат. Змастіть шар майонезом.
Також на тертці натріть твердий сир, викладіть його в кулінарне кільце. Змастіть сирний шар майонезом. Натріть на дрібній тертці відвареної жовток і присипте їм останній шар. Прикрасьте салат зеленню. Дайте йому настоятися в холодильнику - і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Салат «мімоза» з консервою і рисом
Рецепт цього салату добре знайомий багатьом. У Радянському Союзі без нього не обходилося святкування Нового Року або Дня Народження. Розповім іншу варіацію, як приготувати салат «Мімоза» з рисом і сиром. опис приготування: Цей всіма улюблений салат готують з використанням відвареної картоплі. ...
Салат «мімоза» з сиром і рисом
Чергова варіація знаменитого салату, яку я сміливо рекомендую на замітку. Хочу розповісти, як приготувати салат "; Мімоза" з сиром і рисом. ситно, апетитно і як завжди смачно. Спробуйте! опис приготування: В даному випадку варіант цікавий тим, що морква я рекомендую не варити, а обсмажити, як ...
Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)
Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...
Салат «мімоза» класичний листковий
Салат «Мімоза» я готую в різних варіантах вже більше 10 років. Але найсмачнішим, яскравим і насиченим, як мені здається, виходить класичний варіант цього салату. Спробуйте і ви цей варіант. опис приготування: Салат «Мімоза» - по-справжньому святковий салат, вже десятки років він користується п...
Салат «мімоза» класичний
Всім знайомий салат, відповідний для святкового столу з будь-якого приводу. Салат мімоза — класичний рецепт салату легкий в приготуванні і неймовірно ніжний на смак. опис приготування: Рецепт салат мімоза, головними інгредієнтами в якому служать консерви з риби, курячі яйця цибуля і заправка з...