Рецепт Салат «глухар гніздо» класичний

Рецепт Салат «глухар гніздо» класичний
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Чудовий салат "; Гніздо глухаря" - відмінний варіант для святкового столу і просто ситного обіду великою родиною. Ця страва не тільки дуже гарне, але ще і неймовірно смачне.

опис приготування:

Якщо ви приготуєте такий салат, то всі гості по достоїнству оцінять ваші кулінарні старання. Для цієї страви можна брати птицю, а можна телятину (на ваш погляд). Всі інші обов'язкові інгредієнти вказані в рецепті (обов'язково потрібні перепелині яйця).


  • курячий окорок— 1  штук
  • Картопля— 3  штуки
  • свіжі гриби— 200  грам
  • Цибуля— 1-2  штуки
  • яйця курячі— 2  штуки
  • яйця перепелині— 5  штук
  • Мариновані огірки— 2  штуки
  • Рослинна олія— 50  грам
  • морква— 30-50 грам(корейською мовою)
  • майонез— 1  За смаком
Салат 1. Для приготування салату всі інгредієнти потрібно попередньо приготувати. Відразу відварюємо курячий окорок (можна телятину) до готовності. Підсолити воду і додайте спеції.

Салат 2. Тепер відварюємо яйця. 2 курячих яйця нам знадобляться в салат.

Салат 3. А для прикраси нам потрібні перепелині яйця. Також відварюємо їх до готовності.

Салат 4. Картоплю нарізаємо дуже дрібно соломкою і відправляємо на сковороду з розпеченим рослинним маслом.

Салат 5. Обсмажуємо на середньому вогні до рум'яного кольору. Якщо у вас є фритюрниця, краще приготувати картоплю в ній. Обов'язково обсушити готову картоплю на серветці або паперовому рушнику.

Салат 6. Відправляємо нашатковану дрібно цибулю обсмажувати на рослинній олії, а паралельно нарізаємо гриби.

Салат 7. Коли цибуля трохи обжарится, вводимо гриби і смажимо до готовності.

Салат 8. Кубиками нарізаємо маринований огірок

Салат 9. І так само нарізаємо остиглі курячі яйця. Перепелині залиште для прикраси.

Салат 10. Остигнула курку нарізаємо так само дрібно. Тепер є два варіанти приготування салату:
1. З'єднуємо всі інгредієнти, заправляємо, а після прикрашаємо.
2. Викладаємо салат шарами, а після прикрашаємо.

Салат 11. В останній момент додаємо корейську моркву і викладаємо салат на велике блюдо у формі кільця. Картоплю можна з'єднати з іншими інгредієнтами, а можна по колу салату (вийде за зовнішнім виглядом, як гніздо).

Салат 12. В середину викладаємо перепелині яйця (можна очищені, а можна немає). Прикрасьте зеленню, а під яйця можна покласти листя салату.

Подібні рецепти

Салат «глухар гніздо»

«глухар гніздо» (салат класичний)

Для приготування салату "; Гніздо глухаря" знадобиться куряче філе, картопля, яйця і огірки. Цей листковий салат у вигляді гнізда буде відмінною прикрасою святкового столу. Популярна російська кухня. опис приготування: "; Гніздо дятел" — гарний святковий салат з курячого філе, картоплі, огіркі...

Салат «Глухар»

Салат «Глухар»

«Глухар» — це чудовий ситний салат. Він порадує вас не тільки своїм відмінним смаком, але і оригінальним гарним зовнішнім виглядом. опис приготування: Ця страва стане прикрасою вашого столу. Спочатку підготуйте інгредієнти - поріжте і обсмажте окремо морква, цибуля і картопля, відваріть яйця і...

Салат «перепелине гніздо»

Салат «перепелине гніздо»

Салат "; Перепелине гніздо" — приклад одночасно і смачного, і оригінального салату. Ситна яловича печінка оттеняется зеленню, тому салат — не важкий. Простий рецепт салату "; Перепелине гніздо ";. опис приготування: Як приготувати салат "; Перепелине гніздо ";: 1. Яловичу печінку промити і від...

Салат «Пташине гніздо»

Салат «Пташине гніздо»

Салат з такою назвою дає можливість для фантазії кулінара. Такий салат можна оформити різноманітно. Наприклад так.как приготувати салат " Пташине гніздо ";? опис приготування: Приготуйте такий салат на Новий рік. Думаю він буде доречним, адже ми зустрічатиме рік Півня. Такий салат цілком симв...

Салат «гніздо»

Салат «гніздо»

Простий рецепт приготування смачного салату оформленого у вигляді пташиного гнізда. опис приготування: Розжарити масло в невеликій каструлі і додати попередньо натерті сіллю гомілки. Картопля ретельно відмити і висушити. Смажимо спочатку гомілки, потім картопля до золотистої скоринки. Потім ук...