Рецепт Різотто в баклажані

Рецепт Різотто в баклажані
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
Різотто в баклажані — незвично смачна закуска до будь-якого столу. Готується вона досить швидко і легко!

опис приготування:

Різотто в баклажані — сніданок, яка добре поєднується з різними соусами. Якщо у вас є свій власний рецепт приготування різотто — будь ласка! вітається! Дуже важливо правильно і смачно приготувати начинку! Але також важливим є підготовка баклажанів. Чим тонше і красивіше вийде нарізати овоч — тим естетичний буде виглядати страва. важливо, перш ніж відправляти баклажани в духовку, добре їх посолити! Інакше вони можуть вийти через чур гіркими.

Бажаю удачі і приємного апетиту!


  • Мал— 170 грам(можно заменить на ячмень, перловку и полбу)
  • баклажан— 1-2 штук
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • часник— 3 зубчики
  • Оливкова олія— — За смаком
  • пармезан— 75 грам
Різотто в баклажані - фото крок 1 На оливковом масле обжарить нарезанный мелко чеснок до золотистой корочки и добавить 2 ложки томатної пасти.

Різотто в баклажані - фото крок 2 Затем засыпать рис, либо злаки, залити водою. Воды должно быть в два раза больше чем риса. Далее тушить на среднем огне около 30 хвилин. Тушить следует без крышки.

Різотто в баклажані - фото крок 3 Пока готовится ризотто, подготавливаем баклажаны. Для этого нарезаем овощи тонкими слайсами (уздовж), хорошенько посолим, выложим на противень или сетку и отправим в духовку на 10-15 хвилин. Баклажаны должны слегка подрумяниться и стать мягкими.

Різотто в баклажані - фото крок 4 Готовые слайсы баклажана остужаем.

Різотто в баклажані - фото крок 5 Возвращается к нашему ризотто. Протягом 30 минут нужно следить хватает ли рису или злаку воды. Якщо потрібно, додавати! потім, когда рис готов, натираем в него пармезан. перемішуємо. Сир повинен розплавитися. Не забудьте поперчити, посолить и можно заворачивать начинку в баклажаны.

Подібні рецепти

Різотто бьянко з соусом песто

Рецепт курячого різотто

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з брокколі

Різотто з брокколі

На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...

Різотто «Camerano»

Різотто «Camerano»

Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...