Рецепт Рис з кропивою
Якщо ви хочете приготувати смачний, швидкий і головне корисний гарнір, беріть на замітку цей спосіб, як зробити рис з кропивою. всього 10 хвилин і готову страву буде на вашому столі.
опис приготування:
Дуже зручно готувати рис з кропивою на сковороді, якщо у вас невелика порція. Для великої родини краще взяти каструлю з широким дном. Крім солі і перцю в даному варіанті більше немає ніяких добавок. Але ви можете експериментувати зі смаком, додаючи сир, вершки або улюблені овочі.
- гілочка кропиви— 3 штуки
- Мал— 50 грам
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- зелень— За смаком
Гілочки кропиви насамперед необхідно обдати окропом, щоб вони не жалілися.
Після злегка обсушити їх і відокремте листочки. Викладіть їх на сковороду.
всипте рис.
Влийте окріп так, щоб він покрив рис. Мені треба було приблизно 3/4 склянки води.
додайте сіль, перець і поставте на вогонь. Накрийте кришкою і варіть рис з кропивою на повільному вогні 5 хвилин.
Коли вода повністю вбралася, спробуйте рис на предмет готовності. Якщо він недостатньо м'який, влийте ще трохи води.
В кінці я додаю жменю подрібненої петрушки.
Мал з кропивою готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Курка в духовці з грибами
Приготувати дивовижний розсипчастий рис в мультиварці легко! Але завжди знайдеться пара секретів здатних додати родзинку в це просте блюдо. Про маленькі таємниці приготування в цьому рецепті. опис приготування: Розсипчастий рис приготований в мультиварці — це не тільки смачний гарнір. Це ще і ...
Рис по-монастирськи
Сьогодні я розповім, як приготувати пісне блюдо "; рис по-монастирськи ";. Виходить дуже смачно і ситно. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Рис по-монастирськи готується просто і швидко, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям. Набір овочів і приправ може бути найрізномані...
Рис по-турецьки
Рис є фаворитом багатьох національних кухонь світу і всюди його готують по-своєму, не виняток і Туреччина, де його готують зі своїми особливостями. Рецепт дуже цікавий, рекомендую спробувати. опис приготування: Якщо вам набридли звичні гарніри або хочеться внести різноманітність в звичну кухню...
Рис з ананасом
Рис з ананасом — це традиційний гарнір у багатьох екзотичних і східних кухнях, проте правильно готувати його вміють не всі. Що ж, латаємо дірки в знаннях — розповідаю, як готувати рис з ананасом. опис приготування: За своєю суттю, рис з ананасом — це універсальний гарнір, який у багатьох кухня...
Рис з баклажанами і солодким перцем
розповім, як приготувати коричневий рис з баклажанами і солодким перцем, а також я додала морква, цибуля, часник, зелень. Все вийшло ароматно і дуже смачно, дивіться рецепт! опис приготування: Технологія приготування бурого рису з овочами відрізняється від варіння білого рису, який готується в...