Рецепт Різотто з вершками
Ніжне різотто з вершками готується за допомогою мультиварки. Крім вершків, тут присутній куряче філе, завдяки чому страва виходить дуже ситним. Підійде на обід або вечерю. рекомендую!
опис приготування:
Приготуємо різотто з вершками в домашніх умовах. Готувати будемо за допомогою мультиварки. Для початку обсмажуємо цибулю з рисом, потім підливати порціями бульйон, даючи рису увібрати рідину. В кінці додається куряче філе, зелень і вершки. Блюдо подається до столу гарячим. хай щастить!
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Куряче філе— 300 грам
- Мсло оливкова— 30 мілілітрів
- Мал "; Арбор" — 250 грам
- Вино біле сухе— 150 мілілітрів
- бульйон курячий— 500 мілілітрів
- базилік сушений— 1 Чайна ложка
- петрушка сушена— 1 Чайна ложка
- вершки— 100 мілілітрів
- сіль— За смаком
Куряче філе ріжемо середніми кубиками.
Виставляємо на мультиварці режим "; Жарка" з 15 хвилин. Вливаємо трохи масла, кладемо цибулю і обсмажуємо його до прозорості, 5 хвилин.
засипаємо рис, перемішуємо.
Вливаємо біле вино, чекаємо поки все випарується.
Перемикаємо програму на "; Гасіння" 30 хвилин. готуємо, вливаючи невеликими порціями бульйон, кожен раз даючи йому вбратися.
Потім додаємо зелень і куряче філе.
Перемішуємо і продовжуємо готувати до повної готовності рису.
В кінці додайте вершки.
Посоліть і перемішайте рис. Смачного!
Подібні рецепти
Юшка на мангалі
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто з брокколі
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...
Різотто «Camerano»
Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...