Рецепт Різотто з грибами і беконом

Рецепт Різотто з грибами і беконом
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв.
Будь-яка національна кухня тримається на базових рецептах. наприклад, в Італії це піца, макаронні вироби та різотто. Якщо перші два блюда ми робимо постійно, то до останнього потрібен особливий підхід. Читайте і вчіться!

опис приготування:

Я описала, як приготувати різотто з грибами і беконом. З одного боку це класична варіація, але з іншого до неї йде нове доповнення. Найважливіше в такому блюді — текстура. Тут потрібно створити клейку вершкове основу, тому не йдіть далеко від плити. А ще обов'язково купите правильний рис і вино.

  • Курячий бульйон— 1200 мілілітрів
  • печериці— 240 грам
  • Мал "; Арбор"  — 480 грам
  • пармезан— 50 грам
  • Luk-salotų— 1 штука
  • Лук-пориста— 1 штука
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Біле сухе вино— 60 мілілітрів
  • часник— 2 зубчики
  • чебрець свіжий, гілочка— 1 штука
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець— 0,5 чайних ложки
  • петрушка— За смаком
  • бекон— 4 скибочки
Різотто з грибами і беконом - фото крок 1 1. У глибокій каструлі розігрійте масло. Додайте в нього гриби слайсами.

Різотто з грибами і беконом - фото крок 2 2. Обсмажте їх близько 4-х хвилин до м'якості.

Різотто з грибами і беконом - фото крок 3 3. Потім шампіньйони видаліть з каструлі, а замість них викладіть бекон шматочками. Обсмажте його до хрусткої скоринки.

Різотто з грибами і беконом - фото крок 4 4. В цей час дрібно наріжте часник, цибулю-шалот і чебрець. Також наріжте цибулю-порей.

Різотто з грибами і беконом - фото крок 5 5. Після цього заберіть з плити бекон, а замість нього викладіть цибулю-порей, чебрець, цибулю-шалот і часник.

Різотто з грибами і беконом - фото крок 6 6. Обсмажте овочі протягом 3-х хвилин, а слідом в каструлю додайте промитий рис.

Різотто з грибами і беконом - фото крок 7 7. через 3 хвилини, помішування на середньому вогні, злиття вино.

Різотто з грибами і беконом - фото крок 8 8. Коли вино випарується, влийте частину бульйону. готуйте рис, поки він не стане клейким. постійно заважайте.

Різотто з грибами і беконом - фото крок 9 9. Потім підливайте ще бульйон порціями і додайте вершкове масло. перемішайте.

Різотто з грибами і беконом - фото крок 10 10. Далі додайте сіль, перець і натертий сир.

Різотто з грибами і беконом - фото крок 11 11. Коли текстура страви буде клейкою, а вся вода вбереться, додайте гриби. перемішайте.

Різотто з грибами і беконом - фото крок 12 12. Подавайте різотто з петрушкою і беконом. Смачного!

Подібні рецепти

Різотто з сушеними білими грибами

Кабачки в томате на зиму

Приготуйте різотто з сушеними білими грибами і ви зрозумієте, чому це блюдо вважається одним з найпопулярніших в світі! Прекрасне поєднання інгредієнтів робить різотто неймовірно смачним! опис приготування: Приготуємо різотто з сушеними білими грибами в домашніх умовах. Попередньо замочіть гри...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з грибами

Різотто з грибами

Різотто з грибами готують з 16 століття. А я ось тільки зараз зібрався! Виходить смачне пісне блюдо з лісовим ароматом грибів та кремовий смак сиру. Можна подавати і як гарнір. приступимо! опис приготування: Різотто з грибами готується менше години, точніше — хвилин сорок. Рис для нього краще ...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...