Рецепт Різотто з вершками

Рецепт Різотто з вершками
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ніжне різотто з вершками готується за допомогою мультиварки. Крім вершків, тут присутній куряче філе, завдяки чому страва виходить дуже ситним. Підійде на обід або вечерю. рекомендую!

опис приготування:

Приготуємо різотто з вершками в домашніх умовах. Готувати будемо за допомогою мультиварки. Для початку обсмажуємо цибулю з рисом, потім підливати порціями бульйон, даючи рису увібрати рідину. В кінці додається куряче філе, зелень і вершки. Блюдо подається до столу гарячим. хай щастить!

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Куряче філе— 300 грам
  • Мсло оливкова— 30 мілілітрів
  • Мал "; Арбор"  — 250 грам
  • Вино біле сухе— 150 мілілітрів
  • бульйон курячий— 500 мілілітрів
  • базилік сушений— 1 Чайна ложка
  • петрушка сушена— 1 Чайна ложка
  • вершки— 100 мілілітрів
  • сіль— За смаком
Різотто з вершками - фото крок 1 Подрібнюємо цибулю.

Різотто з вершками - фото крок 2 Куряче філе ріжемо середніми кубиками.

Різотто з вершками - фото крок 3 Виставляємо на мультиварці режим "; Жарка" з 15 хвилин. Вливаємо трохи масла, кладемо цибулю і обсмажуємо його до прозорості, 5 хвилин.

Різотто з вершками - фото крок 4 засипаємо рис, перемішуємо.

Різотто з вершками - фото крок 5 Вливаємо біле вино, чекаємо поки все випарується.

Різотто з вершками - фото крок 6 Перемикаємо програму на "; Гасіння" 30 хвилин. готуємо, вливаючи невеликими порціями бульйон, кожен раз даючи йому вбратися.

Різотто з вершками - фото крок 7 Потім додаємо зелень і куряче філе.

Різотто з вершками - фото крок 8 Перемішуємо і продовжуємо готувати до повної готовності рису.

Різотто з вершками - фото крок 9 В кінці додайте вершки.

Різотто з вершками - фото крок 10 Посоліть і перемішайте рис. Смачного!

Подібні рецепти

Різотто бьянко з соусом песто

Юшка на мангалі

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з брокколі

Різотто з брокколі

На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...

Різотто «Camerano»

Різотто «Camerano»

Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...