Рецепт Пиріжки з білими грибами
Зараз ще не сезон на гриби, але дуже виручають сушені. Вони відмінно поводяться в випічці.
опис приготування:
Білі сушені гриби замочіть, потім трохи відваріть. Якщо використовуєте свіжі, то наріжте і поваріть хвилин 15. Для начинки можна використовувати також печериці, обсмажте їх з цибулею. Тісто найпростіше використовувати готове покупне. формуйте пиріжки, начините начинкою і запікайте хвилин 20 в духовці.
- Білі гриби (свіжі або сушені) — 300 грам
- печериці— 200 грам
- Ріпчаста цибуля— 2 штуки
- Рослинна олія— 50 мілілітрів
- Сіль і перець— За смаком
- Листкове бездріжджове тісто— 500 грам(покупне)
- яйце— 1 штука
Печериці нарізаємо шматочками.
Білі гриби свіжі (очищені) нарізаємо кубиком. Білі гриби сушені залийте окропом. дайте набрякнути. Потім відваріть в воді близько 10 хвилин.
Ріпчасту цибулю обсмажте на олії, додайте шампіньйони і обсмажте з цибулею. Додайте в сковороду відварені нарізані гриби. Обсмажуємо все разом, додаємо сіль, перець до начинки. вимикаємо.
Листкове тісто розкачати в пласт. Наріжте на квадратики. На центр кожного викладіть підготовлену начинку. З'єднайте два протилежних краю, надавши пиріжку форму трикутника.
Усі сформовані пиріжки укладаємо на деко, застелений папером для випічки, і змащуємо збитим яйцем.
Включаємо духовку на 180 градусів. Випікаємо пиріжки до готовності і подаємо до столу як в гарячому вигляді, так і в охолодженому. Обидва варіанти смачні.
Подібні рецепти
Гамбургер з білими грибами
Приготуйте різотто з сушеними білими грибами і ви зрозумієте, чому це блюдо вважається одним з найпопулярніших в світі! Прекрасне поєднання інгредієнтів робить різотто неймовірно смачним! опис приготування: Приготуємо різотто з сушеними білими грибами в домашніх умовах. Попередньо замочіть гри...
Салат з білими грибами
легкий, гарний, корисний, оригінальний і смачний салат, який відмінно вписується як в пісне, так і в дієтичне меню, при цьому залишаючи після себе приємне відчуття ситості. опис приготування: Цей простий рецепт салату з білими грибами - один з найелементарніших в приготуванні, але, в той же ча...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею
Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....
Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою
Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...