Рецепт Рігатоні з лівером і цибулею
Рецепт приготування пасти Рігатоні зі смаженою цибулею, листям шавлії, курячою печінкою та сиром Пармезан.
опис приготування:
Це просте ситне блюдо готується за лічені хвилини.
- пасти Рігатоні— 420 грам
- несолоного вершкового масла— 2 Ст. ложки
- невеликих цибулин— 8 штук
- свіжого листя шавлії— 12 штук
- сіль і мелений чорний перець— За смаком
- курячої печінки, фарш— 240 грам
- сиру Пармезан— 1/4 склянки
2. Приправити лук сіллю і перцем.
3. Додати фарш з курячої печінки. Обсмажувати приблизно протягом 1-2 хвилин. Додати необхідну кількість рідини з каструлі з пастою для досягнення потрібної консистенції.
4. Злити воду з пасти і відкласти в сторону 1 чашку рідини - вона може стати в нагоді вам для соусу. Додати пасту в сковороду до цибулі і печінки, посипати тертим сиром Пармезан і перемішати. Додати необхідну кількість макаронної рідини і додаткове вершкове масло. Розділити блюдо між тарілками і подавати з додатковим сиром Пармезан.
Подібні рецепти
Десерт «сніжна королева»
Любіть страви погостріше? Тоді цей рецепт приготування рігатоні з гострим м'ясним соусом спеціально для вас! М'ясний фарш в томатному соусі, приправлений гострим перцем кайенский з макаронами. опис приготування: Улюблені макарони! Візьміть яловичий або баранячий фарш, обсмажте з гострим перцем...
Рігатоні з солодкою ковбасою
Рецепт приготування Рігатоні з солодкою ковбасою в томатному соусі. кількість порцій: 4 солодкі ковбаски— 4 штуки цибуля-пористий— 1 штука шавлія— 1 Ст. ложка часник— 2 зубчики цибулина— 1/2 штуки консервовані помідори— 780 грам рігатоні— 450 грам кмин— 1/2 чайних ложки каєнський перець— 1/4 ча...
Піца зі спаржею та цибулею
Рецепт приготування піци зі спаржею, цибулею-шалот, сиром Пармезан і Моцарелла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 тонка піца діаметром 30 см. Тісто для піцци— — частин спаржі— 220 грам сиру Пармезан— 1/4 склянки сиру моцарелла— 220 грам оливкового масла— 2 чайних ложки солі— ...
Пиріг з цибулею і цвітною капустою
Рецепт приготування пирога з цвітною капустою, сиром Пармезан, сиром Грюйер, маскарпоне, цибулею, гірчицею і мускатним горіхом. опис приготування: Лук і капусту для цього пирога можна приготувати заздалегідь і зберігати їх в холодильнику в окремих контейнерах. цвітної капусти— 450 грам оливк...
Пиріг з беконом і цибулею
Рецепт приготування французького пирога з шматочками бекону і цибулею. кількість порцій: 4 бекон (смужки) — 120 грам вода— 1 Склянка жовтий цибулю— 2 штуки(тонко нарізаний ) Зелена цибуля— 1 Ст. ложка(нарізаний ) Розчин борошна Wondra— 1 Склянка олія— 2 Ст. ложки крем— 1 Склянка Розігрійт...