Рецепт Рігатоні з лівером і цибулею

Рецепт Рігатоні з лівером і цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування пасти Рігатоні зі смаженою цибулею, листям шавлії, курячою печінкою та сиром Пармезан.

опис приготування:

Це просте ситне блюдо готується за лічені хвилини.

  • пасти Рігатоні— 420 грам
  • несолоного вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • невеликих цибулин— 8 штук
  • свіжого листя шавлії— 12 штук
  • сіль і мелений чорний перець— За смаком
  • курячої печінки, фарш— 240 грам
  • сиру Пармезан— 1/4 склянки
Рігатоні з лівером і цибулею - фото крок 1 1. Довести підсолену воду в каструлі до кипіння. Додати пасту і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Поки паста готується, розтопити 2 столові ложки вершкового масла у великій сковороді. Додати нарізаний тонкими кільцями цибулю і шавлія. смажити, поки цибуля не стане злегка коричневим. Це повинно зайняти від 3 до 4 хвилин.

Рігатоні з лівером і цибулею - фото крок 2 2. Приправити лук сіллю і перцем.

Рігатоні з лівером і цибулею - фото крок 3 3. Додати фарш з курячої печінки. Обсмажувати приблизно протягом 1-2 хвилин. Додати необхідну кількість рідини з каструлі з пастою для досягнення потрібної консистенції.

Рігатоні з лівером і цибулею - фото крок 4 4. Злити воду з пасти і відкласти в сторону 1 чашку рідини - вона може стати в нагоді вам для соусу. Додати пасту в сковороду до цибулі і печінки, посипати тертим сиром Пармезан і перемішати. Додати необхідну кількість макаронної рідини і додаткове вершкове масло. Розділити блюдо між тарілками і подавати з додатковим сиром Пармезан.

Подібні рецепти

Рігатоні з гострим м'ясним соусом

Десерт «сніжна королева»

Любіть страви погостріше? Тоді цей рецепт приготування рігатоні з гострим м'ясним соусом спеціально для вас! М'ясний фарш в томатному соусі, приправлений гострим перцем кайенский з макаронами. опис приготування: Улюблені макарони! Візьміть яловичий або баранячий фарш, обсмажте з гострим перцем...

Рігатоні з солодкою ковбасою

Рігатоні з солодкою ковбасою

Рецепт приготування Рігатоні з солодкою ковбасою в томатному соусі. кількість порцій: 4 солодкі ковбаски— 4 штуки цибуля-пористий— 1 штука шавлія— 1 Ст. ложка часник— 2 зубчики цибулина— 1/2 штуки консервовані помідори— 780 грам рігатоні— 450 грам кмин— 1/2 чайних ложки каєнський перець— 1/4 ча...

Піца зі спаржею та цибулею

Піца зі спаржею та цибулею

Рецепт приготування піци зі спаржею, цибулею-шалот, сиром Пармезан і Моцарелла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 тонка піца діаметром 30 см. Тісто для піцци— — частин спаржі— 220 грам сиру Пармезан— 1/4 склянки сиру моцарелла— 220 грам оливкового масла— 2 чайних ложки солі— ...

Пиріг з цибулею і цвітною капустою

Пиріг з цибулею і цвітною капустою

Рецепт приготування пирога з цвітною капустою, сиром Пармезан, сиром Грюйер, маскарпоне, цибулею, гірчицею і мускатним горіхом. опис приготування: Лук і капусту для цього пирога можна приготувати заздалегідь і зберігати їх в холодильнику в окремих контейнерах. цвітної капусти— 450 грам оливк...

Пиріг з беконом і цибулею

Пиріг з беконом і цибулею

Рецепт приготування французького пирога з шматочками бекону і цибулею. кількість порцій: 4 бекон (смужки)  — 120 грам вода— 1 Склянка жовтий цибулю— 2 штуки(тонко нарізаний ) Зелена цибуля— 1 Ст. ложка(нарізаний ) Розчин борошна Wondra— 1 Склянка олія— 2 Ст. ложки крем— 1 Склянка Розігрійт...