Рецепт Подовий білий хліб з орегано

Рецепт Подовий білий хліб з орегано
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 15 г. 0 хв.
Подовий білий хліб з орегано виходить особливим завдяки своїй повітряної і пористій структурі, а також пшеничного густий заквасці, на основі якої приготований цей корисний і хрусткий хліб.

опис приготування:

хліб, приготований з даного рецептом, чимось нагадує знамениту чіабатту — можливо, пористою структурою і легкістю. Крім того, аромат цього хліба дійсно нагадує справжню італійську випічку — сушений орегано робить хліб неймовірно апетитним. Пористу структуру хліба забезпечує спеціальна технологія вимішування — чергування відпочинку з замісом тесту. Завдяки цьому тісто насичується повітрям, в слідстві чого під час випічки утворюються пори.

  • Біла пшеничне борошно— 580 грам(240 грам в закваску, 340 грам в тісто)
  • Тепла вода— 125 грам
  • вода— 250 грам(кімнатної температури)
  • молоко— 20 мілілітрів
  • Опара— 1 частина
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • пшеничний стартер— 2 Ст. ложки
Подовий білий хліб з орегано - фото крок 1 Приготуйте опару. Закваску-стартер викладіть в миску, додайте теплу воду і ретельно перемішайте. Додайте борошно і замісіть тісто. Викладіть його в змащену олією миску.

Подовий білий хліб з орегано - фото крок 2 Накрийте миску харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі на 8 годин. Перекладіть опару в миску тістоміса, додайте воду кімнатної температури, молоко, просіяне борошно.

Подовий білий хліб з орегано - фото крок 3 Вимісити тісто в тістомісильн 1-2 хвилини на першій швидкості. Додайте сіль і оливкове масло. вимісити тісто 1-2 хвилини на першій швидкості. Потім вимішують за схемою: 15 хвилин відпочинку, 1 хвилина замісу на першій швидкості - так 3 рази.

Подовий білий хліб з орегано - фото крок 4 Перекладіть тісто в миску, змащену олією. Переверніть і накрийте плівкою на 3 години при кімнатній температурі. Викладіть тісто на пергамент, присипаний борошном.

Подовий білий хліб з орегано - фото крок 5 Розтягніть тісто в прямокутний пласт 30х40 см. Посипте пласт сушеним орегано і скрутіть рулет. Підігніть краю рулету під основу і накрийте мискою. Залиште при кімнатній температурі на 30-40 хвилин.

Подовий білий хліб з орегано - фото крок 6 Струсіть зайву муку. Розігрійте духовку разом з каменем для випічки до 200 градусів і збризніть бічні частини і піддон духовки водою. випікайте хліб 35 хвилин і повністю остудіть на решітці. Смачного!

Подібні рецепти

Повидло з яблук (білий налив)

Подовий хліб

Спеціально для любителів солоденького вирішила викласти рецепт повидла з мого самого улюбленого сорту яблук — білий залив. Рецепт безліч разів модифікувався і нарешті досяг мого ідеалу. Спробуйте опис приготування: Рецепт дуже простий і ідеально підходить для подачі з десертами (так і як сам д...

Салат «Білий лебідь» з грибами

Салат «Білий лебідь» з грибами

Хочу поділиться з вами ошатним і святковим рецептом приготування салату "Білий лебідь" з грибами. Взагалі з яєчних білків пропонували зробити лебедя, але у мене він не вийшов, так що без нього фото опис приготування: Звичайно ж, це дуже святковий рецепт приготування салату "Білий лебідь" з гри...

Салат Білий лебідь

Салат Білий лебідь

Салат Білий лебідь — це не тільки смачний, але і ефектний салат, який привабливо виглядає на будь-якому святковому столі. Простий рецепт салату Білий лебідь з фотографіями! опис приготування: Салат "; Білий лебідь" все частіше виявляється на святкових столах наших співвітчизників, і причина то...

Корисний хліб по Дюканов

Корисний хліб по Дюканов

Рецепт "; правильного" хліба, смачного і корисного, без муки. підійде тим, хто дотримується правильного харчування або дієти. Прекрасна альтернатива пшеничному хлібу, тільки корисна. опис приготування: такий хлібець — це відмінний фітнес-варіант звичайного хліба. Він буде не менш смачним, але ...

Пісний хліб в хлібопічці

Пісний хліб в хлібопічці

Простий рецепт пісного хліба в хлібопічці актуальний далеко не тільки в дні посту — він стане в нагоді всім, хто стежить за своїм здоров'ям і вагою, незалежно від пори року! опис приготування: Незважаючи на відсутність будь-якої здоби, хлібець виходить м'який, пишний і дуже смачний! І, що осо...