Рецепт Різотто з сушеними білими грибами
Приготуйте різотто з сушеними білими грибами і ви зрозумієте, чому це блюдо вважається одним з найпопулярніших в світі! Прекрасне поєднання інгредієнтів робить різотто неймовірно смачним!
опис приготування:
Приготуємо різотто з сушеними білими грибами в домашніх умовах. Попередньо замочіть гриби в гарячій воді на 10 хвилин, потім відваріть їх. Обсмажте цибулю з грибами і рисом, злиття вино, а потім бульйон грибний і курячий. З бульйоном не поспішайте, найкраще його вливати по півчашки за один раз. хай щастить!
- Гриби сухі білі— 20 грам(замочені в гарячій воді на 30 хвилин)
- Мал "; Арбор" — 2/3 склянки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Вино біле сухе— 0,5 склянки
- бульйон курячий— 0,75 L
- Вершкове масло— 75 грам
- Сир "; Пармезан" — За смаком
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- петрушка— За смаком
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Вливаємо вино і даємо йому випарується, потім додаємо бульйон, що залишився від грибів. після грибного, вливаємо поступово курячий бульйон. головне, щоб рис встигав вбирати рідину. процес займе 15-20 хвилин. Сіль за смаком.
Коли рис майже готовий, додаємо шматочки вершкового масла, ретельно все перемішуємо. Кладемо подрібнену петрушку і тертий сир.
Смачного!
Подібні рецепти
Дієтичні ліниві вареники
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Салат з білими грибами
легкий, гарний, корисний, оригінальний і смачний салат, який відмінно вписується як в пісне, так і в дієтичне меню, при цьому залишаючи після себе приємне відчуття ситості. опис приготування: Цей простий рецепт салату з білими грибами - один з найелементарніших в приготуванні, але, в той же ча...
Пиріжки з білими грибами
Зараз ще не сезон на гриби, але дуже виручають сушені. Вони відмінно поводяться в випічці. опис приготування: Білі сушені гриби замочіть, потім трохи відваріть. Якщо використовуєте свіжі, то наріжте і поваріть хвилин 15. Для начинки можна використовувати також печериці, обсмажте їх з цибулею. ...
Різотто з грибами і беконом
Будь-яка національна кухня тримається на базових рецептах. наприклад, в Італії це піца, макаронні вироби та різотто. Якщо перші два блюда ми робимо постійно, то до останнього потрібен особливий підхід. Читайте і вчіться! опис приготування: Я описала, як приготувати різотто з грибами і беконом....
Різотто з грибами
Різотто з грибами готують з 16 століття. А я ось тільки зараз зібрався! Виходить смачне пісне блюдо з лісовим ароматом грибів та кремовий смак сиру. Можна подавати і як гарнір. приступимо! опис приготування: Різотто з грибами готується менше години, точніше — хвилин сорок. Рис для нього краще ...