Рецепт Рисовий пудинг Конде

Рецепт Рисовий пудинг Конде
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рисовий пудинг Конде — ніжний, соковитий і повітряний десерт, який нескладно приготувати в домашніх умовах з простих і доступних інгредієнтів. Побалуйте себе цим традиційним англійським десертом!

опис приготування:

Хтось любить рис як гарнір до несолодким страв, а я ось рис обожнюю в десертах. власне, тому рисовий пудинг — один з моїх фірмових і найбільш улюблених десертів. Рисовий пудинг вважається традиційним англійським десертом, і його різновидів існує — безліч. розповідаю, як приготувати рисовий пудинг Конде — одну з різновидів англійської пудингу.

Рецепт рисового пудингу:

1. Кладемо в каструльку рис і паличку ванілі (або ванільний цукор), заливаємо все це справа молоком. Ставимо каструльку на сильний вогонь, доводимо до кипіння. Не забуваємо помішувати — інакше молоко втече.

2. Коли молоко закипить — відразу ж зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо каструлю кришкою і варимо 40 хвилин. Дуже важливо регулярно, хоча б раз в 3-4 хвилини, перемішувати рис — особливо в пізній стадії приготування. Інакше ваш рис пригорить, і пудинг буде зіпсований.

3. У відварений до готовності рис додаємо цукор. стручок ванілі, якщо використовували, викидаємо. перемішуємо. власне, база для рисового пудингу готова. Тепер залишимо рис охолоджуватися до кімнатної температури.

4. Вершки віночком збиваємо до м'яких піків. У остиглий рис лопаткою вводимо збиті вершки. акуратно перемішуємо. У нас повинна вийти гарна повітряна маса.

5. Консервовані персики нарізаємо невеликими кубиками. Беремо красиві стаканчики і шарами викладаємо рисовий пудинг і фрукти. Подаємо в теплому вигляді. Смачного!


  • рис круглозерний— 100 грам
  • молоко— 600 мілілітрів
  • вершки— 250 мілілітрів
  • цукор— 30-60 грам
  • Ванільний цукор— — За смаком
  • персики консервовані— 300 грам
Хтось любить рис як гарнір до несолодким страв, а я ось рис обожнюю в десертах. власне, тому рисовий пудинг — один з моїх фірмових і найбільш улюблених десертів. Рисовий пудинг вважається традиційним англійським десертом, і його різновидів існує — безліч. розповідаю, як приготувати рисовий пудинг Конде — одну з різновидів англійської пудингу.

Рецепт рисового пудингу:

1. Кладемо в каструльку рис і паличку ванілі (або ванільний цукор), заливаємо все це справа молоком. Ставимо каструльку на сильний вогонь, доводимо до кипіння. Не забуваємо помішувати — інакше молоко втече.

2. Коли молоко закипить — відразу ж зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо каструлю кришкою і варимо 40 хвилин. Дуже важливо регулярно, хоча б раз в 3-4 хвилини, перемішувати рис — особливо в пізній стадії приготування. Інакше ваш рис пригорить, і пудинг буде зіпсований.

3. У відварений до готовності рис додаємо цукор. стручок ванілі, якщо використовували, викидаємо. перемішуємо. власне, база для рисового пудингу готова. Тепер залишимо рис охолоджуватися до кімнатної температури.

4. Вершки віночком збиваємо до м'яких піків. У остиглий рис лопаткою вводимо збиті вершки. акуратно перемішуємо. У нас повинна вийти гарна повітряна маса.

5. Консервовані персики нарізаємо невеликими кубиками. Беремо красиві стаканчики і шарами викладаємо рисовий пудинг і фрукти. Подаємо в теплому вигляді. Смачного!


Подібні рецепти

Рисовий пудинг з ожиною

Домашній рисовий пудинг з родзинками

Рецепт приготування пудингу з рису арборіо, молока, кориці, ванілі і ожини. опис приготування: Ніжний рисовий пудинг з ожиною - відмінний літній десерт. Разом ожини ви можете використовувати будь-які інші ягоди. вершкового масла— 2 Ст. ложки молока— 4-10 склянок солі— 1/4 чайних ложки мелено...

Рисовий пудинг

Рисовий пудинг

Рисовий пудинг або рисова запіканка - дуже смачна страва для маленьких дітей і дорослих. Його можна подавати як окрему страву або як десерт. опис приготування: Хочете нагодувати дітей смачним сніданком або полуднем? подивіться, як приготувати рисовий пудинг, і у вас не виникне з цим проблем. ...

Рисовий напій

Рисовий напій

Як то кажуть: "Вік живи вік учись". Ось і я зовсім недавно дізналася про знаменитий мексиканський освіжаючий напій «орчата», тому поспішаю поділитися, як приготувати цей смачний рисовий напій. опис приготування: Орчата - вельми поширений напій в країнах Латинської Америки, у Франції ('Orshad')...

Рисовий пиріг з сиром

Рисовий пиріг з сиром

Рис дуже популярний не тільки в Азії, в нашій країні його однакового люблять дорослі і діти. Якщо ви любите цю крупу, рекомендую зробити блюдо по рецепту, як приготувати рисовий пиріг з сиром. опис приготування: Перед початком приготування рис варто відварити до готовності. Можна в каструлі аб...

Рисовий суп з куркою

Рисовий суп з куркою

обід — справа відповідальна! Потрібно нагодувати і всім догодити. Приготуйте ніжний рисовий суп з курячим м'ясом і овочами і будьте впевнені, що він всім неодмінно сподобається. Апетитний і ситний, пробуємо! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування рисового супу з куркою. звар...