Рецепт Рис припущенный

Рецепт Рис припущенный
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Припущенный рис — один з смачних і простих у приготуванні гарнірів. Він відмінно підійде до обіду або вечері. Готується просто і дуже швидко!

опис приготування:

Готувати припущений рис ми будемо на сковороді, з додаванням вершкового масла. По бажанню, ви можете додатково використовувати овочі, курку, зелень і т.д. Подавати до столу рис необхідно в гарячому вигляді, за бажанням доповнивши салатом або будь-яким м'ясним блюдом.

  • Мал— 1 Склянка
  • вода— 2 склянки
  • Вершкове масло— 70 грам
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Рис припущенный - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Рис припущенный - фото крок 2 Рис добре промийте під прохолодною проточною водою.

Рис припущенный - фото крок 3 У сковороду перекладіть підготовлений рис. До рису додайте вершкове масло.

Рис припущенный - фото крок 4 Влийте в сковороду спочатку один стакан гарячої води, поставте сковороду на найменший вогонь. Припустите рис 4-5 хвилин, після підлити ще склянку окропу і готуйте на мінімальному вогні до готовності.

Рис припущенный - фото крок 5 Смачного!

Подібні рецепти

Розсипчастий рис в мультиварці

Гарбуз з печерицями в мікрохвильовці

Приготувати дивовижний розсипчастий рис в мультиварці легко! Але завжди знайдеться пара секретів здатних додати родзинку в це просте блюдо. Про маленькі таємниці приготування в цьому рецепті. опис приготування: Розсипчастий рис приготований в мультиварці — це не тільки смачний гарнір. Це ще і ...

Рис по-монастирськи

Рис по-монастирськи

Сьогодні я розповім, як приготувати пісне блюдо "; рис по-монастирськи ";. Виходить дуже смачно і ситно. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Рис по-монастирськи готується просто і швидко, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям. Набір овочів і приправ може бути найрізномані...

Рис по-турецьки

Рис по-турецьки

Рис є фаворитом багатьох національних кухонь світу і всюди його готують по-своєму, не виняток і Туреччина, де його готують зі своїми особливостями. Рецепт дуже цікавий, рекомендую спробувати. опис приготування: Якщо вам набридли звичні гарніри або хочеться внести різноманітність в звичну кухню...

Рис з ананасом

Рис з ананасом

Рис з ананасом — це традиційний гарнір у багатьох екзотичних і східних кухнях, проте правильно готувати його вміють не всі. Що ж, латаємо дірки в знаннях — розповідаю, як готувати рис з ананасом. опис приготування: За своєю суттю, рис з ананасом — це універсальний гарнір, який у багатьох кухня...

Рис з баклажанами і солодким перцем

Рис з баклажанами і солодким перцем

розповім, як приготувати коричневий рис з баклажанами і солодким перцем, а також я додала морква, цибуля, часник, зелень. Все вийшло ароматно і дуже смачно, дивіться рецепт! опис приготування: Технологія приготування бурого рису з овочами відрізняється від варіння білого рису, який готується в...