Рецепт Різотто з грибами і беконом
Будь-яка національна кухня тримається на базових рецептах. наприклад, в Італії це піца, макаронні вироби та різотто. Якщо перші два блюда ми робимо постійно, то до останнього потрібен особливий підхід. Читайте і вчіться!
опис приготування:
Я описала, як приготувати різотто з грибами і беконом. З одного боку це класична варіація, але з іншого до неї йде нове доповнення. Найважливіше в такому блюді — текстура. Тут потрібно створити клейку вершкове основу, тому не йдіть далеко від плити. А ще обов'язково купите правильний рис і вино.
- Курячий бульйон— 1200 мілілітрів
- печериці— 240 грам
- Мал "; Арбор" — 480 грам
- пармезан— 50 грам
- Luk-salotų— 1 штука
- Лук-пориста— 1 штука
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- Біле сухе вино— 60 мілілітрів
- часник— 2 зубчики
- чебрець свіжий, гілочка— 1 штука
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець— 0,5 чайних ложки
- петрушка— За смаком
- бекон— 4 скибочки
2. Обсмажте їх близько 4-х хвилин до м'якості.
3. Потім шампіньйони видаліть з каструлі, а замість них викладіть бекон шматочками. Обсмажте його до хрусткої скоринки.
4. В цей час дрібно наріжте часник, цибулю-шалот і чебрець. Також наріжте цибулю-порей.
5. Після цього заберіть з плити бекон, а замість нього викладіть цибулю-порей, чебрець, цибулю-шалот і часник.
6. Обсмажте овочі протягом 3-х хвилин, а слідом в каструлю додайте промитий рис.
7. через 3 хвилини, помішування на середньому вогні, злиття вино.
8. Коли вино випарується, влийте частину бульйону. готуйте рис, поки він не стане клейким. постійно заважайте.
9. Потім підливайте ще бульйон порціями і додайте вершкове масло. перемішайте.
10. Далі додайте сіль, перець і натертий сир.
11. Коли текстура страви буде клейкою, а вся вода вбереться, додайте гриби. перемішайте.
12. Подавайте різотто з петрушкою і беконом. Смачного!
Подібні рецепти
Кабачки в томате на зиму
Приготуйте різотто з сушеними білими грибами і ви зрозумієте, чому це блюдо вважається одним з найпопулярніших в світі! Прекрасне поєднання інгредієнтів робить різотто неймовірно смачним! опис приготування: Приготуємо різотто з сушеними білими грибами в домашніх умовах. Попередньо замочіть гри...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з грибами
Різотто з грибами готують з 16 століття. А я ось тільки зараз зібрався! Виходить смачне пісне блюдо з лісовим ароматом грибів та кремовий смак сиру. Можна подавати і як гарнір. приступимо! опис приготування: Різотто з грибами готується менше години, точніше — хвилин сорок. Рис для нього краще ...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто бьянко з соусом песто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...