Рецепт Рис з кропивою

Рецепт Рис з кропивою
Кількість порцій: 1 Час приготування: 10 хв.
Якщо ви хочете приготувати смачний, швидкий і головне корисний гарнір, беріть на замітку цей спосіб, як зробити рис з кропивою. всього 10 хвилин і готову страву буде на вашому столі.

опис приготування:

Дуже зручно готувати рис з кропивою на сковороді, якщо у вас невелика порція. Для великої родини краще взяти каструлю з широким дном. Крім солі і перцю в даному варіанті більше немає ніяких добавок. Але ви можете експериментувати зі смаком, додаючи сир, вершки або улюблені овочі.

  • гілочка кропиви— 3 штуки
  • Мал— 50 грам
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • зелень— За смаком
Мал з кропивою - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Мал з кропивою - фото крок 2 Гілочки кропиви насамперед необхідно обдати окропом, щоб вони не жалілися.

Мал з кропивою - фото крок 3 Після злегка обсушити їх і відокремте листочки. Викладіть їх на сковороду.

Мал з кропивою - фото крок 4 всипте рис.

Мал з кропивою - фото крок 5 Влийте окріп так, щоб він покрив рис. Мені треба було приблизно 3/4 склянки води.

Мал з кропивою - фото крок 6 додайте сіль, перець і поставте на вогонь. Накрийте кришкою і варіть рис з кропивою на повільному вогні 5 хвилин.

Мал з кропивою - фото крок 7 Коли вода повністю вбралася, спробуйте рис на предмет готовності. Якщо він недостатньо м'який, влийте ще трохи води.

Мал з кропивою - фото крок 8 В кінці я додаю жменю подрібненої петрушки.

Мал з кропивою - фото крок 9 Мал з кропивою готовий. Смачного!

Подібні рецепти

Розсипчастий рис в мультиварці

Курка в духовці з грибами

Приготувати дивовижний розсипчастий рис в мультиварці легко! Але завжди знайдеться пара секретів здатних додати родзинку в це просте блюдо. Про маленькі таємниці приготування в цьому рецепті. опис приготування: Розсипчастий рис приготований в мультиварці — це не тільки смачний гарнір. Це ще і ...

Рис по-монастирськи

Рис по-монастирськи

Сьогодні я розповім, як приготувати пісне блюдо "; рис по-монастирськи ";. Виходить дуже смачно і ситно. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Рис по-монастирськи готується просто і швидко, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям. Набір овочів і приправ може бути найрізномані...

Рис по-турецьки

Рис по-турецьки

Рис є фаворитом багатьох національних кухонь світу і всюди його готують по-своєму, не виняток і Туреччина, де його готують зі своїми особливостями. Рецепт дуже цікавий, рекомендую спробувати. опис приготування: Якщо вам набридли звичні гарніри або хочеться внести різноманітність в звичну кухню...

Рис з ананасом

Рис з ананасом

Рис з ананасом — це традиційний гарнір у багатьох екзотичних і східних кухнях, проте правильно готувати його вміють не всі. Що ж, латаємо дірки в знаннях — розповідаю, як готувати рис з ананасом. опис приготування: За своєю суттю, рис з ананасом — це універсальний гарнір, який у багатьох кухня...

Рис з баклажанами і солодким перцем

Рис з баклажанами і солодким перцем

розповім, як приготувати коричневий рис з баклажанами і солодким перцем, а також я додала морква, цибуля, часник, зелень. Все вийшло ароматно і дуже смачно, дивіться рецепт! опис приготування: Технологія приготування бурого рису з овочами відрізняється від варіння білого рису, який готується в...