Рецепт Різотто в баклажані
Різотто в баклажані — незвично смачна закуска до будь-якого столу. Готується вона досить швидко і легко!
опис приготування:
Різотто в баклажані — сніданок, яка добре поєднується з різними соусами. Якщо у вас є свій власний рецепт приготування різотто — будь ласка! вітається! Дуже важливо правильно і смачно приготувати начинку! Але також важливим є підготовка баклажанів. Чим тонше і красивіше вийде нарізати овоч — тим естетичний буде виглядати страва. важливо, перш ніж відправляти баклажани в духовку, добре їх посолити! Інакше вони можуть вийти через чур гіркими.
Бажаю удачі і приємного апетиту!
- Мал— 170 грам(можно заменить на ячмень, перловку и полбу)
- баклажан— 1-2 штук
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- часник— 3 зубчики
- Оливкова олія— — За смаком
- пармезан— 75 грам
Затем засыпать рис, либо злаки, залити водою. Воды должно быть в два раза больше чем риса. Далее тушить на среднем огне около 30 хвилин. Тушить следует без крышки.
Пока готовится ризотто, подготавливаем баклажаны. Для этого нарезаем овощи тонкими слайсами (уздовж), хорошенько посолим, выложим на противень или сетку и отправим в духовку на 10-15 хвилин. Баклажаны должны слегка подрумяниться и стать мягкими.
Готовые слайсы баклажана остужаем.
Возвращается к нашему ризотто. Протягом 30 минут нужно следить хватает ли рису или злаку воды. Якщо потрібно, додавати! потім, когда рис готов, натираем в него пармезан. перемішуємо. Сир повинен розплавитися. Не забудьте поперчити, посолить и можно заворачивать начинку в баклажаны.
Подібні рецепти
Рецепт курячого різотто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто з брокколі
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...
Різотто «Camerano»
Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...