Рецепт Рис з яйцем по-тайськи
Смачне і ситне східне блюдо відмінно виглядає на обідньому столі. Як в будні дні, так і в свята. трохи гострий, з чилі перцем і приємними східними прянощами. Спробуйте.
опис приготування:
Рис з яйцем по-тайськи прекрасно зігріє вас в холодну погоду і зміцнить імунітет, завдяки гостроті часнику і перцю Чилі. Такі страви особливо корисні для тих, хто часто хворіє. А за словами лікарів, два зубчики часнику в день запобігають розвитку раку. звичайно, не слід їсти їх чистими, спалюючи шлунок. Краще додавати часник в такі страви, як рис з яйцем по-тайськи. Кожна страва східної кухні, особливо тайської, насичено особливим комплексом вітамінів. Завдяки спецій і зелені. Тому я вважаю за краще східну кухню всім іншим. Спробуйте рис з яйцем по-тайськи, обов'язково!
- Варений рис— 350 грам
- Арахісове масло— 4 Ст. ложки
- яйця— 2 штуки
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- Ріпчаста цибуля— 0,5 штуки
- часник— 2 зубчики
- помідор— 1 штука
- Червоний перець Чилі— 1 штука
- пучок кінзи— 1 штука(Невеликий.)
- вапно— 1 штука
- огірок— 1 штука
Вилийте яєчну суміш на сковороду. Повинен вийде омлет. Відставте готовий омлет з яєць з соєвим соусом в сторону.
Далі на сковороду киньте рис, рубані часник, ріпчаста цибуля і перець Чилі. перемішайте. Налийте трохи рослинного масла, на ваш смак, щоб рис і овочі не пригоріли. Гасіть все разом близько трьох хвилин.
Потім додаємо арахісове масло, ще трохи соєвого соусу, рубаний помідор і все перемішуємо. Тешіте ще п'ять хвилин.
Порубати дрібно кінзу і висипте її до овочів.
Тарілку сервіруємо скибочками огірка і лайма. Покладіть акуратно рис, зверху омлет. Ось і вийшов у вас рис з яйцем по-тайськи. Смачно і гостро.
Подібні рецепти
Вишневий тарт
Піцу можна приготувати і на сніданок. Піца з яйцем і сиром — відмінний початок дня. вона — ситна, швидко і просто готується. Я використовую також вчорашнє картопляне пюре. Основу візьму готову. кількість порцій: 5-6 Готова основа для піци— 1 штука Картопляне пюре— 4-5 Ст. ложок(готове (можна не...
Пиріг з рисом, зеленою цибулею і яйцем
Дуже часто ми використовуємо начинку з рису, зеленої цибулі і яєць для приготування смажених або печених пиріжків. Пропоную швидкий, але не менш смачний варіант великого пирога з листкового тіста опис приготування: Випічка виходить одночасно простий і неймовірно смачною, встояти перед нею прос...
Пиріжки з яйцем на сковороді
Пиріжки з яйцем на сковороді — улюблені пиріжки з дитинства. Готуються вони досить тривіально, але радість приносять незвичайну. Трохи ностальгії і сметани і день вдався! опис приготування: Пиріжки з яйцем на сковороді — це класика російської кухні. Я люблю ці пиріжки за їх приємний і звичний ...
Рататуй з яйцем
Рататуй з яйцем — просте в приготуванні овочеве блюдо французької кухні, яке добре підходить для людей, дотримуються специфічної дієти (для вегетаріанців, діабетиків). опис приготування: Рататуй в перекладі з французької означає ні що інше, як "; мішанина ";. Якщо ви подивіться на гранично про...
Равіолі з яйцем
Равіолі з яйцем можна назвати гігантськими, тому що сире яйце цілком поміщається в равіолі. Блюдо без сумніву дуже оригінальне, можна запропонувати його для сімейної вечері або обіду. опис приготування: Равіолі з яйцем робити потрібно акуратно, щоб яйця не розтеклися по тесту. Тісто для равіол...