Рецепт Розсіл для помідорів на літр води
Немає нічого простіше, ніж приготувати розсіл для заквашування помідорів на літр холодної води. У нього не додають ні оцет, ні лимонну кислоту, ні рослинне масло! Не бійтеся, томати будуть смачними!
опис приготування:
з 2-3 добу розсіл спіткає і почнеться процес бродіння — це нормально! Ви відразу відчуєте той самий аромат квашених помідорів, за який цю закуску люблять багато, саме він підтвердить, що блюдо скоро можна буде подати до столу. Час від часу перемішуйте помідори в розсолі, щоб вони проквашівалісь рівномірно.
- Вода холодна— 1 літр
- сіль— 2 Ст. ложки
- цукор— 1 Чайна ложка(по бажанню)
- Перець чорний горошок— 10-15 штук
У літрову банку всипте сіль — вона повинна бути звичайною кам'яною, НЕ дрібного помелу і не йодованої! Додайте цукровий пісок — цей сипучий продукт додається за бажанням. Цукор прискорює процес бродіння, помідори швидше проквашіваются і набувають легку солодкість, яка в поєднанні з солонуватий і робить їх такими смачними.
Додайте в банку горошини чорного перцю — не плутайте його з запашним перцем, так як останній додається при заквасці огірків.
Влийте в ємність холодну воду, відфільтровану, або з-під крана, мінеральну — на ваш погляд. Ретельно перемішайте вміст банки, щоб сіль і цукор розчинилися у воді.
Розсіл для заквашування помідорів повністю готовий. Очистите чесночные зубчики, всипте їх разом з промитими томатами в ємність і залийте приготовленим розсолом, помістіть гніт. через 5-7 днів томління при кімнатній температурі закуска буде готова!
Подібні рецепти
Запіканка морквяна з манкою
Якщо нема чим пригостити гостей, на допомогу завжди приходить солоне сало. Це відмінна закуска, а також альтернативний перекус, коли часу готувати немає. Але про засолюванні потрібно потурбуватися заздалегідь. опис приготування: Пропоную вам спробувати один з класичних рецептів, як приготувати...
Розсіл
Всім любителям рибки дуже рекомендую приготувати Саламур - пікантний маринад для рибного філе. Це відмінний варіант закуски, а також інгредієнт для салатів, наприклад. Дивіться і готуйте! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати Саламур на власній кухні без особливого клопоту. Ча...
Підлива з помідорів на зиму
Підливу з помідорів на зиму дуже зручно мати під рукою. По перше, це прискорить приготування страви, до того ж, оброблені помідори набагато корисніші за свіжі. Тому, восени робимо підливу! опис приготування: Підлива з помідорів на зиму готується дуже просто. Я раджу всім у кого є дача і урожай...
Салат з червоних помідорів на зиму
Ділюся рецептом цікавою заготовки з помідорів. взимку, коли якість овочів залишає бажати кращого, немає нічого кращого, ніж відкрити таку баночку. Салат виходить ароматним і дуже смачним! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати салат з червоних помідорів на зиму. Помідор...
Пиріг з спагетті, помідорів і яловичини
Рецепт приготування пирога з спагетті, яловичого фаршу, помідорів, сметани і сиру. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Відварити спагетті відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. У великій мисці збити яйце, сир, сіль і часниковий порошок. Додати спагеті, перемішати. ...