Рецепт Рис з яйцем по-тайськи

Рецепт Рис з яйцем по-тайськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Смачне і ситне східне блюдо відмінно виглядає на обідньому столі. Як в будні дні, так і в свята. трохи гострий, з чилі перцем і приємними східними прянощами. Спробуйте.

опис приготування:

Рис з яйцем по-тайськи прекрасно зігріє вас в холодну погоду і зміцнить імунітет, завдяки гостроті часнику і перцю Чилі. Такі страви особливо корисні для тих, хто часто хворіє. А за словами лікарів, два зубчики часнику в день запобігають розвитку раку. звичайно, не слід їсти їх чистими, спалюючи шлунок. Краще додавати часник в такі страви, як рис з яйцем по-тайськи. Кожна страва східної кухні, особливо тайської, насичено особливим комплексом вітамінів. Завдяки спецій і зелені. Тому я вважаю за краще східну кухню всім іншим. Спробуйте рис з яйцем по-тайськи, обов'язково!

  • Варений рис— 350 грам
  • Арахісове масло— 4 Ст. ложки
  • яйця— 2 штуки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • Ріпчаста цибуля— 0,5 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • помідор— 1 штука
  • Червоний перець Чилі— 1 штука
  • пучок кінзи— 1 штука(Невеликий.)
  • вапно— 1 штука
  • огірок— 1 штука
Рис з яйцем по-тайськи - фото крок 1 Отже, не забудьте заздалегідь зварити рис. Потім Змішайте в чашці яйця і соєвий соус.

Рис з яйцем по-тайськи - фото крок 2 Вилийте яєчну суміш на сковороду. Повинен вийде омлет. Відставте готовий омлет з яєць з соєвим соусом в сторону.

Рис з яйцем по-тайськи - фото крок 3 Далі на сковороду киньте рис, рубані часник, ріпчаста цибуля і перець Чилі. перемішайте. Налийте трохи рослинного масла, на ваш смак, щоб рис і овочі не пригоріли. Гасіть все разом близько трьох хвилин.

Рис з яйцем по-тайськи - фото крок 4 Потім додаємо арахісове масло, ще трохи соєвого соусу, рубаний помідор і все перемішуємо. Тешіте ще п'ять хвилин.

Рис з яйцем по-тайськи - фото крок 5 Порубати дрібно кінзу і висипте її до овочів.

Рис з яйцем по-тайськи - фото крок 6 Тарілку сервіруємо скибочками огірка і лайма. Покладіть акуратно рис, зверху омлет. Ось і вийшов у вас рис з яйцем по-тайськи. Смачно і гостро.

Подібні рецепти

Піца з яйцем і сиром

Вишневий тарт

Піцу можна приготувати і на сніданок. Піца з яйцем і сиром — відмінний початок дня. вона — ситна, швидко і просто готується. Я використовую також вчорашнє картопляне пюре. Основу візьму готову. кількість порцій: 5-6 Готова основа для піци— 1 штука Картопляне пюре— 4-5 Ст. ложок(готове (можна не...

Пиріг з рисом, зеленою цибулею і яйцем

Пиріг з рисом, зеленою цибулею і яйцем

Дуже часто ми використовуємо начинку з рису, зеленої цибулі і яєць для приготування смажених або печених пиріжків. Пропоную швидкий, але не менш смачний варіант великого пирога з листкового тіста опис приготування: Випічка виходить одночасно простий і неймовірно смачною, встояти перед нею прос...

Пиріжки з яйцем на сковороді

Пиріжки з яйцем на сковороді

Пиріжки з яйцем на сковороді — улюблені пиріжки з дитинства. Готуються вони досить тривіально, але радість приносять незвичайну. Трохи ностальгії і сметани і день вдався! опис приготування: Пиріжки з яйцем на сковороді — це класика російської кухні. Я люблю ці пиріжки за їх приємний і звичний ...

Рататуй з яйцем

Рататуй з яйцем

Рататуй з яйцем — просте в приготуванні овочеве блюдо французької кухні, яке добре підходить для людей, дотримуються специфічної дієти (для вегетаріанців, діабетиків). опис приготування: Рататуй в перекладі з французької означає ні що інше, як "; мішанина ";. Якщо ви подивіться на гранично про...

Равіолі з яйцем

Равіолі з яйцем

Равіолі з яйцем можна назвати гігантськими, тому що сире яйце цілком поміщається в равіолі. Блюдо без сумніву дуже оригінальне, можна запропонувати його для сімейної вечері або обіду. опис приготування: Равіолі з яйцем робити потрібно акуратно, щоб яйця не розтеклися по тесту. Тісто для равіол...