Рецепт Різотто з сушеними білими грибами

Рецепт Різотто з сушеними білими грибами
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготуйте різотто з сушеними білими грибами і ви зрозумієте, чому це блюдо вважається одним з найпопулярніших в світі! Прекрасне поєднання інгредієнтів робить різотто неймовірно смачним!

опис приготування:

Приготуємо різотто з сушеними білими грибами в домашніх умовах. Попередньо замочіть гриби в гарячій воді на 10 хвилин, потім відваріть їх. Обсмажте цибулю з грибами і рисом, злиття вино, а потім бульйон грибний і курячий. З бульйоном не поспішайте, найкраще його вливати по півчашки за один раз. хай щастить!

  • Гриби сухі білі— 20 грам(замочені в гарячій воді на 30 хвилин)
  • Мал "; Арбор"  — 2/3 склянки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Вино біле сухе— 0,5 склянки
  • бульйон курячий— 0,75 L
  • Вершкове масло— 75 грам
  • Сир "; Пармезан"  — За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • петрушка— За смаком
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Різотто з сушеними білими грибами - фото крок 1 гриби відваріть 10 хвилин в тій же воді, в якій їх замочували. Зливаємо воду і ставимо в сторону. Гриби віджимаємо і дрібно нарізаємо. На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю, додаємо гриби і рис. обсмажуємо ще 5 хвилин, до прозорості рису.

Різотто з сушеними білими грибами - фото крок 2 Вливаємо вино і даємо йому випарується, потім додаємо бульйон, що залишився від грибів. після грибного, вливаємо поступово курячий бульйон. головне, щоб рис встигав вбирати рідину. процес займе 15-20 хвилин. Сіль за смаком.

Різотто з сушеними білими грибами - фото крок 3 Коли рис майже готовий, додаємо шматочки вершкового масла, ретельно все перемішуємо. Кладемо подрібнену петрушку і тертий сир.

Різотто з сушеними білими грибами - фото крок 4 Смачного!

Подібні рецепти

Різотто з білими грибами

Дієтичні ліниві вареники

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Салат з білими грибами

Салат з білими грибами

легкий, гарний, корисний, оригінальний і смачний салат, який відмінно вписується як в пісне, так і в дієтичне меню, при цьому залишаючи після себе приємне відчуття ситості. опис приготування: Цей простий рецепт салату з білими грибами - один з найелементарніших в приготуванні, але, в той же ча...

Пиріжки з білими грибами

Пиріжки з білими грибами

Зараз ще не сезон на гриби, але дуже виручають сушені. Вони відмінно поводяться в випічці. опис приготування: Білі сушені гриби замочіть, потім трохи відваріть. Якщо використовуєте свіжі, то наріжте і поваріть хвилин 15. Для начинки можна використовувати також печериці, обсмажте їх з цибулею. ...

Різотто з грибами і беконом

Різотто з грибами і беконом

Будь-яка національна кухня тримається на базових рецептах. наприклад, в Італії це піца, макаронні вироби та різотто. Якщо перші два блюда ми робимо постійно, то до останнього потрібен особливий підхід. Читайте і вчіться! опис приготування: Я описала, як приготувати різотто з грибами і беконом....

Різотто з грибами

Різотто з грибами

Різотто з грибами готують з 16 століття. А я ось тільки зараз зібрався! Виходить смачне пісне блюдо з лісовим ароматом грибів та кремовий смак сиру. Можна подавати і як гарнір. приступимо! опис приготування: Різотто з грибами готується менше години, точніше — хвилин сорок. Рис для нього краще ...