Рецепт Рисовий пудинг з ожиною
Рецепт приготування пудингу з рису арборіо, молока, кориці, ванілі і ожини.
опис приготування:
Ніжний рисовий пудинг з ожиною - відмінний літній десерт. Разом ожини ви можете використовувати будь-які інші ягоди.
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- молока— 4-10 склянок
- солі— 1/4 чайних ложки
- меленої кориці— 1/4 чайних ложки
- перцю— 1 щіпка
- ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
- ожина або інші ягоди— — За смаком
2. Коли молоко майже повністю вбереться, додати ще гаряче молоко. Перемішати до вбирання.
3. Продовжувати цей процес, поки ви не використовуєте майже все молоко. можливо, вам потрібно тільки 3 1/2 чашки замість 4.
4. Коли ви додасте все молоко, додати також цукор, сіль, корицю, запашний перець і ванільний екстракт. Добре перемішати до однорідності.
5. помішуючи, варити на повільному вогні, поки рис не стане ніжним, приблизно близько 15 хвилин.
Якщо ви хочете зробити пудинг густішим, готуйте його на плиті його трохи довше.
6. Прикрасити готовий пудинг свіжими ягодами і подавати. Рисовий пудинг можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику до 4 днів.
Подібні рецепти
Рисовий пудинг для дітей
Рисовий пудинг Конде — ніжний, соковитий і повітряний десерт, який нескладно приготувати в домашніх умовах з простих і доступних інгредієнтів. Побалуйте себе цим традиційним англійським десертом! опис приготування: Хтось любить рис як гарнір до несолодким страв, а я ось рис обожнюю в десертах....
Рисовий пудинг
Рисовий пудинг або рисова запіканка - дуже смачна страва для маленьких дітей і дорослих. Його можна подавати як окрему страву або як десерт. опис приготування: Хочете нагодувати дітей смачним сніданком або полуднем? подивіться, як приготувати рисовий пудинг, і у вас не виникне з цим проблем. ...
Пиріг з медом і ожиною
Рецепт приготування пирога з ягодами ожини, медом, вершками і ваніллю. опис приготування: Тануть у роті шматочки соковитого пирога добре подавати ще теплими з молоком. пшеничного борошна— 1 Склянка коричневого сахара— 4 Ст. ложки розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1/4 чайних ложки вершкового мас...
Рисовий напій
Як то кажуть: "Вік живи вік учись". Ось і я зовсім недавно дізналася про знаменитий мексиканський освіжаючий напій «орчата», тому поспішаю поділитися, як приготувати цей смачний рисовий напій. опис приготування: Орчата - вельми поширений напій в країнах Латинської Америки, у Франції ('Orshad')...
Рисовий пиріг з сиром
Рис дуже популярний не тільки в Азії, в нашій країні його однакового люблять дорослі і діти. Якщо ви любите цю крупу, рекомендую зробити блюдо по рецепту, як приготувати рисовий пиріг з сиром. опис приготування: Перед початком приготування рис варто відварити до готовності. Можна в каструлі аб...