Рецепт Розтягаї в духовці

Рецепт Розтягаї в духовці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Ділюся класичним рецептом розтягаїв в духовці. Ця страва мене навчила готувати бабуся, за що я їй дуже вдячна. Усе, хто пробував мої розтягаї, були в повному захваті! Спробуйте!

опис приготування:

Класичний рецепт розтягаїв в духовці — для вас! Смачна і ситна випічка, яка зазвичай подається з зеленим свіжою цибулею і рибним бульйоном. До речі, бульйон я готую із залишків хвоста після обрізання філе для розтягаїв. Все просто, спробуйте!

  • риба червона— 700 грам(у мене — животики і хвостова частина філе сьомги. )
  • борошно— 500 грам
  • Мал— 100 грам
  • молоко— 250 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • дріжджі сухі— 2 чайних ложки
  • яйця— 2 штуки
  • спеції— За смаком
Розтягаї в духовці - фото крок 1 1. зробимо тісто. подогреем молоко, розчинний в ньому дріжджі. Коли з'явиться піна, вливаємо цю опару до решти молока, збиваємо з одним яйцем. Далі всипаємо борошно і сіль за смаком. замісити тісто, залишимо його підходити в теплому місці на півтори години. Потім тісто обминають, і ще раз залишимо постояти.

Розтягаї в духовці - фото крок 2 2. Підготуємо інгредієнти для начинки. рис відварити, животики ріжемо як можна дрібніше, а філе залишаємо шматочками. Обшпаримо рибу в окропі: це дозволить їй швидше приготуватися. Цибуля подрібнити і обсмажити.

Розтягаї в духовці - фото крок 3 3. змішаємо рис, животики і обсмажену цибулю. спеції — за смаком. З тіста робимо однакові коржі, викладаємо на них цю начинку. зверху — по шматочку філе.

Розтягаї в духовці - фото крок 4 4. Тепер защипуємо краю, але не до кінця, а як би залишаючи всередині простір для виходу пара. Час, що залишився яйце збиваємо, змащуємо їм випічку зверху. запікаємо при 180 градусах півгодини або трохи більше, до румяности.

Розтягаї в духовці - фото крок 5 5. Ось такі красені виходять. Смачного!

Подібні рецепти

Розтягаї з оселедцем

Шоколадний омлет

Рецепт приготування розтягаїв зі смаженою оселедцем і цибулею. опис приготування: Розтягаї з оселедцем відносяться до споконвічно російських страв. приготування: підігріти молоко, поки воно не стане теплим, і розвести в ньому дріжджі. Додати борошно і замісити тісто. Дати тісту піднятися. Дода...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...