Рецепт Розвалюється хліб з сиром і грибами

Рецепт Розвалюється хліб з сиром і грибами
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування дуже простий, смачною і ситної французької закуски.


опис приготування:

Розтоплюємо вершкове масло на сковороді. Нарізаємо скибочками шампіньйони і кидаємо на сковорідку.

через 4-5 хвилин, після того, як гриби трохи підсмажилися і пустили сік, додаємо чебрець і смажимо ще 2-3 хвилини. Укладаємо гриби в окрему посуд і охолоджуємо.

Нагріваємо духовку до 140 градусів.

Хліб надрезаем зверху по шкірці уздовж і поперек. Чи не дорізала до кінця!

Нарізаємо сир кубиками.

Змішуємо вершкове масло з дрібно нарізаною зеленою цибулею і маком.

Викладаємо буханку хліба на застелений деко.

У надрізи укладаємо сир і гриби.

Сумішшю з масла і цибулі обмазуємо весь хліб.

Обертаємо буханку в фольгу.

випікаємо 15 хвилин в розігрітій духовці.

Відкриваємо трохи фольгу і випікаємо ще 10 хвилин до розплавлення сиру.

Смачного!


  • сир (проволоне)  — 340 грам
  • Вершкове масло— 110 грам
  • Зелена цибуля— 100 грам
  • Буханець свіжого хліба— 1 штука
  • мак— 2 чайних ложки
  • печериці— 340 грам
  • Свіжий чебрець (нарубленный)  — 1 Ст. ложка
Розтоплюємо вершкове масло на сковороді. Нарізаємо скибочками шампіньйони і кидаємо на сковорідку.

через 4-5 хвилин, після того, як гриби трохи підсмажилися і пустили сік, додаємо чебрець і смажимо ще 2-3 хвилини. Укладаємо гриби в окрему посуд і охолоджуємо.

Нагріваємо духовку до 140 градусів.

Хліб надрезаем зверху по шкірці уздовж і поперек. Чи не дорізала до кінця!

Нарізаємо сир кубиками.

Змішуємо вершкове масло з дрібно нарізаною зеленою цибулею і маком.

Викладаємо буханку хліба на застелений деко.

У надрізи укладаємо сир і гриби.

Сумішшю з масла і цибулі обмазуємо весь хліб.

Обертаємо буханку в фольгу.

випікаємо 15 хвилин в розігрітій духовці.

Відкриваємо трохи фольгу і випікаємо ще 10 хвилин до розплавлення сиру.

Смачного!


Подібні рецепти

Пісний хліб

Кращий рецепт баклажанів, фаршированих сиром і сиром з майонезом

Невигадливий рецепт пісного хліба без яєць, молока і дріжджів дуже простий у приготуванні. Хліб можна подавати як до перших і других страв, так і з варенням в якості десерту. опис приготування: Тепер навіть в пост ви можете порадувати своїх близьких свіжоспеченим хлібом. приготування: Просіяти...

Прісний хліб

Прісний хліб

Багато сімей давно намагаються відмовитися від магазинного хліба через його шкідливості, через те, що невідомо, що входить до його складу, дотримуються технології. Так і взагалі, дріжджові вироби шкідливі. опис приготування: Не так давно відкрила для себе спосіб приготування прісного хліба, як...

Подовий білий хліб з орегано

Подовий білий хліб з орегано

Подовий білий хліб з орегано виходить особливим завдяки своїй повітряної і пористій структурі, а також пшеничного густий заквасці, на основі якої приготований цей корисний і хрусткий хліб. опис приготування: хліб, приготований з даного рецептом, чимось нагадує знамениту чіабатту — можливо, пор...

Корисний хліб по Дюканов

Корисний хліб по Дюканов

Рецепт "; правильного" хліба, смачного і корисного, без муки. підійде тим, хто дотримується правильного харчування або дієти. Прекрасна альтернатива пшеничному хлібу, тільки корисна. опис приготування: такий хлібець — це відмінний фітнес-варіант звичайного хліба. Він буде не менш смачним, але ...

Пісний хліб в хлібопічці

Пісний хліб в хлібопічці

Простий рецепт пісного хліба в хлібопічці актуальний далеко не тільки в дні посту — він стане в нагоді всім, хто стежить за своїм здоров'ям і вагою, незалежно від пори року! опис приготування: Незважаючи на відсутність будь-якої здоби, хлібець виходить м'який, пишний і дуже смачний! І, що осо...